06 / 05 / 2024

Ondörtüç Pendik kaç TL

Ondörtüç Pendik kaç TL

İnsay Yapı imzalı Ondörtüç Pendik’te Yüzde 0,99 faiz ve 10 yıl vade fırsatıyla konut sahibi olabilirsiniz. Ondörtüç Pendik'te 252 konut ve 15 ticari birim yer alıyor.

İBB'den büyük fırsat! Pendik ve Kağıthane'de imarlı arsa satıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Pendik ve Kağıthane'de yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihaleleri 13 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek.

A101’de 36 parça çatal kaşık takımı 1.290 TL’ye, 6 kg bulaşık deterjanı 89 TL’ye, kahve köpürtücü 99,90 TL’ye düştü!

A101 son kez duyurdu! Dev indirimler bugün sona eriyor. Bu kapsamda, 36 parça çatal kaşık takımı 1.290 TL’ye, 6 kg bulaşık deterjanı 89 TL’ye, kahve köpürtücü 99,90 TL’ye düşecek. İşte 28 Eylül Perşembe A101 fiyat listesi...

İBB, Kağıthane ve Pendik'te arsa satıyor! Megakentte konut imarlı arsa almak isteyenlere müjde! 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Kağıthane ve Pendik ilçelerinde yer alan 2 adet arsayı satıyor. Peki Kağıthane ve Pendik'te yer alan arsaların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

İnsay Yapı Ataşehir Yenisahra projesi 2024'te başlıyor! Yeni proje!

İstanbul Anadolu Yakası Pendik'te hayata geçirdiği Ondörtüç Pendik projesinin satışlarına devam eden İnsay Yapı, yeni projesi için düğmeye bastı.

İBB, İstanbul'da konut ve ticari alan imarlı 3 arsa satacak! 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Pendik, Kağıthane, Eyüpsultan'da yer alan üç adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 2 Ağustos'ta yapılacak.

Pendik'te 2 taksitle arsa satılıyor! Arsa almak isteyenler bu tarihi kaçırmayın! 

Pendik Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Pendik ilçesi, Şeyhli Mahallesinde yer alan arsayı yüzde 40 peşin ve 2 taksit fırsatıyla satıyor. Arsa almak isteyenler bu tarihi kaçırmayın! 

Mudo'da yatak örtülerine yüzde 30'a varan indirim fırsatı! 3 Mart 2023 fiyat listesi...

Mudo'da yatak örtülerine yüzde 30 indirim fırsatı! Mudo'da yatak örtüleri kaç TL? Mudo indirim fırsatları...

Gram altında inanılmaz bir fırtına kopacak gören şaştı kaldı! Hemen bakın sakın kaçırmayın!

Altın fiyatlarında dalgalanma sürerken, emlak ve yatırım uzmanı Mert Başaran'dan Haziran vurgusu geldi. Başaran'dan gelen açıklamalara göre; gram altında inanılmaz bir fırtına kopacak gören şaştı kaldı! Hemen bakın sakın kaçırmayın! İşte bütün ayrıntılar...

Aile Bakanlığı 2023 ödemelerini tek tek açıkladı! Yatırılan bu paraları duyan zevkten dört köşe oldu! Aman kaçırmayın!

Aile Bakanlığı 2023 ödemelerini tek tek açıkladı... Yatırılan bu paraları duyan zevkten dört köşe oldu... Aman kaçırmayın...

Pendik-Sabiha Gökçen metrosu konuta talebi yüzde 20 artırdı!

İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık yaptığı açıklamada Pendik’te hayata geçirdikleri ‘Ondörtüç Pendik’ projesine yürüme mesafesinde olan Pendik Tavşantepe-Sabiha Gökçen Havalimanı Metro Hattı’nın açılışı sonrasında konutta talebin arttığını kaydetti.

Ondörtüç Pendik’ten satışlar tam gaz! Yüzde 0,99 faiz ve 10 yıl vade fırsatı! İşte Ondörtüç Pendik konut fiyat listesi

İnsay Yapı imzalı Ondörtüç Pendik’te Yüzde 0,99 faiz ve 10 yıl vade fırsatıyla konut sahibi olabilirsiniz. Ondörtüç Pendik'te 252 konut ve 15 ticari birim yer alıyor.

Memurlar dört gözle bekliyor! Temmuz zammıyla en düşük memur maaşı kaç lira olacak? Zamlı maaşlar ne zaman yatacak?

Milyonlarca kişi memur zam oranını merak ediyor ve zamlı maaşlarını dört gözle bekliyor. Peki memur maaşları ne zaman yatırılacak? Zamlı memur maaşı kaç lira olacak? En düşük memur maaşı ne kadar olacak? İşte konuya ilişkin merak edilen o soruların yanıtları...

Pendik-Tavşantepe Metro Hattı Ondörtüç Pendik’e ulaşımı rahatlatacak!

İnsay Yapı tarafından Pendik'te inşa edilen Ondörtüç Pendik’ projesine yürüme mesafesinde olan Pendik-Tavşantepe Metrosu’nun açılışına sayılı günler kaldı. 

Ondörtüç Pendik kaç TL Haberi

Ondörtüç Pendik kaç TL

İnsay Yapı imzalı Ondörtüç Pendik’te Yüzde 0,99 faiz ve 10 yıl vade fırsatıyla konut sahibi olma imkanı. İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık, Pendik’te hayata geçirdikleri ‘Ondörtüç Pendik’ projesinde kalan sınırlı sayıda daireyi hemen tapu avantajıyla sunduklarını belirtti. Çulhalık "Uygun ödeme koşullarıyla ev sahibi olmak isteyenlere çağrıda bulunuyor, fiyatların her gün yükseldiği bu dönemde hemen teslim projelerin avantajlarından faydalanmalarını tavsiye ediyorum" diye söyledi.

Doğayla iç içe bir yaşam imkanı sağlayan sektörün güvenilir markaları arasında yer alan İnsay Yapı’nın İstanbul’un en çok değerlenen bölgelerinden Pendik’te hayata geçirdiği ‘Ondörtüç Pendik’ projesinden konut sahibi olmak için son dairelerin satışı devam ediyor. Hemen teslim, hemen tapu avantajıyla ev sahibi olma imkanı sunan ‘Ondörtüç Pendik’, güvenli, konforlu ve kazançlı bir daire sahibi olmak isteyenlerin...