11 / 05 / 2024

Omurga Portföy Emlak Yatırım

Omurga Portföy Emlak Yatırım

Omurga Portföy Emlak Yatırım Direktörü İlhami Akkum, “İş merkezleri kalifiye yetenekleri çekebilmek için ‘yaşam-iş-eğlence’ alanları yaratmaya başlıyor. Bu alanlar start-up’lar ile canlanacak” dedi.

Emlak danışmanı gayrimenkul portföyü oluştururken nelere dikkat etmeli?

Mekan Gayrimenkul Genel Müdürü Tahir Köstek, emlakçıların portföy oluştururken nelere dikkat etmesi gerektiğini anlattı.

TF Varlık Kiralama'nın 600 milyon TL'lik kira sertifikası portföy varlığı oldu!

TF Varlık Kiralama'nın TRDTFVK62120 ISIN kodlu kira sertifikalarının ihracına dayanak teşkil eden, ilgili ihracın mevcut getirisi ile uyumlu, 600 milyon TL tutarlı finansman desteği, portföy varlığı olarak belirlendi. 

TF Varlık Kiralama'nın 200 milyon TL'lik kira sertifikası portföy varlığı oldu!

TF Varlık Kiralama'nın TRDTFVK62112 ISIN kodlu kira sertifikalarının ihracına dayanak teşkil eden, ilgili ihracın mevcut getirisi ile uyumlu, 200 milyon TL tutarlı finansman desteği, portföy varlığı olarak belirlendi. 

TF Varlık Kiralama'nın portföy varlığı 700 milyon TL oldu!

TF Varlık Kiralama'nın hracını gerçekleştirdiği kira sertifikalarının ihracına dayanak teşkil eden, ilgili ihracın mevcut getirisi ile uyumlu, 700 milyon TL tutarlı finansman desteği, portföy varlığı oldu. 

TF Varlık Kiralama'dan 300 milyon TL yurtiçi kira sertifikası portföy varlık girişi!

TF Varlık Kiralama'nın ihracını gerçekleştirdiği TRDTFVK52139 ISIN kodlu kira sertifikalarının ihracına dayanak teşkil eden, 300 milyon TL tutarlı finansman desteği, portföy varlığı olarak belirlendi. 

TF Varlık Kiralama portföy varlığını 650 milyon TL olarak belirledi!

TF Varlık Kiralama ihracını gerçekleştirdiği kira sertifikalarının ihracına dayanak teşkil eden, ilgili ihracın mevcut getirisi ile uyumlu, 150 milyon TL tutarlı finansman desteği, başlangıç portföy varlığı olarak belirlendi...

Reysaş GYO'nun portföy büyüklüğü 3.1 milyar TL oldu!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın 2020 yıl sonu gayrimenkul değerlemeleri neticesinde; toplam portföy büyüklüğü yüzde 25 arttı ve 3 milyar 118 milyon 480 bin TL'ye ulaştı.

TF Varlık Kiralama'nın portföy varlığı 300 milyon TL oldu!

TF Varlık Kiralama'nın ihraç ettiği TRDTFVKE2018 ISIN kodlu kira sertifikalarının ihracına dayanak teşkil eden, 300 milyon TL tutarlı finansman desteği, başlangıç portföy varlığı olarak belirlendi.

TF Varlık Kiralama kira sertifikasının portföy varlığını belirledi!

TF Varlık Kiralama'nın kira sertifikalarının ihracına dayanak teşkil eden, ilgili ihracın mevcut getirisi ile uyumlu, 500 milyon TL tutarlı finansman desteği, başlangıç portföy varlığı olarak belirlendi...

Vakıf GYO'nun portföyünde 1.5 milyar TL değerinde gayrimenkul bulunuyor!

Özgür Karabat, ihale kanunundan istisna tutulan Vakıf GYO’nun portföyünde 1.5 milyar TL değerinde arsa ve gayrimenkul olduğunu belirtti...

TF Varlık Kiralama'nın portföy varlığı 450 milyon TL oldu!

TF Varlık Kiralama'nın TRDTFVK12117 ISIN kodlu kira sertifikalarının ihracına dayanak teşkil eden, ilgili ihracın mevcut getirisi ile uyumlu, 450 milyon TL tutarlı finansman desteği, başlangıç portföy varlığı olarak belirlendi.

TF Varlık Kiralama 100 milyon TL'lik finansmanı portföy varlığı olarak belirledi!

TF Varlık Kiralama'nın TRDTFVKA2012 ISIN kodlu kira sertifikalarının ihracına dayanak teşkil eden, ilgili ihracın mevcut getirisi ile uyumlu, 100 milyon TL tutarlı finansman desteği, başlangıç portföy varlığı olarak belirlendi.

TF Varlık Kiralama'nın portföy varlığı 150 milyon TL oldu!

TF Varlık Kiralama, TRDTFVKK2010 ISIN kodlu kira sertifikalarının ihracına dayanak teşkil eden, ilgili ihracın mevcut getirisi ile uyumlu, 150 milyon TL tutarlı finansman desteği, başlangıç portföy varlığı olarak belirlendi.

Omurga Portföy Emlak Yatırım Haberi

Omurga Portföy Emlak Yatırım

ULI tarafından yayınlanan araştırma, dünyanın en önemli metropollerinde bulunan iş bölgelerinin değişim geçirdiğini ortaya koyuyor. 

Urban Land Institute (ULI) tarafından yayınlanan “The attractiveness of world-class business districts” (Dünya standardında iş alanlarının cazibesi) konulu raporda dünyanın önde gelen metropollerindeki iş alanlarındaki değişim incelendi.

ABD, Avrupa ve Ortadoğu, Afrika’nın önde gelen 17 metropolünde ofisi olan şirketlerin üst düzey yöneticileri, gayrimenkul sektörünün önde gelen isimleri ve belediyelerdeki karar vericiler ile birebir görüşmeler gerçekleştirildi. 
 
 
Paris, Londra ve Canary Wharf bölgesi, Amsterdam, Dubai, Frankfurt, New York ve Finans Bölgesi, Chicago, Sao Paulo, Tokyo, Mumbai, Şangay, Pekin, Johannesburg, Hong Kong ve Singapur’u kapsayan rapor, gelecekte iş merkezlerinin bulundukları bölgelerde nasıl bir değişim yaşanacağına ışık tuttu. 

Raporu değerlendiren Omurga Portföy Emlak Yatırım Direktörü İlhami Akkum, özel sektörün...