19 / 05 / 2024

Önderoğlu firma

Önderoğlu firma

Akdeniz Üniversitesi Rektörlüğü Önderoğlu Tıbbi ve Medikal Sistemleri Şirketi için ihalelere katılma yasağı aldı...

Tahincioğlu yeni konut projeleri için düğmeye bastı!

Geçtiğimiz günlerde İstanbul Çengelköy konut projesi için düğmeye basan Tahincioğlu, yatırımlarına devam ediyor. Firma yıl sonuna kadar Göcek projesini hayata geçirmeyi hedefliyor. 

Tahincioğlu Gayrimenkul yeni projeler için düğmeye bastı!

Tahincioğlu Gayrimenkul Genel Müdürü Mustafa Çakmak, Tahincioğlu Gayrimenkul'ün 2021'de yeni bir firma daha kuracağını açıkladı. Mustafa Çakmak, yeni projelere ilişkin de açıklamalarda bulundu.

Trend GYO Sultanbeyli'deki arsasını Doktoroğlu Gayrimenkul'e sattı!

Trend GYO Sultanbeyli'deki arsasının satışı hakkında düzeltme yayınladı. Firma, arsasının Doktoroğlu Gayrimenkul ve Mustafa Sarı ve Sarılar Petrol İnşaat Yapı Malzemeleri Şirketleri'ne satılmasına karar verdi.

Niziplioğlu'ndan İstanbul ve Kapadokya'ya otel yatırımı!

Niziplioğlu Holding, 100 milyon dolar yatırımla iki yıl içinde İstanbul-Mecidiyeköy ve Kapadokya’da iki oteli daha hizmete açacak. Firma İstanbul ve Kapadokya'ya 100 milyon dolarlık otel yatırımı yapacak.

Firma 38 Metal Bakır Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Firma 38 Metal Bakır Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Öksüzalioğlu tarafından kuruldu. 

Uncuoğlu inşaatta 35 yıllı geri bıraktı!

İnşaat sektöründe 35 yılı geride bırakan Uncuoğlu, bu alanda birçok proje hayata geçirdi. Firma bunun yanı sıra dünyaca ünlü Çankırı kaya tuzunu işleyerek, “Yaran Tuz” markasıyla piyasaya sunuyor...

Tüfekçioğlu Grup Verra Suites Beykoz!

Tüfekçioğlu Grup Verra Suites Beykoz projesinin lansmanı  20 Kasım 2018 tarihinde yapılacak. Firma kendi arsa ve gayrimenkulleri üzerinde konut, işyeri, otel ve yurt inşa etmeye devam ediyor.

Tüfekçioğlu Grup İstanbul’a açılıyor!

53 yıldır konut sektörüne hizmet veren Ankaralı firma Tüfekçioğlu Grup, bilgi birikimi ve tecrübesiyle İstanbul’a açılıyor. Şirket, Tabanlıoğlu Mimarlık işbirliğiyle ‘Verra Suites Beykoz’ adlı konut projesine başladı.

Tahincioğlu'dan Türkiye İçin Kazanç Vakti Kampanyası'na destek!

Tahincioğlu, Çevre ve Şehircilik Başkanlığı'nın hayata geçirdiği “Türkiye için Kazanç Vakti” kampanyasına destek verdi. Firma, Nidapark İstinye, Nidapark Kayaşehir ve Nidapark Küçükyalı projeleriyle kampanyaya katılım sağladı. 

Yaşar Aşçıoğlu: 262 bin 500 müteahhit iflas edecek!

Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Aşçıoğlu yaptığı açıklamada, "Türkiye’de 350 bin müteahhit var. Bunların sadece yüzde 25’i kurumsal firma. Çürük elmalar yakında temizlenecek." dedi.

Ahmet Hakan'dan Ali Ağaoğlu'na cevap!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı olan Ahmet Hakan bugünkü yazısında Ali Ağaoğlu'nun 'En itibarlı firma' unvanına sahip olduğu için yayınladığı gazete ilanından bahsetti. Hakan, Ağaoğlu'nun kendisi için söylediği sözlere tepki gösterdi.

Ali Ağaoğlu'ndan 'En itibarlı firma' unvanına teşekkür!

Türkiye İtibar Akademisi’nin Yıldız Teknik Üniversitesi İstatistik Bölümü ile düzenlediği Türkiye İtibar Endeksi’nin 2016 sonuçları belli oldu. Ağaoğlu İnşaat 'En itibarlı firma' unvanını aldı.

Bozalioğlu İnşaat, yüzde 50 büyüme hedefliyor!

Cirosunu 2015 yılında yüzde 20 artıran Bozalioğlu İnşaat, yıl sonuna kadar yüzde 50 büyüme hedefliyor. Makine parkını genişleten firma, İran'ı ihracat pazarlarına dahil ederek, büyüme hedefini desteklemeyi planlıyor.

Önderoğlu firma Haberi

Önderoğlu firma

Önderoğlu Tıbbi ve Medikal Sistemleri Şirketi ihalelere katılma yasağı şöyle;