02 / 05 / 2024

onaltıdokuz istanbul zeytinburnu

onaltıdokuz istanbul zeytinburnu

Onaltıdokuz B Blok konutları 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. B blokta kalan konutların fiyatları 1 milyon 586 bin TL'den başlangıç gösteriyor...

İstanbul Zeytinburnu Merkezefendi için riskli alan kararı!

İstanbul ili, Zeytinburnu ilçesi, Merkezefendi Mahallesi sınırları içerisinde bulunan bazı alanlar "riskli alan" ilan edildi.

Büyükyalı İstanbul Zeytinburnu teslimat!

111 dönümlük arazi üzerinde konumlandırılan Büyükyalı İstanbul projesinin Yarımada Bloğu'nda fiyatlar 935 bin TL'den başlayarak değişiyor..

Astay Gayrimenkul'den OnaltıDokuz İstanbul açıklaması!

Astay Gayrimenkul, OnaltıDokuz İstanbul projes ile ilgili açılan davalara ilişkin açıklama yaptı. 

Onaltı Dokuz siluet davasında mahkeme kararı: Ruhsatlar geçerli!

Mahkeme kararı ile Onaltı Dokuz İstanbul projesinin imar ve yapı ruhsatının geçerliliği tescil edildi.

Büyükyalı İstanbul Zeytinburnu ödeme seçenekleri!

Büyükyalı İstanbul Evleri 2019 yılında sahiplerine teslim edilecek. 111 bin metrekare alan üzerinde yükselen proje İstanbul Zeytinburnu'da inşa ediliyor...

Büyükyalı İstanbul Zeytinburnu ev fiyatları ne kadar?

4 etap şeklinde dizayn edilen Büyükyalı İstanbul projesi Özak GYO, Yenigün ve Ziylan Ortaklığı tarafından hayata geçiriliyor. Projede 1.500 daire, ofis ve dükkanlar yer alıyor. Peki Büyükyalı İstanbul Zeytinburnu ev fiyatları ne kadar?

TAY Group Bodrum'a 1 milyar dolarlık otel inşa edecek!

Astay Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Toprak yeniden sahalara döndü. Academia Apartments ile Onaltı Dokuz projelerini inşa eden işadamı Mesut Toprak şimdi Bodrum'da 1 milyar dolarlık otel inşa edecek.

Hampton by Hilton İstanbul Zeytinburnu açıldı!

Hilton’un orta fiyat segmentinde yer alan, kaliteye önem verenlere yönelik küresel markası Hampton by Hilton, en yeni oteli Hampton by Hilton Istanbul Zeytinburnu’nu açtı.

Onaltı Dokuz gökdelenlerinde son durum!

Tarihi yarımadanın silüetine hançer gibi saplanan 16:9 gökdelenleri için verilen traşlama kararını uygulamayan Zeytinburnu Belediyesi yetkilileri hakkında soruşturma açılmasına izin çıkmadı..

Onaltı Dokuz kuleleri tıraşlanacak mı?

Sürüncemede bırakılan ve topun bir ona bir ona atıldığı kuleler hâlâ İstanbul’un kalbinde bir hançer gibi saplı duruyor. Fakirin gecekondusuna işleyen hukuk söz konusu zenginin gökdeleni olunca tatile çıkıyor.

Murat Aydın: 16/9 için mahkeme kararlarını uyguluyoruz!

Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, Onaltı Dokuz (16:9) isimli gökdelenlerin İstanbul'un tarihi siluetini bozan kısmının yıkılması kararı ile ilgili, "Mahkeme kararlarını uyguluyoruz ama yargı süreci henüz tamamlanmış değil" dedi.

İBB'den Onaltı Dokuz gökdelenlerine inceleme!

İstanbul'un siluetine hançer gibi saplanan Zeytinburnu'ndaki 16:9 gökdelenleri için verilen yıkım kararının uygulanmaması üzerine İBB inceleme başlattı..

İdris Güllüce'den Onaltı Dokuz açıklaması!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, yeni düzenleme ile daha önce kamuoyunda tartışılan ve yıkım kararı alınan yapıların kurtarılacağı iddialarını yalanladı..

onaltıdokuz istanbul zeytinburnu Haberi

onaltıdokuz istanbul zeytinburnu

Astay Gayrimenkul'ün hayata geçirdiği ve Zeytinburnu'nda konumlandırılan Onaltı 9 Evleri kapsamında 3 blok bulunuyor. Projedeki bloklar 27-32 ve 36 kattan meydana geliyor. 


Onaltı 9'un A bloğunda kalan konutlar sadece 125 metrekarelik 2+1'ler. Bu konutların fiyatları 1 milyon 285 bin TL olarak belirlendi. Onaltıdokuz B Blok konutlarında ise 3+1'lerin satışları devam ediyor. Onaltıdokuz B Blok 'ta 161 metrekarelik 3+1'ler 1 milyon 586 bin TL ile 1 milyon 608 bin TL arasında, 177 metrekarelik 3+1'ler ise 2 milyon 36 bin TL ile 2 milyon 586 bin TL arasında değişen fiyatlarla satılıyor. 


İnşaat alanı 154 bin metrekare olan 16 Dokuz İstanbul'daki C blokta 92 metrekarelik 1+1'ler 999 bin TL ile 1 milyon 13 bin TL arasında, 121 metrekarelik 2+1'ler 1 milyon 285 bin TL'den,...