28 / 04 / 2024

Omurga Park Gayrimenkul Yatırım A.Ş

Omurga Park Gayrimenkul Yatırım A.Ş

Konya’nın Meram ilçesinde, Omurga Park Gayrimenkul Yatırım A.Ş’ye ait 244.060 metrekarelik Arsa “Kapalı Zarf Teklif Alma’’ yöntemi ile Halk Yatırım Menkul Değerler A.Ş’nin danışmanlığında satışa çıkıyor...

İstinye Park'ın yatırımcısı Orjin Grup 3 yeni gayrimenkul şirketi kurdu! 

İstinye Park'ın yatırımcısı ve ortağı Orjin Grup, 3 yeni gayrimenkul şirketi kurdu. 3 şirketin toplam sermayesi 510 milyon 500 bin TL oldu. İşte o şirketler... 

Park We Address Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Park We Address Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Davood Fahımkıa ve S. Mohammad Alı Mazlomı ortaklığında kuruldu.

Nurol Park projesindeki 89 gayrimenkulün 2022 değeri ne kadar? 

Nurol Park E Blok kapsamında 87 adet, K Blok'ta ise 2 adet bağımsız bölümün 2022 değeri açıklandı. Peki Nurol Park projesindeki 89 gayrimenkulün 2022 değeri ne kadar oldu? İşte o rakamlar...

Oak Park Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oak Park Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Limited Şirketi  Başakşehir’de  500  bin TL sermaye bedeli  ile Nehad N.N.K. tarafından kuruldu.

Omurga Gayrimenkul 2021 yılı için gayrimenkul değerleme kuruluşunu atadı!

Omurga Gayrimenkul, fon portföyüne alınacak gayrimenkullere ve gayrimenkule dayalı haklara ilişkin 2021 yılı değerlemesi için Avrupa Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. ve TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş.'nin seçilmesine karar verildi. 

Omurga Gayrimenkul 2021 yılı için gayrimenkul değerleme şirketlerini seçti!

Omurga Gayrimenkul, 2021 yılı değerlemesi için Denge Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş ve TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş.'nin seçilmesine karar verildi. 

TOKİ, Park Mavera 3 için ihraç ettiği gayrimenkul sertifikalarını ödedi!

TOKİ tarafından Park Mavera 3 projesi kapsamında ihraç edilen TRNTOKI00011 ISIN kodlu Gayrimenkul Sertifikalarının tali ediminde konutların satışından elde edilen fon ve fonun getirisi, yatırım kuruluşlarının hesaplarına aktarıldı...

Hayat Park 3 Paradise AVM ne zaman açılacak? 

Hayat Park Gayrimenkul tarafından inşa edilen Hayat Park 3 Paradise AVM ne zaman açılacak? Merakla beklenen AVM 24 saat açık olacak.

Hayat Park 3 Paradise AVM nerede?

Hayat Park 3 Paradise AVM nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. 19 ay sonra açılması planlanan AVM, Hayat Park Gayrimenkul imzası taşıyor.

Hayat Park 3 Paradise AVM geliyor!

Hayat Park Gayrimenkul tarafından hayata geçirilecek olan Hayat Park 3 Paradise AVM 19 ay sonra açılacak. AVM 24 saat açık olacak.

Omurga Gayrimenkul şirket yöneticilerini seçti!

Omurga Gayrimenkul ve Girişim Sermayesi Portföy Yönetimi A.Ş. Ufuk Karma Gayrimenkul Yatırım Fonu, fon müdürü, yatırım komitesi üyeleri ve portföy yöneticilerini açıkladı.

Omurga Gayrimenkul 2019 değerleme şirketini seçti!

Omurga Gayrimenkul 2019 yılı için Epos Gayrimenkul Danışmanlık ve Değerleme A.Ş. ve TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş. ile anlaştı...

Ziraat GYO ile Çalık Enerji ortak şirket kurdu!

Ziraat GYO ile Çalık Enerji ortak şirket kurduğunu söyleyen Sözcü gazetesi yazarı Çiğdem Toker, yeni kurulan şirketin Taşkent Merkez Park Gayrimenkul Yatırım A.Ş. olduğunu belirtti.

Omurga Park Gayrimenkul Yatırım A.Ş Haberi

Omurga Park Gayrimenkul Yatırım A.Ş


Omurga Park Gayrimenkul Yatırım A.Ş’ye ait olan,  konut imarlı ve % 90 emsal alanlı arsa (brüt 250.000 m2 satılabilir alan), aynı zamanda 12.500 metrekareye kadar ticari kullanım olanağı sunuyor.


Omurga Yapı Genel Müdürü Oğuz Kösebay, Konya dışından özellikle Ankara ve İstanbul merkezli gayrimenkul geliştirme şirketleri ile gayrimenkul yatırım ortaklarının arsa ile ilgilendiğini açıkladı. Kösebay,  “Arsaya talep oldukça fazla. Bu talebi, Konya’ya dışarıdan gelen sanayi yatırımlarının artmasına bağlıyorum. Ayrıca, istihdamını en hızlı arttıran Türkiye’nin ikinci ili olması ve şehrin gayrimenkul piyasasındaki büyük potansiyelin yeni yeni profesyonellerce fark edilmesinden kaynaklandığını düşünüyorum” dedi.


Konya’ya 600 milyon TL’lik proje


Konya’nın Meram ilçesinde yer alan arsa, yatırımcılara esnek bir proje geliştirebilme imkanı sunuyor. Kösebay, arsa üzerinde doğru bir konseptle gerçekleştirilen bir projenin, 550-600 Milyon TL civarında bir...