28 / 04 / 2024

Önder Halisdemir ağaoğlundan ayrıldı mı

Önder Halisdemir ağaoğlundan ayrıldı mı

Ağaoğlu CEO`su Önder Halisdemir ile Ali Ağaoğlu`nun yolları ayrıldı. Halisdemir`in Linkedln profilinde Ağaoğlu Grubu, geçmişte kalırken, Hasdemir "Bizim ayrılığımız için tıpkı ‘bir zaman sonra aileden ayrılmak’ gibi" değerlendirmesinde bulundu.

Önder Halisdemir Finans Kulüp’ün başkanı oldu!

Ağaoğlu'nun eski CEO'su Önder Halisdemir, Türkiye Finans Yöneticileri Vakfı (Finans Kulüp) Genel Kurulu’nda başkanlığa seçildi...

Önder Halisdemir, sektör deneyimlerini paylaştı!

Gentleman Dergisi Ekim ayında Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun eski CEO'su Dr. Önder Halisdemir ile röportaj gerçekleştirdi. İşte, o röportaj..

Ali Ağaoğlu: Önder Halisdemir ile insani ilişkimiz sürecek!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu, İcra Kurulu Başkanı Halisdemir`in işten ayrılmasının ardından: "Çalışanımı karısı boşasa ben boşamam. Önder Bey`in işini kurma planı var. İnsani ilişkimiz sürecek" dedi.

Önder Halisdemir, Ağaoğlu Grubu'ndan ayrıldı!

Ağaoğlu CEO`su Önder Halisdemir ile Ali Ağaoğlu`nun yolları ayrıldı. Halisdemir`in Linkedln profilinde Ağaoğlu Grubu, geçmişte kalırken, Hasdemir "Bizim ayrılığımız için tıpkı ‘bir zaman sonra aileden ayrılmak’ gibi" değerlendirmesinde bulundu.

Önder Halisdemir, İkinci Vatan Türkiye Programı'nı anlattı!

Ağaoğlu Şirketler Grubu CEO'su Dr. Önder Halisdemir İkinci Vatan Programı ile ilgili makale yazdı. İkinci Vatan Türkiye Programı nedir. İşte programın detayları..

Önder Halisdemir: En az müşterilerimizin ihtiyaç duyduğu kadar dijitaliz!

Ağaoğlu Şirketler Grubu CEO’su Dr. Önder Halisdemir, “İki boyutlu maketlerle müşterilerimizin satın almayı ve içerisinde yaşamayı hayal ettiği ortamları, bugün ayak uydurduğumuz sanal gerçeklikle beraber simülasyonlar ile onlara deneyimletiyoruz” dedi.

Önder Halisdemir: İFM ile İstanbul ve Türkiye aktör olur

İstanbul Dünya Turizm Forumu'nda konuşan Ağaoğlu Şirketler Grubu CEO'su Önder Halisdemir, İstanbul Uluslararası Finans Merkezi ile, İstanbul ve Türkiye'yi uluslararası aktör haline getirmeyi amaçladıklarını belirtti.

Önder Halisdemir: Ataşehir 'finans serbest bölgesi' ilan edilmeli!

Ataşehir'de kurulacak uluslararası finans merkezinde Dubai'nin örnek alınmasını öneren Ağaoğlu Şirketler Grubu CEO'su Dr. Önder Halisdemir, Ataşehir'in fınans serbest bölgesi ilan edilmesini önerdi. İşte açıklaması...

Önder Halisdemir'den İFM için 4 somut teşvik önerisi!

Ağaoğlu Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanı Dr. Önder Halisdemir, Uluslararası İstanbul Finans Merkezi (İFM) projesi için dört somut teşvik önerisinde bulundu.

Önder Halisdemir: Ağaoğlu, Anadolu'ya açılacak!

'Paranın bir çölü ne yaptığını görmek için görülmesi gereken iki yer var. Biri Las Vegas diğeri Dubai' diyen Ağaoğlu CEO'su Önder Halisdemir, şirketin amaçlarını açıkladı...

Önder Halisdemir: İFM emlak sektöründe yeni bir dönem başlatacak!

Ağaoğlu Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanı Önder Halisdemir, İstanbul Uluslararası Finans Merkezi’nin emlak sektöründe yeni bir dönem başlatacağını söyledi.

Önder Halisdemir: Ataşehir finans serbest bölgesi olsun!

2023 hedeflerine ulaşmak için en önemli basamaklardan biri olan İFM'yle ilgili değerlendirmelerde bulunan Ağaoğlu Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanı Halisdemir, "Ataşehir finans serbest bölgesi olsun" mesajı verdi.

Önder Halisdemir: Ev fiyartları 15 yıl daha artar!

Ağaoğlu Şirketler Grubu’nun İcra Kurulu Başkanı Halisdemir, İstanbul’un Avrupa’nın üçüncü büyük turizm kenti olduğunu belirterek, başta Ortadoğu ve Türki cumhuriyetleri olmak üzere yatırımcıların İstanbul’dan konut almak istediklerini söyledi.

Önder Halisdemir ağaoğlundan ayrıldı mı Haberi

Önder Halisdemir ağaoğlundan ayrıldı mı

Ağaoğlu CEO`su Önder Halisdemir ile Ali Ağaoğlu`nun yolları ayrıldı. Halisdemir`in Linkedln profilinde Ağaoğlu Grubu, `geçmiş`te kalırken, Hasdemir "Bizim ayrılığımız için tıpkı ‘bir zaman sonra aileden ayrılmak’ gibi" değerlendirmesinde bulundu.


Ağaoğlu Grubu İcra Kurulu Başkanı Önder Halisdemir, Ağaoğlu ile yolları ayırdı. Peki ne oldu da Ağaoğlu Grubu ile CEO Dr. Önder Halisdemir’in yolları ayrıldı? Dr. Önder Halisdemir, Ağaoğlu Grubu’nda çalışma ve ayrılma hikayesini imarpanosu.com Genel Yayın Yönetmeni Emre Kulcanay’a açıkladı.


ÖNDER BEY, LİNKEDLN’DAKİ AĞAOĞLU GRUBU’NDAKİ DENEYİM SÜRECİNİZE NOKTA KOYDUNUZ. O DÖNEMİ KISACA DEĞERLENDİRİR MİSİNİZ?


– “Gruba Mayıs’ta katıldım. Bu süreçte 3 ana konuda sektöre ve pazar payı ölçüsünde gruba katkım oldu:


1. Benim “İkinci Vatan Projesi” adını verdiğim; belli tutarda gayrimenkul alana vatandaşlık verilmesi projesini ortaya atarak oluşturdum. ilaveten kanun teklifi haline getirdim ve...