15 / 05 / 2024

Önde Geri Dönüşüm

Önde Geri Dönüşüm

Önde Geri Dönüşüm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Cemal Çertel, Mehmet Çertel tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 10 Kasım'da Halkalı, Merkez Mahallesi'nde kuruldu.

Green Blue Geri Dönüşüm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Green Blue Geri Dönüşüm Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Serpil Öter tarafından kuruldu.

Harmancı Geri Dönüşüm Ambalaj İnşaat Hırdavat Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Harmancı Geri Dönüşüm Ambalaj İnşaat Hırdavat Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Lütfi Batkitar tarafından kuruldu.

Bekir Akın İnşaat Hırdavat Orman Ürünleri Geri Dönüşüm Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bekir Akın İnşaat Hırdavat Orman Ürünleri Geri Dönüşüm Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Bekir Akın tarafından kurukdu.

Erkök Metal Geri Dönüşüm Palet Nakliyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erkök Metal Geri Dönüşüm Palet Nakliyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Erdal Köksal tarafından kuruldu.

Ncm Geri Dönüşüm Metal İnşaat İnşaat Malzemesi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ncm Geri Dönüşüm Metal İnşaat İnşaat Malzemesi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Mustafa Han tarafından kuruldu.

Hn Kardeşler Geri Dönüşüm İnşaat İnşaat Malzemesi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hn Kardeşler Geri Dönüşüm İnşaat İnşaat Malzemesi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Mustafa Han tarafından kuruldu.

Toker Geri Dönüşüm Metal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Toker Geri Dönüşüm Metal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Çelik tarafından kuruldu.

Hm Geri Dönüşüm Tekstil Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hm Geri Dönüşüm Tekstil Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Yılgın tarafından kuruldu.

Kadıoğlu 1001 İnşaat Geri Dönüşüm Nakliyat Oto Yedek Parça Petrol Sondaj Sanayi Ticaret Limited Şti. kuruldu!

Kadıoğlu 1001 İnşaat Geri Dönüşüm Nakliyat Oto Yedek Parça Petrol Sondaj Sanayi Ticaret Limited Şti. bugün Beylikdüzü'nde 600 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yakut tarafından kuruldu.

Barışcan Geri Dönüşüm Metal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Barışcan Geri Dönüşüm Metal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 2 milyon TL sermaye bedeli ile Sinan Akdemir tarafından kuruldu.

Saja Geri Dönüşüm Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saja Geri Dönüşüm Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi  bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile M. Alı. M. Qasem Al-Amrı tarafından kuruldu.

Babacan Geri Dönüşüm Metal Limited Şirketi kuruldu!

Babacan Geri Dönüşüm Metal Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Kutbay tarafından kuruldu. 

Almalı Geri Dönüşüm Metal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Almalı Geri Dönüşüm Metal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Aziz Almalı tarafından kuruldu.

Önde Geri Dönüşüm Haberi

Önde Geri Dönüşüm
Önde Geri Dönüşüm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Cemal Çertel, Mehmet Çertel tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 10 Kasım'da kuruldu. 


Önde Geri Dönüşüm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- Her türlü hurda malzeme ve emtialar ile kağıt, pirinç, bakır, sarı alüminyum, kurşun, çinko, kalay, nikel ve diğer maddelerden mamül, yarı mamul hurda malzeme ve emtiaların alımını, satımını, ithalat ve ihracatını yapmak. 2- Hurda kağıt, demir ve plastik madde alımı ve satımı, ithalat ve ihracatını yapmak. 3- Her türlü hurda kağıt ve metallerin peresleme kesme ve paketleme işlemlerini yapmak. 4- Her nevi hurda, kırpıntı kağıt, plastik ve metallerle ilgili geri dönüşüm tesisleri kurmak. 5- Kağıt ve karton ile ilgili her türlü hammadde,yarı mamülve mamüllerin üretimine yönelik yatırımlar yapmak...