03 / 05 / 2024

onaltıdokuz traşlanacak mı

onaltıdokuz traşlanacak mı

Zeytinburnu sahilinde yapılan ' Onaltı Dokuz ' projesinde, yasalara uygun olmadığı gerekçesiyle inşaat ruhsatının iptal edilmesini talep ederek dava açan Mimar Yusuf Özden, şikayetinden vazgeçti. .

Ral Yatırım Holding'in 2023 yılının ilk dokuz ayında toplam hasılatı 1 milyon 24 TL oldu!

İnşaat, enerji ve eğitim gibi stratejik sektörlerde çeşitlendirilmiş işletme yapısıyla öne çıkan Ral Yatırım Holding, 2023 yılının ilk dokuz ayında toplam net kârını geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 206 oranında artırarak 286 milyar TL’ye çıkardı.

Mercedes-Benz’den Aksaray’a GES yatırımı! Toplam 22 bin 120 adet ağaç dikimine eş değer yarar sağlanacak!

Mercedes-Benz Türkiye, Aksaray Kamyon Fabrikası'nda 1.3 MWp kurulu gücünün bulunduğu güneş enerjisi santralini devreye aldı. Santral ile yıllık 900 ton karbon salımının önüne geçilmesi amaçlanırken elde edilen enerji ile çevreye 22 bin 120 adet ağaç dikimine eş değer yarar sağlanacak.

İngiltere: Türkiye ile müzakerelere başlanacak

İngiltere’den Türkiye ile müzakerelere başlanacağına yönelik açıklama geldi. Bu kapsamda, Türkiye ile İngiltere arasındaki serbest ticaret anlaşmasının kapsamının hizmetler ve dijital sektörü de kapsayacak şekilde genişletilmesi amacıyla müzakerelere başlanacak.

Cumhurbaşkanı müjdeyi verdi! Ev hanımlarına işte bu kadar maaş bağlanacak

Ev hanımlarına destek olma amaçlı müjdeler gelmeye devam ediyor. Temmuz ayında emeklilik hakkı getirilecek ve ev hanımlarına aylık 7.500 TL ylık bağlanacak. İşte konu ile alakalı ayrıntılar.

TOKİ müşterek arsa ne demek? TOKİ arsa taksitleri ne zaman ödenmeye başlanacak?

TOKİ arsa satışına dair şu sıralarda çok sık sorulmaktadır. Bu kapsamda TOKİ müşterek arsa ne demek? TOKİ arsa taksitleri ne zaman ödenmeye başlanacak? Soruları yanıtlarını arıyor. İşte detaylar!

Ramazan Bayram tatili dokuz gün olacak açıklaması yapıldı mı, Bayram ne zaman başlıyor?

Ramazan ayının bitmesine sayılı günler kala milyonlarca insan bayram ziyareti ve tatil planı yapmaya başladı. Bayram tatilinin 9 gün olmasını bekleyenler 'Ramazan Bayram tatili dokuz gün olacak' açıklaması yapıldı mı sorusunu soruyor. İşte detaylar..

Yeni kredi destek paketi: Yarım kalmış inşaatlara da destek sağlanacak!

Yeni kredi destekpaketinde 10 ve üstünde işçi çalıştıran firmalara düşük faiz ve vade avantajıyla kredi sağlanacak. Destek paketiyle yarım kalmış inşaatların tamamlanmasına yönelik destek de sağlanacak.

Dokuz Eylül Üniversitesi'ne fakülte müjdesı!

Dokuz Eylül Üniversitesi'nin açılış törenine katılan AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, Diş Hekimliği Fakültesi'nin de kurulduğunun müjdesini verdi.

Alshıbraın Internatıonal Network For Investment And Traınıng Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Alshıbraın Internatıonal Network For Investment And Traınıng Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ang Koon Yew ve Oqab H F M Almutaırı ortaklığında kuruldu. 

Astay Gayrimenkul'den OnaltıDokuz İstanbul açıklaması!

Astay Gayrimenkul, OnaltıDokuz İstanbul projes ile ilgili açılan davalara ilişkin açıklama yaptı. 

Onaltı Dokuz siluet davasında mahkeme kararı: Ruhsatlar geçerli!

Mahkeme kararı ile Onaltı Dokuz İstanbul projesinin imar ve yapı ruhsatının geçerliliği tescil edildi.

Dokuz A Mimarlık Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dokuz A Mimarlık Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Baki Aydın ve Mehmet Özveren ortaklığında kuruldu.

Gayrimenkul sektöründeki canlılık kalıcı mı?

Gayrimenkul sektörünün altın çağını yaşadığı şu dönemde herkesin aklında tek soru var kalıcık sağlanacak mı? İşte uzmanların görüşleri...

onaltıdokuz traşlanacak mı Haberi

onaltıdokuz traşlanacak mı


Zeytinburnu sahilinde yapılan 'onaltı dokuz' projesinde, yasalara uygun olmadığı gerekçesiyle inşaat ruhsatının iptal edilmesini talep ederek dava açan Mimar Yusuf Özden, şikayetinden vazgeçti.

Danıştay 14'üncü Dairesi, feragati kabul ederse ruhsatı iptal edilen ve illegal konumda olan 'onaltı dokuz'un ruhsatı legal hale gelecek. Ruhsatların iptal edilmesini sağlayan süreci başlatan ve Danıştay'dan da onaylatan Yusuf Özden, davadan neden çekildiğini Vatan’a anlattı: 

'Orası artık milli servet'

"Ben inşaat imalat halindeyken ruhsatı veren kurumlara dava açtım. İmalatçıya açılmış bir dava değil, aksine plana yönelik davadır. Türkiye'de yargıya güvenim sonsuz fakat ben davayı açtıktan sonra karar çıkana kadar inşaat tamamlandı. İnsanlar tonlarca para vererek evleri satın aldı. Orada bir yaşam kurdu. Oraya yapılan yatırım milli servetimizin bir parçası. İnsanların evlerinden atılması vicdansızlıktır." 

'Vicdanımın sesini dinledim'

"Ben de vicdanımın sesini...