19 / 05 / 2024

Ön Ödemeli Düğün Kampanyası

Ön Ödemeli Düğün Kampanyası

Türkiye’nin kalite ödüllü mobilya markası EVGÖR, evlenecekler için “Ön Ödemeli Düğün Kampanyası” başlattı

BKM verileri korkuttu! Vatandaş sırtını kredi kartlarına yansıdı! Kartlı ödemeler yüzde 122 arttı!

Bankalararası Kart Merkezi (BKM) verilerine göre,  kredi kartları, banka kartları ve ön ödemeli kartlar ile 2023 yılında yapılan toplam ödeme tutarı bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 122 arttı.

Ön ödemeli konut satışına yeni düzenleme: Teslim süresi 48 aya çıkıyor!

Ön Ödemeli Konut Satışları Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31913 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. Kamuoyunda 'topraktan satış' ve 'maketten satış' şeklinde bilinen ön ödemeli konut satışında koşullar resmen değişiyor.

Konut satışlarına yeni düzenleme! Ön ödemeli satışlarda teslimler gecikmeyecek!

Ön ödemeli şekilde satışı yapılan konutların sözleşmede belirtilen zamanda tüketicilere teslimi zorunlu tutulması amacıyla hazırlanan yeni yasa teklifi meclise sunuldu. Bu kapsamda tüketicilerin konut teslimlerinde mağdur olmasının önüne geçilmesi planlanıyor.

Haydar Özkan'dan kentsel dönüşüm kredisi tepkisi!

İzmir’de 30 Ekim 2020'de meydana gelen depremde evleri hasar gören depremzedeler konutlarını dönüştürmek için 15 aydır hükümetten minimum 500 bin Türk Lirası, 2 sene ödemesiz 20 sene ödemeli ve sıfır faizli krediyi bekledi. 

Ön ödemeli konut satışında 24 aya kadar sözleşmeden dönülebiliyor!

Tüketici, ön ödemeli konut satışında sözleşme tarihinden itibaren 24 aya kadar herhangi bir gerekçe göstermeksizin sözleşmeden dönebilecek.

İşte ön ödemeli konut satış sözleşmelerindeki yeni düzenlemeler!

Av. Fatma Dilşad YELKEN, emlakkulisi.com okurları için ön ödemeli konut satış sözleşmelerinde yapılan son düzenlemeleri kaleme aldı. İşte Av. Fatma Dilşad YELKEN'in yazısı..

Ön ödemeli konut satışları yönetmeliğinde değişiklik!

Maketten konut satışlarında yapılan düzenlemeler bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan Ön ödemeli konut satışları hakkında yönetmelikte değişiklik yapılmasına dair yönetmelik ile birlikte yürürlüğe girdi..

Adım İstanbul Başakşehir ödeme seçenekleri!

Adım İstanbul Başakşehir ödeme seçenekleri arasında ara ödemeli, düşük peşinatlı ve sıfır faizli ödeme imkanları sunuluyor. Adım İstanbul projesi Ocak 2018'de tamamlanıyor...

Bizimtepe Aydos ödeme planları!

Bizimtepe Aydos ödeme planlarında teslimde başlayan, düşük kredili, ara ödemeli, düşük peşinatlı olmak üzere dört farklı seçenek sunuluyor. Sancaktepe'de yükselen Bizimtepe Aydos projesinde fiyatlar 310 bin liradan başlıyor...

Ön ödemeli konut satışından cayma hakkı!

Tüketici Kanunu ile ön ödemeli konut satış sözleşmelerine bazı düzenlemeler getirildi. İşte, ön ödemeli konut satışından cayma hakkı!

Bilecik Gölpazarı'nda 28 kişiye dönüşüm kredisi verildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından köylerde başlatılan “Kentsel Dönüşüm” projesi kapsamında, Bilecik’in Gölpazarı ilçesine bağlı Bedi (Üzümlü) Köyü’nde 28 hak sahibi belirlenerek, 10 yıl geri ödemeli kişi başına 57 bin kredi imkanı sağlandı.

Ön ödemeli konut satışı hakkında yönetmelik 2015!

Tüketicilerin korunması hakkında kanun kapsamında düzenlenen ön ödemeli konut satışları hakkında yönetmelik, 27 Kasım 2014 tarihinde 29188 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte ön ödemeli konut satışı hakkında yönetmelik 2015...

'Torba teklif'ten ön ödemeli konut satışı düzenlemesi çıkarıldı!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda görüşmeleri başlayan 'Torba teklif'ten 4 madde çıkarıldı. Söz konusu maddelerden ikisi, ön ödemeli konut satışı ve devre tatillerle ilgili düzenlemeler...

Ön Ödemeli Düğün Kampanyası Haberi

Ön Ödemeli Düğün Kampanyası

Yeni ev kuracak çiftler, kampanya kapsamında mobilyalarına kış fiyatlarıyla ve nakitte %8 indirim avantajıyla sahip olabiliyor. Müşterilerine 10 aya kadar taksit seçeneği de sunan EVGÖR Mobilya, satın alınan ürünleri istenildiği takdirde ücretsiz olarak 3 yıla kadar emanetinde tutabiliyor. Böylece çiftler, emanetteki mobilyalarını evlenecekleri tarihe yakın bir zamanda teslim alabiliyor. Üstelik kampanyadan yararlanarak mobilya alanların, mobilyalarını farklı bir modelle değiştirme hakları da bulunuyor. 


EVGÖR Mobilya’nın başlattığı “Ön Ödemeli Düğün Kampanyası”, yeni evlenecek çiftlere pek çok avantajı bir arada sunuyor. Kampanyadan yararlananlar mobilyalarına, 10 aya varan taksit seçenekleri ve kış fiyatlarıyla sahip olurken, “Emanet Sistemi” sayesinde ürünlerini 3 yıl içinde diledikleri zaman teslim alabiliyor. Eğer çiftler, teslimat öncesinde mobilyalarının modelini değiştirmek isterlerse, EVGÖR’den diledikleri mobilyayı seçebiliyor. Üstelik firma, satın alınan ürüne göre...