23 / 07 / 2024

Önder Duyuldu

Önder Duyuldu

Dorukkaya Yapı İnşaat Limited Şirketi, Recep Gül, Ali Soner Güney, Önder Duyuldu ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 18 Ocak'ta Beşiktaş, Dikiliş Mahallesi, Yenidoğan Sokak Cem Apartmanı'nda kuruldu.

Kentsel dönüşüm işe yaramıyor mu? Mimar Önder Yılmaz'dan ezber bozan dönüşüm açıklaması!

Her bir köşesi deprem riski altında olan Türkiye'de sık sık kentsel dönüşümün önemi dile getiriliyor. Mimar Önder Yılmaz, X sosyal medya hesabından dönüşüm ile ilgili ezber bozan bir açıklama yaptı. İşte Yılmaz'ın o paylaşımı ve gelen yorumlar...

Önder Türkkanı kimdir? Önder Türkkanı nereden mezun?

Önder Türkkanı ne iş yapıyor? Önder Türkkanı hangi mesleği yapıyor? Önder Türkkanı nereden mezundur? İşte detaylar!

Ercan Önder İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ercan Önder İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Önder tarafından kuruldu.

Altında yeni hamle! Altın fiyatları için öyle bir açıklama geldi ki ne görüldü ne de duyuldu! Koşun hemen bakın

Ons altın Dünyadaki belirsizlik ortamı ve ekonomilerdeki risklerin etkisi ile yükselmeye devam ediyor. Altına olan güven de artmaya başladı. Altın fiyatları için öyle bir açıklama geldi ki ne görüldü ne de duyuldu! Koşun hemen bakın!

Altın kritik virajı döndü! Yeni rekor rakam göründü! Bu rakamlar ne duyuldu ne görüldü! Altını olanlar köşeyi döndü

Altın fiyatları ABD enflasyon rakamları öncesinde 1900 dolara kadar yükseldi. Altın fiyatları yükselmeye devam edecek mi? Altın kritik virajı döndü! Yeni rekor rakam  göründü! Bu rakamlar ne duyuldu ne görüldü!  Altını olanlar köşeyi döndü.

Doların roket gibi fırlayacağı asıl tarih resmen belli oldu! Bu rakam ne görüldü ne duyuldu! Eliniz ayağınız titreyecek!

Son zamanlarda değer kaybeden dolar kuru için yatırımcılar tüm ümidini yitirmeye başlarken, ekonomist Selçuk Geçer doların roket gibi fırlayacağı asıl tarihi açıkladı. Bu rakam ne görüldü ne duyuldu! Eliniz ayağınız titreyecek!

''Gümüş kraldır'' diyen Altın Kahini İslam Memiş zirve rakamı açıkladı! Bu rakam ne görüldü ne de duyuldu!

Gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını merak edn yatırımcılar için Altın Kahini İslam Memiş'ten zirve rakam açıklaması geldi ve ''gümüş kraldır'' dedi.  Bu rakam ne görüldü ne de duyuldu!

Önder Yiğit yeni şirket kurdu! 

Yiğit Group Başkan Vekili Önder Yiğit, yeni şirket kurdu. Fortis Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Kağıthane'de 240 bin Türk Lirası sermaye bedeli ile Önder Yiğit tarafından kuruldu. İşte ayrıntılar...

Dolar Kahini Selçuk Geçer doların yarından sonra geleceği seviyeyi açıkladı! Böylesi ne görüldü ne de duyuldu!

Dolar Kahini Selçuk geçer, doların yarından sonra geleceği seviyeyi açıkladı. Bu açıklama daha önce ne görüldü, ne de duyuldu. Elinde dolar olanlar hemen bakın bakmayan bin pişman olur...

Yastık altında altını olanlar hemen baksın! Uzman isim yeni rekor rakamı açıkladı!  Bu rakam ne görüldü ne de duyuldu

Son dakika altın fiyatları yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Bu hafta ons altın 1772 doları görürken gram altın rekor kırdı. Altın fiyatlarının yükseleceğini söyleyen uzman isim yeni rekor rakamı açıkladı. Bu rakam ne görüldü ne de duyuldu. Yastık altında altını olanlar hemen baksın!

Dolar Kahini Selçuk Geçer asgari ücret için rakam verdi! Bu rakam ne görüldü ne de duyuldu! Küçük dilinizi yutacaksınız

Dolar yorumları ile tanınan ünlü ekonomist Selçuk Geçer dolardaki 50 TL tahmininden sonra şimdi de asgari ücret için rakam verdi. Verdiği rakamı görenler küçük dilini yutacak. Bu rakam ne görüldü ne de duyuldu...

Altında düğüm çözülüyor! İki dev banka peş peşe açıkladı! Bu rakamlar ne görüldü ne duyuldu! Aklınız çıkacak

Altın fiyatları son dakika gelişmeler yatırımcılar tarafından takip edilirken iki dev bankadan son dakika altın rakam tahmini geldi. Peş peşe gelen bu rakamlar ne görüldü, ne duyuldu. Aklınız çıkacak!

Altın için çıldırtan rakam resmen açıklandı! Ezber bozuluyor! Bu rakam ne görüldü ne duyuldu! Aklınız çıkacak

Altın fiyatları geçtiğimiz hafta 1.614 dolara kadar geriledikten sonra  bu hafta 1.730 dolara yükseldi. Herkes altın fiyatlarının yükseleceğini düşünürken, altın için yatırımcıları çıldırtacak rakam açıklaması geldi. Bu rakam ne görüldü ne duyuldu...

Önder Duyuldu Haberi

Önder Duyuldu

Dorukkaya Yapı İnşaat Limited Şirketi, Recep Gül, Ali Soner Güney, Önder Duyuldu ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 18 Ocak'ta  Beşiktaş, Dikiliş Mahallesi, Yenidoğan Sokak Cem Apartmanı'nda kuruldu. 


Dorukkaya Yapı İnşaat Limited Şirketi iş konusu; a- Her çeşit konut, sanayi tesisleri inşaatları yapmak. İnşaat malzemeleri inşaat ve sanayi boyaları, sıhhi tesisat malzemeleri ve inşaatta kullanılan tüm malzemelerin alım sayımını yapmak. b- Binaların tadilat, onarım ve dekorasyon işlerini yapmak. c- Emlak Komisyonculuğu işlerin yapmak. d- Otel, Motel, Tatil Köyü vb. turizm işletmelerinin işletmeciliğini yapmak. Şirket amaç ve konusu gerçekleştirmek için konusu ve amacıyla ilgili olmak kaydıyla aşağıdaki işleri yapabilir 1- Konusuyla ilgili olarak olarak açılacak ihalelere katılabilir, teklif verebilir taahhütlerde bulunabilir. 2- Konusuyla ilgili olarak mümessillik, acentelik, komisyonculuk yapabilir. 3- Lüzumlu...