06 / 05 / 2024

Öncüoğlu Mimarlık önder kaya

Öncüoğlu Mimarlık önder kaya

Türkiye’de Park Yaşam Konutları ve Toskana Vadisi gibi konut projelerinin yanı sıra Rusya’daki Soçi Olimpiyat Oteli ve Kongre Merkezi gibi uluslar arası projelerde çalışan mimar Önder Kaya kimdir?

Demiroğlu Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demiroğlu Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Demiroğlu tarafından kuruldu.

Burak Hacıvelioğlu Mimarlık Hizmetleri Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Burak Hacıvelioğlu Mimarlık Hizmetleri Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Burak Hacıvelioğlu tarafından kuruldu.

Ekşi Oğlu Yıkım Hafriyat Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşi Oğlu Yıkım Hafriyat Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 6 milyon TL sermaye bedeli ile Özcan Ekşi ve Şazi Ekşi ortaklığında kuruldu.

Uncuoğlu Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Uncuoğlu Mimarlık Limited Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Uncuoğlu tarafından kuruldu.

Şehirlioğlu Mimarlık Ve Dekorasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şehirlioğlu Mimarlık Ve Dekorasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Melik Güder tarafından kuruldu.

Azizoğlu Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Azizoğlu Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Eren Azizoğlu tarafından kuruldu.

Studıo Emart Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Studıo Emart Mimarlık Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Yıldırım ve Mustafa Ceylan ortaklığında kuruldu.

Vildan Çetinoğlu Mimarlık Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Vildan Çetinoğlu Mimarlık Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Vildan Çetinoğlu tarafından kuruldu.

Studıo Mono Mimarlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Studıo Mono Mimarlık Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Selcan Turan tarafından kuruldu.

Öz Şahinoğlu Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Öz Şahinoğlu Mimarlık Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Sıracettin Alma tarafından kuruldu.

Selda Çelebioğlu Mimarlık Dekorasyon Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Selda Çelebioğlu Mimarlık Dekorasyon Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de Selda Çelebioğlu tarafından kuruldu.

Batu Kepekçioğlu Mimarlık Peyzaj Kentsel Tasarım Planlama Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Batu Kepekçioğlu Mimarlık Peyzaj Kentsel Tasarım Planlama Hizmetleri Limited Şirketi bugün Maltepe'de Mustafa Batu Kepekcioğlu tarafından kuruldu.

Ekmekçioğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekmekçioğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de Dinçer Yorgun ve Tarık Ekmekçi ortaklığında kuruldu.

Öncüoğlu Mimarlık önder kaya Haberi

Öncüoğlu Mimarlık önder kaya

Önder Kaya kimdir?

Önder Kaya, 1984 yılında Selçuk Üniversitesi Mimarlık Fakültesinden mezun oldu. 1993 yılında ODTÜ Mimarlık Fakültesi Restorasyon Bölümünde yüksek lisansını tamamladı. 


1984-1985 yılında Çinici Mimarlık Atölyesi'nde mimar olarak, 1985-1991 yılları arasında ÖNCÜOĞLU Mimarlık'da da proje yöneticisi olarak görev yapmış, daha sonra 1992 yılında ANO Yapı şirketini kurmuştur. 


1991-1997 yılları arasında kurucusu ve genel müdürü olduğu Ano Yapı’da çeşitli projeler gerçekleştirdi. 


7 sene bu şirket ile yürüttüğü çalışmalarını 1998 yılından itibaren ÖNCÜOĞLU Mimarlık Yönetim Kurulu üyesi olarak halen sürdürmektedir.


Ulusal mimarlık yarışmalarında 2 ödül kazanmış, ayrıca projeleri Cityscape, CRE gibi birçok uluslararası ödüle layık görülmüştür. TSMD (Türk Serbest Mimarlar Derneği) üyesidir. 


Öncüoğlu Mimarlık

Öncüoğlu+ACP; dinamik ve tecrübeli mimar, tasarımcı, plancı ve mühendis ekibinden oluşan Ankara, İstanbul, Moskova,  Astana ve New York ofisleri ile geniş bir...