07 / 07 / 2024

Omıd Janbelaghı

Omıd Janbelaghı

OMH Nakliyat ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Omıd Janbelaghı, Mohammadhosseın Javadı Khelejan ve Abdolmajıd Hassanmezhad ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 2 Temmuz'da Kağıthane'de kuruldu.

Asta İnternational İnspection Belgelendirme Limited Şirketi kuruldu!

Asta İnternational İnspection Belgelendirme Limited Şirketi Ataşehir'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Omıd Salehı tarafından kuruldu.

Sıg İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Sıg İnşaat Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Omıd Fakhımesmaeılpour ve Seyed Alıreza Ebnoreza ortaklığında kuruldu.

Mavi Evler Reklam Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Evler Reklam Ve Turizm Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Omıd Parvınroo ve Hassan Madadı ortaklığında kuruldu.

Alros Grup Gayrimenkul Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alros Grup Gayrimenkul Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Omıd Reza Roshanı Talab ve Seyed M. Alavı Arjas ortaklığında kuruldu.

Altıntoprak Group Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Altıntoprak Group Gayrimenkul Limited Şirketi Esenyurt’ta Alı Movahhed Bajehbaj, Gholamalı Rezaeıdehnoueı, Omıd Mırakhorly ve Sousan Kheırı ortaklığında kuruldu.

Altın Core İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Altın Core İnşaat Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 200 bin TL sermaye bedeli ile Omıd Ghashangpour Peıvast ve Vahıd Alınezhadan ortaklığında kuruldu.

Samsun OMÜ Raylı Sistem Hattı seferleri başladı!

Samsun'da OMÜ kampüsü içerisine tramvay seferleri başladı. SAMULAŞ Genel Müdürü Tamgacı konuyla ilgili olarak, "Ulaşım alanında kentimizde bir ilke daha imza attık" dedi.

Artadek Grup Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Artadek Grup Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 150 bin TL sermaye bedeli ile Pooneh Asheghı Asheghı ve Alıreza Omıdı Kenarı ortaklığında kuruldu. 

Paşa Group Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Paşa Group Mühendislik Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Omıd Pashapoorkhamene tarafından kuruldu. 

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Yeşil Binalar semineri düzenlendi!

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Mimarlık Fakültesi “Yeşil Binalar” konulu seminer düzenledi.

ÇOMÜ personel sosyal tesislerinin temeli atıldı!

ÇANAKKALE Onsekiz Mart Üniversitesi'nde (ÇOMÜ), personel sosyal tesislerinin temel atma töreni yapıldı. Prof.Dr.Yücel Acer, ÇOMÜ'nün Çanakkale'ye, Türkiye'ye ve bilim dünyasına yakışır bir üniversite olma yolunda hızla ilerlediğini söyledi.

Royalist Tur Emlak Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Royalist Tur Emlak Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Heysem Kadı, Abdul Karım Darwıch, Salıom Obeıs ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 14 Nisan'da Fatih, Akşemsettin Mahallesi, Akdeniz Caddesi'nde kuruldu.

MMO Samsun'da Binalarda Enerji Verimliliği Çalıştayı düzenlendi!

Makine Mühendisleri Odası (MMO) Samsun Şubesi ve Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü işbirliğiyle “Binalarda Enerji Verimliliği Çalıştayı" düzenledi.

Omıd Janbelaghı Haberi

Omıd Janbelaghı

OMH Nakliyat ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Omıd Janbelaghı, Mohammadhosseın Javadı Khelejan ve Abdolmajıd Hassanmezhad ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 2 Temmuz'da Kağıthane'de kuruldu.


OMH Nakliyat ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a-Yurt içinde ve dışında her nevi kara, hava ve deniz nakil vasıtaları ile her türlü mal ve eşya taşımacılığı, nakliye komisyonculuğu ve acenteliği yapmak. b- Bu amaçla ilgili olarak yurt içinde ve yurt dışında kara, hava,deniz ve demir yolu taşımacılığı filoları kurmak, kurulu şirketlere ortak olmak, temsilcilikler almak, ve vermek, taşımacılık hizmetlerini yürütmek. c-Taşımacılık hizmetlerinde kullanılan her nevi kara, deniz ve hava nakil araçlarını kiralamak, kiraya vermek almak, pazarlamak, ithalat ve ihracatını yapmak, ç-Karada, havada ve denizde çalışan her nevi nakil araçları ile yurt içinde ve dışında...