28 / 04 / 2024

Ömür Tan

Ömür Tan

Finansbank Kurumsal ve Ticari Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Ömür Tan, önümüzdeki 5 yılda proje finansmanında verilecek kredinin toplamda yaklaşık 100-120 milyar dolar seviyesinde olacağını düşünüyor.

Yabancı sermaye Türkiye’ye yatırım yapmak için fırsat kolluyor!

QNB Genel Müdürü Ömür Tan, Türkiye ekonomisinde normalleşme süreci için 2 yıla ihtiyaç duyulduğunu belirterek, “Yabancı yatırımcı Türkiye’ye girmek için hangi üründe, nerede ve ne zaman girecekleri konusuna bakıyor” dedi.

Migros’tan kişisel bakım ürünlerine yüzde 50 dev indirim! Kaçırmayın.. Migros 23 Ekim 2022 fiyat listesi

Migros marketler zinciri 68. Yıla özel tüm kategorilerde dev indirim yaptı. Kişisel bakım ürünlerinde yüzde 50 indirim sizleri bekliyor. Peki Migros’ta hangi ürünlerde indirim var? İşte Migros 23 Ekim 2022 fiyat listesi..

Migros'tan kişisel bakım ürünlerine yüzde 25 indirim! 21 Ekim 2022 fiyat listesi...

Migros müjdeyi verdi! Migros, kişisel bakım ürünlerine yüzde 25 indirim yaptı. Peki, Migros'ta indirim yapılan kişisel bakım ürünlerinin fiyatları ne kadar? İşte 21 Ekim 2022 fiyat listesi...

Hep daha iyisini iste! Kişisel bakım ürünlerinde Grundig kalitesi ile tanışın! 19 Eylül 2022 Grundig fiyat listesi

Koç Holding'in, farkındalığı yüksek, zamansız modernliği kabul etmiş ve rafine zevklere hitap eden markası Grundig'de kişisel bakım ürünleri cazip fiyatlarla online mağazada. İşte 19 Eylül 2022 Grundig fiyat listesi

Saçtan sakala tüm Grundig kişisel bakım ürünleri ve Mart 2022 fiyat listesi…

Elektrikli kişisel bakım ürünleri, hem zaman hem de pratiklik açısından oldukça yaygın olarak kullanılan cihazlar arasında. Grundig markasına ait tüm kişisel bakım ürünleri ve fiyatlarını yazımızda bulabilirsiniz…

iPhone almak hayal oldu… Apple’dan tüm ürünlerine şok zam!

Dünyanın en büyük teknoloji devlerinden Apple, hemen hemen tüm ürünlerine zam yaptığını açıkladı. Yeni iPad modelleri ve iPhone SE’nin tanıtımını yapan ABD’li teknoloji devi, mevcut ürünlerine zam yaptı. Deyim yerindeyse artık iPhone almak hayal oldu…

Seba Gacemer: Eskiden 15 kriterle müşteriyi tanımaya çalışırdık!

Tüketiciyle ilgili toplanan verilerde artış dikkat çekiyor. Büyük grup ve şirketler ulaştıkları veri büyüklüğü ve kişi sayısını hızla artırıyor. Sinpaş GYO CEO’su Seba Gacemer, “Eskiden 15 kriterle müşteriyi tanımaya çalışırken bugün ekranlar yetmiyor” eliyor." diyor..

Gayrimenkul Yatırım Fonu tanıtıldı!

Gayrimenkul Yatırım Fonu Tanıtım Etkinliği'ne ev sahipliği yapan Yıldırım Kule, Omurga Capital Genel Müdürü Oğuz Kösebay ve Omurga Capital Emlak Yatırımları Direktörü İlhami Akkum'u ağırladı.

Fenix Yapı Antalya'daki ada bazlı dönüşüm projesini tanıttı!

2019 Mart ayında teslim edilecek olan Antalya'nın özel sektör eliyle yapılan ada bazlı ilk kentsel dönüşüm projesi tanıtıldı. Fenix Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Mavi, Antalya halkını bugüne kadar hep özel projelerle buluşturduklarını söyledi.

Ömür İstanbul lansmanı 22 Eylül'de!

Efitaş İnşaat, Eskon A.Ş ve Esenler Belediyesi tarafından hayata geçirilen Ömür İstanbul projesi 22 Eylül’de Esenler Belediye Başkanı Sn. M.Tevfik Göksu beyefendinin katılımıyla basına tanıtılıyor.

Ömür İstanbul Esenler güncel fiyat listesi!

Ömür İstanbul projesi 13 Mayıs 2017 tarihinde basına tanıtılacak. 1+1'den 4+1'e kadar daire seçenekleri bulunan projede fiyatlar 300 bin TL'den başlıyor...

Esenler Ömür İstanbul kimin?

Toplam 218 konut ve 3 adet dükkandan meydana gelen Ömür İstanbul projesi 13 Mayıs'ta basına tanıtılacak. Peki Esenler Ömür İstanbul kimin?

Kentsel dönüşüm baştan kuırgulanacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, artık her ilin ayrı imar yönetmeliğinin olacağını belirtti. Düzenlemeyi 6 ay içinde yürürlüğe koyacaklarını söyleyen Özhaseki, kentsel dönüşümü baştan kurgulayacaklarını da kaydetti.

Ömür Tan Haberi

Ömür Tan

Finansbank Kurumsal ve Ticari Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Ömür Tan, önümüzdeki 5 yılda proje finansmanı kapsamında verilecek kredi tutarının toplamda yaklaşık 100-120 milyar dolar seviyesinde olacağını düşünüyor. Geçtiğimiz 5 yılda olduğu gibi önümüzdeki 5 yılda da altyapı ve özelleştirmelerin başı çekeceğini belirten Ömür Tan, bunun yanı sıra, sağlık sektöründe başlayan PPP programının da yine büyümeye katkı sağlayacağı kanaatinde. Tan, "Biz de bu işteki pazar payımızı artırarak devam ederiz. Sektördeki ortalama büyüme oranının en az 1.5 katı büyürüz" dedi. 


Finansbank Kurumsal ve Ticari Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Ömür Tan ile proje finansmanı ve bankanın projelerini konuştuk. 2014 başından itibaren kurumsal ve ticari bankacılıkta ciddi bir büyüme trendine girdiklerini anlatan Ömür Tan, "2014'te ticari bankacılığı yüzde 55-60 civarında büyüttük. Kurumsal bankacılık tarafında...