03 / 05 / 2024

ON-AR Grup

ON-AR Grup

ON-AR Grup bünyesinde faaliyet gösteren Ağaç Yapı Genel Müdürü Onur Arlı, ahşap evlere sağlıklı ve depreme dayanıklı olduğu için her geçen gün ilginin arttığını söyledi.

Ali Mahir Başarır'dan emekli zammı tepkisi: 10 bin TL'ye kiralık ev var mı? 

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan, emekli maaşlarına yapılan ek zammı açıkladı. CHP Grup Başkan Vekili ve Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, "10 bin TL'ye kiralık ev var mı?" diyerek, en düşük emekli maaşının 10 bin TL olmasına tepki gösterdi. İşte ayrıntılar...

Gnc Grup Bina Tesis Yönetimi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gnc Grup Bina Tesis Yönetimi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Ali Arıcı tarafından kuruldu.

Kuzu Grup GYO'nun halka arzına 5.6 kat talep geldi! 29 Ağustos'ta borsada işlem görmeye başlayacak!

Kuzu Grup GYO’nun halka arzı başarıyla gerçekleştirildi ve 5.6 kat talep geldiği açıklandı. İşte ayrıntılar...

Ar Grup Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ar Grup Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Remzi Aslan, Ali Yıldız ve Barış Arslan ortaklığında kuruldu.

Baryap Grup İnşaat Turizm Ve Otelcilik Anonim Şirketi kuruldu!

Baryap Grup İnşaat Turizm Ve Otelcilik Anonim Şirketi Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Önder Yaşar tarafından kuruldu.

Vema Grup İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vema Grup İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Arıca ve Veysi Çimen ortaklığında kuruldu.

Vema Grup İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vema Grup İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Arıca ve Veysi Çimen ortaklığında kuruldu.

Aslanbey Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aslanbey Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te Nejat Açar tarafından kuruldu.

İsa Uçar otel odasında ölü bulundu! Uçar Grup İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İsa Uçar Kimdir?

Bugün saat 10.00 sıralarında İstanbul Büyükçekmece'de bir otele giriş yapan Uçar Grup İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İsa Uçar, kaldığı otel odasında ölü bulundu. 

Piyasalar çarşamba gününe kilitlendi! Dolar, altın, enflasyon...

Dolar/TL kuru yıl içi zirvelerinde hareket ederken, 3 Temmuz Çarşamba günü açıklanacak olan Temmuz 2022 enflasyon verisi merak ediliyor. Enflasyon rakamlarının yüzde 80’in üzerinde gelerek on yılların rekorunu kırması beklenmekte.

Oktay Kaynarca’dan Besa Grup The BO Viera’ya tam not!

Başarılı oyuncu Oktay Kaynarca, Besa Grup’un Bodrum’da inşa ettiği The BO Viera’ya tam not verdi...

Amiral Grup Gayrimenkul Turizm İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Amiral Grup Gayrimenkul Turizm İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Samer Haj Ibrahım ve Yasın Arısheh ortaklığında kuruldu.

Vuslat Grup Hafriyat Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vuslat Grup Hafriyat Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Onur İbicek ve Serkan Taşar ortaklığında kuruldu.

ON-AR Grup Haberi

ON-AR Grup

Ahşabın insanla birlikte soluk aldığını, romatizma, astım, böbrek hastaları ve dolaşım bozukluğu üzerine olumlu etkileri olduğunu hatırlatan ON-AR Grup bünyesinde faaliyet gösteren Ağaç Yapı Genel Müdürü Onur Arlı, son yıllarda özellikle şehirde yaşayanların beton binaların yerine ağaç evleri tercih ettiğini söyledi. 


Japon deprem uzmanlarının depreme dayanıklı olarak ahşabı önerdiğini belirten Onur Arlı, "Ahşap yapılarda yaşayanlar fizyolojik ve psikolojik olarak kendilerini daha sağlıklı hissediyorlar. Olası doğal afetlerde ahşap yapılar diğer beton arma yapılara göre daha dayanıklı. Hem sağlıklı hem estetik hem köylere özlem ve hem de depreme dayanıklığından dolayı doktorlar ve mühendisler bu tür evlere daha büyük ilgi gösteriyorlar" dedi.


Gazete...