19 / 05 / 2024

Ömeroğlu Hafriyat adres

Ömeroğlu Hafriyat adres

Ömeroğlu Hafriyat Ve Nakliyat Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu’nda  100 bin TL sermaye bedeli  ile Saadettin Işık tarafından kuruldu.

Yunusoğlu Hafriyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yunusoğlu Hafriyat Ticaret Limited Şirketi bugün 25 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Tuğ tarafından kuruldu.

Ekşi Oğlu Yıkım Hafriyat Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşi Oğlu Yıkım Hafriyat Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 6 milyon TL sermaye bedeli ile Özcan Ekşi ve Şazi Ekşi ortaklığında kuruldu.

Bvd Yapı İnşaat Ve Yangın Güvenlik Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bvd Yapı İnşaat Ve Yangın Güvenlik Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Emre Burak Ömeroğlu ve Murtaza Murat Öztosun ortaklığında kuruldu.

Efendioğlu İş Makinaları Hafriyat Nakliyat Emlak İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Tic.Ltd.Şti. kuruldu! 

Efendioğlu İş Makinaları Hafriyat Nakliyat Emlak İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Tic.Ltd.Şti. bugün Arnavutköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Yağar tarafından kuruldu.

Yağızoğlu İnşaat Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yağızoğlu İnşaat Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Bahri Sekmen ve Dilaver Yağızoğlu ortaklığında kuruldu.

Sanayiciler de İstanbul'dan kaçıyor! Megakentin 300-400 kilometre çevresindeki illere talep arttı!

İSİFED Başkanı Muammer Ömeroğlu, maliyet artışları ve beklenen depremin ardından sanayicilerin İstanbul'u bırakarak Anadolu'da yer aradığını dile getirdi. İşte ayrıntılar...

Avrasyam Yapı Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Avrasyam Yapı Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fuat Çamurlu ve Mehmet Ömeroğlu ortaklığında kuruldu.

Başoğlu Peyzaj Hafriyat İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Başoğlu Peyzaj Hafriyat İnşaat Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Salih Baş tarafından kuruldu.

Tekinoğlu Bilgi Teknolojileri Elektrik Hafriyat İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Tekinoğlu Bilgi Teknolojileri Elektrik Hafriyat İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yusuf Alkan tarafından kuruldu.

Mr Mengiroğlu Yapı İnşaat Emlak Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mr Mengiroğlu Yapı İnşaat Emlak Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Metin Mengir ve Recep Megir ortaklığında kuruldu.

Mirzaoğlu Yıkım Hafriyat İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mirzaoğlu Yıkım Hafriyat İnşaat Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Taşın tarafından kuruldu.

Türkiye İMSAD Başkanı Küçükoğlu: Bazı bölgelerde döküm alanları hafriyat dağına dönüştü!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD) Başkanı Tayfun Küçükoğlu yaptığı açıklamada bugün bazı bölgelerimizde döküm alanları artık hafriyat dağına dönüştüğünü söyleyerek, "İnşaat atık yönetiminde kendimizi geliştirmeliyiz." dedi.

Feritoğlu İnşaat Hafriyat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Feritoğlu İnşaat Hafriyat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Bahar Abur tarafından kuruldu.

Ömeroğlu Hafriyat adres Haberi

Ömeroğlu Hafriyat adres

Ömeroğlu Hafriyat Ve Nakliyat Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu’nda  100 bin TL sermaye bedeli  ile Saadettin Işık tarafından kuruldu.

Ömeroğlu Hafriyat Ve Nakliyat Ticaret Limited Şirketi konusu:
-Her türlü otobüs, kamyon, kamyonet, otomobil, minibüs, midibüs, treyler, çekici, motosiklet, şehir içi minibüs ile taşımacılık, tır gibi, kara araçları ile şehir içi, yurt içi ve yurt dışı eşya ve yolcu taşımacılığını yapmak, işletmek, işlettirmek, kiralamak, kiraya vermek.-Kara, deniz, hava araçları ile ilgili servisler vermek, bunların kumanyalarını, sularını, akaryakıtlarını yedek parçalarını, aksesuar ve lastiklerinin tamir bakımını, donanım ihtiyaçlarını temin etmek . -Yurt içinde ve dışında her nevi kara nakil vasıtaları ile yük ve eşya taşımacılığı, nakliye komisyonculuğu ve acenteliği yapmak. -Şirket faaliyeti ile ilgili her türlü nakil vasıtaları alır, satar, kiralar, kiraya verir. -Şirket...