13 / 05 / 2024

önder halisdemir gayrimenkul

önder halisdemir gayrimenkul

Aktif Bank Genel Müdürü Önder Halisdemir, "Gayrimenkul yatırım fonu kuracağız. Hem arazi geliştirmeciler hem müteahhitler için yeni bir fonlama enstrümanı olacak. Bu inşaat sektörüne yeni bir soluk getirecek" diye konuştu.

Önder Yiğit yeni şirket kurdu! 

Yiğit Group Başkan Vekili Önder Yiğit, yeni şirket kurdu. Fortis Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Kağıthane'de 240 bin Türk Lirası sermaye bedeli ile Önder Yiğit tarafından kuruldu. İşte ayrıntılar...

Fortis Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Fortis Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Kağıthane'de 240 bin TL sermaye bedeli ile Önder Yiğit tarafından kuruldu.

Nokta Emlak Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Mimarlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Nokta Emlak Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Mimarlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Önder Türkyurt ve Selma Erdoğan ortaklığında kuruldu.

Bestfınder Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Bestfınder Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Limited Şirketi Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Atilla Mete Nacar ve Mert Van ortaklığında kuruldu.

Assos'a sürdürülebilir köy geliyor: Nefes Assos'ta yaşam 2022'de başlayacak!

Türkiye Finans Yöneticileri Vakfı (Finans Kulüp) Başkanı Dr. Önder Halisdemir, 2016 yılında Assos’da Behramkale Antik Kenti’ne bakan yerde 62 dönüm arazi satın almıştı. Arazi üzerinde, beyaz yakalılar için “köye dönüş” etkisi yaratacak bir proje hayata geçiriliyor.

Gk Önder Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gk Önder Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Önder tarafından kuruldu.

Nefes Assos beyaz yakalılara nefes aldıracak!

Yatırım bankacılığını kariyerinin zirvesindeyken bıraktı. Şimdilerde doğal yaşam ve sivil toplum çalışmaları içinde. Önder Halisdemir, Assos’ta kuracağı köy ile beyaz yakalılar için örnek bir model oluşturmayı hedefliyor...

Mega City Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mega City Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Önder Budak ve Zafer Eroğlu tarafından kuruldu.

Yeksa Gayrimenkul Otomotiv Teknoloji Turizm Nakliye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeksa Gayrimenkul Otomotiv Teknoloji Turizm Nakliye Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Önder tarafından kuruldu.

Assos Eko Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Assos Eko Turizm Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Önder Halisdemir ve Nevra Halisdemir ortaklığıyla kuruldu.

Önder Halisdemir: Türkiye'nin finans kapasitesini geliştiriyoruz!

Dr. Önder Halisdemir, "Amacımız Türkiye’nin finans kapasitesini geliştirmek ve Finans Profesyonellerinin etkileşimi ve gelişimini sağlamak." dedi...

Bbz Hessen Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bbz Hessen Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 900 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Özer,  Önder Yılmaz ve Hakan Ayverdi ortaklığında kuruldu. 

Sahibinden konut alana Türk vatandaşlığı!

Türkiye Finans Yöneticileri Vakfı (Finans Kulüp) Genel Kurulu Başkanı Dr. Önder Halisdemir, Türkiye'de gayrimenkul sahibi yabancıların vatandaşlığa geçişi için gereken asgari taşınmaz bedelinin 1 milyon dolardan 250 bin dolara çekilmesi konusunu kaleme aldı...

önder halisdemir gayrimenkul Haberi

önder halisdemir gayrimenkul
Halisdemir, "Gayrimenkul yatırım fonu kuracağız. Bu projeyle de ilintisi olacak ama hem arazi geliştirmeciler hem müteahhitler için yeni bir fonlama enstrümanı olacak. Bu daha keyifli bir sermaye piyasası enstrümanı olacak. Bu inşaat sektörüne yeni bir soluk getirecek" dedi.


Aktif Bank Genel Müdürü Önder Halisdemir, "Gayrimenkul yatırım fonu kuracağız. Hem arazi geliştirmeciler hem müteahhitler için yeni bir fonlama enstrümanı olacak" dedi. Dr. Halisdemir, Aktif Bank olarak İstanbul Finans Merkezi'de (ÎFM) proje finansmanı sağladıklarını ve bu projeninuzun soluklu bir proje olduğunu söyledi. Proje kapsamında sadece konvansiyonel enstrümanlar kullanmadıklarını belirten Halisdemir, "Türkiye'deki ilk islamik proje finansmanını bu projede yaptık. Bu finansmanı Borsa istanbul ve yatırımcılarla buluşturduk. Ekim ayı gibi ikincisini yapacağız. Ayrıca aynı projeyle ilgili gayrimenkul sertifikası yağacağız ve bu da ilk...