04 / 05 / 2024

önay esenbahçe

önay esenbahçe

Önay Grup tarafından Beylikdüzü'nde inşa edilen 451 konutluk Esenbahçe'de 82 metrekare konut 85 bin YTL'den satılıyor. İki etaplı projenin ilk etabı Eylül'de bitecek.

Bora Yalınay kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

Galata Wınd Enerji A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili Bora Yalınay kimdir? Kaç yaşında? Bora Yalınay daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Bora Yalınay'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Bora Yalınay'ın hayatına dair merak edilenler.

Göçe Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göçe Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi Şile'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Fazlıoğlu ve Necdet Günay ortaklığında kuruldu.

Yıldız Günay: TEV'de bağışların büyük bölümünü gayrimenkul oluşturuyor!

TEV Genel Müdürü Yıldız Günay, Türk Eğitim Vakfı hakkında açıklamalarda bulundu. Günay; "Gayrimenkul yönetimimiz aynı zamanda mali işler yönetimimiz çok iyi çalışıyor." dedi...

Ertuğrul Günay: Ilısu Baraj projesi baştan yanlıştı!

Hasankeyf'teki Ilısu Barajı projesi hakkında dönemin Kültür ve Turizm Bakanı olan Ertuğrul Günay açıklama yaptı. Günay, projenin Hasankeyf'e zarar vereceğini belirtti...

Tünay Gayrimenkul Ve Eğitim İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tünay Gayrimenkul Ve Eğitim İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Zaher Alkatmah tarafından kuruldu.

Önay Life Residence basın toplantısı 27 Nisan'a ertelendi!

Önay Life Residence, Avrupa Yakası ulaşımında kritik öneme sahip E-5 ve TEM otoyollarına çok yakın bir lokasyonda bulunuyor. Projenin basın toplantısı 27 Nisan 2016 Çarşamba Günü saat 09:30'da Raffles Otel'de gerçekleşecek.

2007 yılında Esenbahçe Konutları'nda 80.000 liraya daire!

2007 yılında Önay Grup projesi olarak Beylikdüzü'nde inşa edilen Esenbahçe Konutları satışa sunulmuş. Satışa sunulan sitedeki konutlar 80 bin liradan (361 adet altın parası) başlayan fiyatlarla satılıyormuş.

Kınay Yapı Proje Danışmanlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kınay Yapı Proje Danışmanlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Onur Özesen, Kınay Korcan Bircan tarafından 15 bin TL'lik sermaye ile 29 Aralık'ta Kadıköy, Fenerbahçe Mahallesi'nde kuruldu.

Ertuğrul Günay: Çeşme Kuşadası'na benzemesin!

Kültür ve Turizm eski Bakanı, bağımsız İzmir Milletvekili Ertuğrul Günay, Çeşme’de tartışma konusu olan TOKİ evlerinin yeniden gözden geçirilmesi gerektiğini söyledi. Günay, “Toplu konut gündeme seçimden önce gelmişti" dedi

Beykoz Hisar Evleri Camii ibadete açıldı!

Türkiye'nin ilk ve tek kadın cami yaptırma derneği başkanı olan 75 yaşındaki Mukadder Özgünay ile eşi Fuat Ozgünay'ın öncülüğünde yapılan Beykoz Hisar Evleri Camii, ibadete açıldı.

Altınay Robot 93 milyon dolarlık iş aldı projeye finansman bulamadı!

Altınay, 93 milyon dolarlık iş aldı projeye finansman bulamadı. Projenin kendisi teminat olarak kabul edilmeyince, Türkiye’yi katma değerli ihracatla geleceğe taşıyacak projeler finansman sıkıntısı yaşıyor. Buna son örnek, Altınay Robot...

Erdem Mimarlar Arabistan'da eğitimde kalite ödülünü aldı!

Suudi Arabistan’da açılan Eğitimde Kalite ve Mükemmellik Merkezi Uluslararası Fikir Yarışması’nda Günay Erdem ve Sunay Erdem kardeşler jüriden yüzde 52 oy alarak ödüle layık görüldü....

Günay Erdoğan: Öncelik kentsel dönüşüm olmalı!

CHP'den Bornova Belediye Başkan aday adayı mimar Günay Erdoğan projelerini Egeli Sabah'a anlattı. 2003-2004 yılları arasında CHP Bornova Kadın Kolları yönetiminde görev yapan Erdoğan, mimar olarak belediye ile iç içe çalıştığını ifade etti..

önay esenbahçe Haberi

önay esenbahçe

Önay Grup tarafından İstanbul Beylikdüzü Esenyurt'ta inşaatı devam eden Esenbahçe Konutları'nda, toplam 451 konut yer alıyor. Sitede 2+1 daireler 82 metrekare ile 120 metrekare, 3+1 daireler ise 115 metrekare ile 161 metrekare olarak tasarlanmış. Esenbahçe Konutları'nda 82 metrekare büyüklüğündeki konutlar 85 bin YTL'ye, 115 metrekare büyüklüğündekiler de 100 bin YTL'den satılıyor. 2 etap halinde yapılan Esenbahçe Konutları'nda ilk etap 2008 Eylül'de, ikinci etap ise Eylül 2009'da teslim edilecek.

Tel: (0212) 852 01 61...