30 / 04 / 2024

Omurga Gayrimenkul portföyyöneticileri

Omurga Gayrimenkul portföyyöneticileri

Omurga Gayrimenkul ve Girişim Sermayesi Portföy Yönetimi A.Ş. Ufuk Karma Gayrimenkul Yatırım Fonu, fon müdürü, yatırım komitesi üyeleri ve portföy yöneticilerini açıkladı.

Fenercioğlu ve NEO Portföy'den arsa ve karma gayrimenkul yatırım fonu işbirliği!

Fenercioğlu ve Neo Portföy Yönetimi ile arsa ve karma gayrimenkul yatırım fonu işbirliği gerçekleştirildi. 

Fenercioğlu ile NEO Portföy arasında gayrimenkul yatırım fonu işbirliği!

Neo Portföy  ile gayrimenkul sektöründe başta Antalya ve Alanya olmak üzere hem ülke içinde, hem de ülke dışında birçok noktada projeleri bulunan Fenercioğlu işbirliği gerçekleştiriyor.

17 milyar dolarlık ticari gayrimenkul kredi portföyü ihalesinde Blackstone lider!

Blackstone’nun (NYSE:BX), Amerika Federal Mevduat Sigorta Kurumu'nun Signature Bank'ın (OTC:SBNY) borç satışından 17 milyar dolarlık ticari gayrimenkul kredi portföyünü almaya hazırlandığı ifade edildi.

Akfen GYO'nun toplam gayrimenkul portföy değeri 16,5 milyar TL oldu! Yalıkavak ve Kıyıkışlacık projelerinde son durum!

Akfen GYO'nun 2023 3. çeyreğe ilişkin finansal rakamları açıklandı. Peki şirket söz konusu dönemde ne kadar hasılat elde etti? Projelerdeki son durum ne oldu? İşte ayrıntılar...

Reysaş GYO'nun gayrimenkul portföy büyüklüğü bir yılda yüzde 160 arttı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın 2022 yıl sonu  gayrimenkul değerlemeleri sonucunda arsa ve binaları ile bağlı ortaklıklarının gayrimenkullerinin değeri resmen belli oldu. İşte Reysaş GYO'nun gayrimenkullerinin değeri...

GYODER Akademi A’dan Z’ye Gayrimenkul Portföy Yönetimi webinarı 3 Şubat'ta!

GYODER Akademi seminerlerini “A’dan Z’ye Gayrimenkul Portföy Yönetimi” eğitimi ile devam ettiriyor. GYODER Akademi ve Türk Eğitim Vakfı (TEV) işbirliği ile hayata geçirilen  “A’dan Z’ye Gayrimenkul Portföy Yönetimi” eğitim programına, 3 Şubat Perşembe günü start verilecek. 

Ziraat GYO 2021'de 89.8 milyon TL'lik konut ve iş yeri sattı!

Ziraat GYO'nun 2021 yılı içerisinde şirket gayrimenkul portföyüne ilişkin olarak aylık kira bedeli toplamı yaklaşık 345 bin TL (KDV hariç) olan yeni kiralama işlemi, 3 milyon 454 bin 20 TL tutarında arsa alımı ve 89 milyon 846 bin 617 TL tutarında konut ve iş yeri satışı yapıldı.

Emlak danışmanı gayrimenkul portföyü oluştururken nelere dikkat etmeli?

Mekan Gayrimenkul Genel Müdürü Tahir Köstek, emlakçıların portföy oluştururken nelere dikkat etmesi gerektiğini anlattı.

Akfen GYO ilk 9 ayda ne kadar hasılat elde etti?

Akfen GYO’nun yatırım amaçlı gayrimenkul portföyünün değeri 3,5 milyar Türk Lirası civarına yaklaştı. Aynı zamanda şirketin 30 Eylül 2021 tarihi itibarıyla hasılatı 122 milyon TL oldu. 

Akfen GYO'dan 2021'in ilk çeyreğinde 57.8 milyon TL'lik kira geliri!

Akfen GYO’nun yatırım amaçlı gayrimenkul portföyünün değeri 3,5 milyar TL’ye yaklaştı. Akfen GYO'nun 30 Haziran 2021 tarihi itibarıyla kira gelirleri 57 milyon 789 TL'ye ulaştı. 

Re-Pie Portföy Yönetimi gayrimenkul yatırımlarında hız kesmiyor!

Gayrimenkul yatırım fonları (GYF) ve girişim sermayesi yatrıım fonları (GSYF) kurmak ve yönetmek için 2015 yılında kurulan Re-Pie Portföy Yönetimi; yeni yatırımlar yaparak portföy büyüklüğünü sene sonunda 4 milyar TL'ye ulaştırmayı amaçlıyor.

Omurga Gayrimenkul 2021 yılı için gayrimenkul değerleme kuruluşunu atadı!

Omurga Gayrimenkul, fon portföyüne alınacak gayrimenkullere ve gayrimenkule dayalı haklara ilişkin 2021 yılı değerlemesi için Avrupa Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. ve TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş.'nin seçilmesine karar verildi. 

Omurga Gayrimenkul 2021 yılı için gayrimenkul değerleme şirketlerini seçti!

Omurga Gayrimenkul, 2021 yılı değerlemesi için Denge Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş ve TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş.'nin seçilmesine karar verildi. 

Omurga Gayrimenkul portföyyöneticileri Haberi

Omurga Gayrimenkul portföyyöneticileri

Omurga Gayrimenkul ve Girişim Sermayesi Portföy Yönetimi A.Ş. Ufuk Karma Gayrimenkul Yatırım Fonu, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) fon sürekli bilgilendirme formunu yayınladı. 

Omurga Gayrimenkul, şirketinin Genel Müdür'ü olarak Oğuz Kösebay'ı Destek Hizmetleri çalışanı olarak Alin Taşçi'yi Teftiş ve İç Kontrol Bölüm Yöneticisi olarak Ebru Avcı'yı seçti. 

Omurga Gayrimenkuk KAP açıklaması: