02 / 05 / 2024

ömür istanbul Ömür İstanbul Evleri adres bilgisi

ömür istanbul Ömür İstanbul Evleri adres bilgisi

Toplam 218 konuta yer verilen Ömür İstanbul projesi, İstanbul Esenler'de Efitaş İnşaat, Esenler Belediyesi ve Eskon İnşaat ortaklığı tarafından hayata geçirildi. Projede konutların yanı sıra 3 adet dükkan da bulunuyor...

Burçistanbul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Burçistanbul Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Anonim Şirketi Esenyurt’ta  7 milyon 335  bin TL sermaye bedeli  ile Memduh Öztürk tarafından kuruldu.

İstanbul'a gayrimenkul yatırımı yapan kaybetmez!

Mazaya Qatar Üst Yöneticisi (CEO) Hamad el-Hedfa: "İstanbul'daki gayrimenkul fiyatları Avrupa'daki birçok metropolün gerisinde. İstanbul'a yatırım yapanın kaybetmesi mümkün değil. Çünkü bir tane İstanbul var" dedi.

1 milyon doların üzerinde yatırım yapmak isteyenler İstanbul'a gelecek!

Türkiye'de ilk kez düzenlenecek Cityscape fuarına 59 ülkeden bin yabancı katılacak. ISTexpo Genel Müdürü Sezen, Körfezin önemli ailelerini ağırlayacaklarını, herbiri 1 milyon doların üzerinde yatırım yapmak isteyenlerin İstanbul'a geleceğini söyledi.

Piyalepaşa İstanbul, MIPIM 2016'da yatırımcılarla buluştu!

Piyalepaşa Gayrimenkul, dünyanın en büyük ve en prestijli gayrimenkul fuarı MIPIM’de katılımcılara Türkiye’nin özel sektör tarafından gerçekleştirilen en büyük kentsel dönüşüm projesi Piyalepaşa İstanbul’u tanıttı.

Ahmet Ercan: İstanbul'u depremden dönüşüm kurtarır!

1-7 Mart Deprem Haftası kritik soruyu tekrar alevlendirdi. İstanbul büyük depreme hazır mı? Deprem Bugün olsa tablo ne olur? Önlemler yeterli mi? Deprem uzmanları İstanbul'un deprem haritasını çıkardı: "İstanbul'u ancak kentsel dönüşüm kurtarır."

İstanbul'da konut yatırımı dolardan daha değerli!

"İstanbul’da konut yatırımı enflasyona göre de, dolara göre de, altına göre de finansal araçlardan çok daha fazla kazandırmış. Bu nedenle İstanbul’un taşı toprağı altından da dolardan da daha değerli."

Sadık Khan: İstanbul'daki ulaşım yatırımlarından çok etkilendim!

İngiltere'nin başkenti Londra'nın Müslüman belediye başkan adayı Sadık Khan, İstanbul'daki altyapı ve ulaşım yatırımlarından çok etkilendiğini belirterek, "Londra'da da bu yapılmalı" dedi.

Binali Yıldırım: Kanal İstanbul'u Silivri'ye yapacağız demedim!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Kanal İstanbul ile ilgili olarak, "Güzergahla ilgili detaylı çalışmaları tamamlamadık. Silivri'ye yapacağız demedim. Büyükşehir orayı gösterdi" dedi.

İstanbul'a yapılan ulaşım yatırımları 90 milyar lirayı aşacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Yıldırım: "Marmaray'ın devamı banliyö hatlarının rehabilitasyonu projesi tamamlandığında İstanbul, Gebze'den Halkalı'ya kadar toplam 76 kilometrelik metro ayarında bir sisteme kavuşacak" dedi.

Bakan Yıldırım: Kanal İstanbul bu yıl start alacak

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, İstanbul’a ikinci Boğaz’ı açacak Kanal İstanbul projesiyle ilgili konuştu: Hazırlık çalışmaları devam eden projenin yapımına bu yıl başlanacak

Dolar kuru karşısında tutunabilen tek yatırım aracı İstanbul'daki konutlar!

2015'te ekonominin de, finansal piyasaların da, tasarruf sahiplerinin de kaderini büyük ölçüde dolar belirledi. 2015 yılında yüzde 25 artan dolar kuru karşısında tutunabilen tek yatırım aracı var. O da İstanbul’daki konutlar.

Maxima Otel Turizm İnşaat Yatırım İşletmeleri Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu İstanbul Şubesi açıldı!

Maxima Otel Turizm İnşaat Yatırım İşletmeleri Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu İstanbul Şubesi, Emre Enginertan Şube Müdürlüğünde 500 bin TL sermaye ile 3 Aralık'ta Beyoğlu, Bereketzade Mahallesi'nde açıldı.

Kartal, İstanbul'un yatırım değeri en yüksek bölgesi!

DAP Yapı, Acıbadem, Beykoz, Kartal ve Taksim’de, yeni projeler hayata geçirmeye hazırlanıyor. DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, İstanbul'un yatırım değeri en yüksek bölgesinin Kartal olduğuna dikkat çekti.

ömür istanbul Ömür İstanbul Evleri adres bilgisi Haberi

ömür istanbul Ömür İstanbul Evleri adres bilgisi

1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon tipinde daire seçeneklerine yer verilen Ömür İstanbul Evleri 4 blok olarak planlandı. Proje 10 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. 


Efitaş İnşaat, Esenler Belediyesi ve Eskon İnşaat ortaklığının imzasını taşıyan Ömür İstanbul Konutları toplam 218 konut ve 3 dükkandan meydana geliyor. 


13 Mayıs'ta basına tanıtılacak olan Ömür İstanbul projesinde daireler net 64 ile 147 metrekare arasında değişen büyüklüklerde tasarlanıyor. 


Esenler Ömür İstanbul konut projesi konum olarak, Medipol Hastanesi’ne 10, Kadın ve Çocuk Sağlığı Hastanesi’ne 8 dakika,  Atatürk Havalimanı’na da 25 dakika uzaklıkta bulunuyor.


Ömür İstanbul Esenler projesinde, kapalı otopark, kapalı bay ve bayan yüzme havuzu, toplantı odaları, kreş, mescid, taziye odası gibi olanaklar da olacak. 


Ömür İstanbul Evleri...