08 / 07 / 2024

Önder İnşaat

Önder İnşaat

T.C İstanbul/Anadolu 3.İcra ve İflas Müdürlüğü tarafından Önder İnşaat Tesisat Taahhüt San ve Tic.Ltd.Şti'nin iflasını açıkladı...

Ercan Önder İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ercan Önder İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Önder tarafından kuruldu.

Önder Keleş Yapı İnşaat Taşımacılık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Önder Keleş Yapı İnşaat Taşımacılık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Önder Keleş Yapı İnşaat Taşımacılık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Eyüpsultan'da yapıldı. 

Engin Gönder Emlak Danışmanlık İnşaat Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Engin Gönder Emlak Danışmanlık İnşaat Sanayi Anonim Şirketi Tuzla'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Engin Gönder tarafından kuruldu.

Bestfınder Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Bestfınder Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Limited Şirketi Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Atilla Mete Nacar ve Mert Van ortaklığında kuruldu.

Gk Önder Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gk Önder Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Önder tarafından kuruldu.

Büyüme rakamları inşaat sektörünün ok gibi fırlayabileceğini gösteriyor!

İNDER Başkanı Durbakayım, "İnşaat sektörünün iyice gerilen yay pozisyonunu aldı. 2019 itibarıyla açıklanan büyüme rakamları, inşaat sektörünün önümüzdeki dönemler için hazırlandığını göstermektedir" dedi...

Önder İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Önder İnşaat Ticaret Limited Şirketi 400.000  TL sermaye bedeli ile Tekin Dağhan tarafından kuruldu.

İNDER'in acı günü! Abdullah Baysal vefat etti!

İstanbul İnşaatçılar Derneği (İNDER) Başkan Yardımcısı ve Pendik Eski Belediye Başkanı Abdullah Baysal vefat etti. İNDER İnşaatçılar Derneği taziye ilanı yayınladı. 

İnşaat Yüksek Mühendisi Önder Malik Evrenol vefat etti!

İnşaat Yüksek Mühendisi Önder Malik Evrenol vefat etti. Ailesi ve Yesa Yapı Elemanları Sanayi ve Ticaret A.Ş. taziye ilanı yayınladı. 

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Özkan Önder İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Hafriyat Madencilik Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkan Önder İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Hafriyat Madencilik Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Özkan Önder tarafından kuruldu. 

Türk inşaat sektörünün özgüveni üst seviyede!

KPMG’nin 11’incisini hazırladığı 2017 Küresel İnşaat Araştırması’na tüm dünyadan 200’den fazla üst düzey inşaat sektörü yöneticisi katıldı. KPMG İnşaat Sektörü Lideri İsmail Önder Ünal, “Türkiye inşaat sektöründe önemli bir noktada.” dedi...

Akpınar Kentsel Dönüşüm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akpınar Kentsel Dönüşüm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Önder Akpınar tarafından 340 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Önder İnşaat Haberi

Önder İnşaat

İstanbul Ataşehir'de bulunan Önder İnşaat 'ın iflası açıklandı. İstanbul Anadolu 4.Asliye Ticaret Mahkemesinin 2012/1145 esas sayılı dosyasından 04.07.2013 günü iflas kararı verildiği resmi gazete de açıklandı.

Dosya için