29 / 04 / 2024

Ondörtüç Pendik satış fiyatları

Ondörtüç Pendik satış fiyatları

Ondörtüç Pendik projesi İnsay Yapı imzası ile Pendik'te yükseliyor. Ondörtüç Pendik projesinde kişiye özel ödeme imkanı sağlanıyor. 

İki şehirdeki imarlı 4 arsa satışa çıkarıldı! İmarlı arsa arayanlar bu tarihleri kaçırmayın!

Ankara ve Hatay'da yer alan imarlı dört arsa satışa çıkarıldı. Satışa çıkarılan arsalar özel eğitim alanı ve sanayi alanı imarlı olarak belirtildi.

Kiler GYO Referans Pendik satışta! Yeni proje!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzası ile hayata geçirilen Referans Pendik projesinde satışlar başladı. 686 konut ile 213 ticari ünitenin yer aldığı proje Pendik'teki İller Bankası arazisi üzerinde yükseliyor. 

İki ilde 4 arsa satılacak! Yatırımcılar dikkat!

Samsun ve Ordu'da yer alan dört arsa satışa çıkarıldı. Arsaların satış ihaleleri 16 Ocak ve ve 24 Ocak tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Şanlıurfa'da dört arsa satılacak! İhalesi 26 Ekim'de!

Şanlıurfa İli Karaköprü Belediye Başkanlığı, Şanlıurfa karaköprü'de yer alan dört adet arsayı satışa çıkardı. Satış ihalesi 26 Ekim 2023 tarihinde yapılacak.

Şanlıurfa Halfeti'de 4 taksitle konut imarlı dört arsa satılacak!

Halfeti Belediyesi Şanlıurfa'da Halfeti'de yer alan dört adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Satışa çıkarılan arsalar Karotlak Mahallesi'nde yer alıyor. 

İnsay Yapı Ataşehir Yenisahra projesi 2024'te başlıyor! Yeni proje!

İstanbul Anadolu Yakası Pendik'te hayata geçirdiği Ondörtüç Pendik projesinin satışlarına devam eden İnsay Yapı, yeni projesi için düğmeye bastı.

Belediye konut ve ticaret imarlı 4 arsa satacak!

Çorum Belediye Başkanlığı, Çorum Çepni ve Gülabibey'de yer alan ticaret ve konut imarlı dört arsayı satışa çıkardı. İşte Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

MediaMarkt müjde: Apple Watch'lar peşin fiyatına dört taksitle!

MediaMarkt, şimdi Apple Watch'ları kredi kartına peşin fiyatına dört taksitle satın alabileceğiniz bir kampanya sunuyor. Bu fırsat, teknoloji tutkunları için oldukça heyecan verici. İşte daha fazla ayrıntı...

Üsküdar Belediyesi beş katlı bina ve dört arsa satacak! Yatırımcılar dikkat!

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı, Üsküdar Ahmediye, Murat Reis, Validei Atik, Güzeltepe ve Küçüksu'da yer alan beş katlı bina ve dört arsayı satışa çıkardı.

Pendik-Sabiha Gökçen metrosu konuta talebi yüzde 20 artırdı!

İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık yaptığı açıklamada Pendik’te hayata geçirdikleri ‘Ondörtüç Pendik’ projesine yürüme mesafesinde olan Pendik Tavşantepe-Sabiha Gökçen Havalimanı Metro Hattı’nın açılışı sonrasında konutta talebin arttığını kaydetti.

Ondörtüç Pendik’ten satışlar tam gaz! Yüzde 0,99 faiz ve 10 yıl vade fırsatı! İşte Ondörtüç Pendik konut fiyat listesi

İnsay Yapı imzalı Ondörtüç Pendik’te Yüzde 0,99 faiz ve 10 yıl vade fırsatıyla konut sahibi olabilirsiniz. Ondörtüç Pendik'te 252 konut ve 15 ticari birim yer alıyor.

Ajda Pekkan Sarıyer'deki villasına 75 milyon TL istiyor!

Süperstar Ajda Pekkan, Sarıyer’deki villasının fiyatını 75 milyon TL'ye çıkardı. 75 milyon TL değerinde olan villayı geçtiğimiz yıl Dubaili Prens almak istemişti. Ajda Pekkan, yaklaşık dört senedir satışta olan villasına zam yaptı. 

Pendik-Tavşantepe Metro Hattı Ondörtüç Pendik’e ulaşımı rahatlatacak!

İnsay Yapı tarafından Pendik'te inşa edilen Ondörtüç Pendik’ projesine yürüme mesafesinde olan Pendik-Tavşantepe Metrosu’nun açılışına sayılı günler kaldı. 

Ondörtüç Pendik satış fiyatları Haberi

Ondörtüç Pendik satış fiyatları

Viaport AVM'ye çok yakın mesafede yer alan Ondörtüç Pendik projesinde teslime sayılı günler kaldı. 242 konut ve 21 ticari birimden meydana gelen projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde daire seçenekleri sunuluyor.

Ondörtüç Pendik projesinde kişiye özel ödeme imkanları sunuluyor. 120 ay 0,98 faiz fırsatı  sağlanan projede peşinat da vadelendirilebiliyor. 

1+1 dairelerin büyüklükleri 68 ile 76 metrekare arasında, 2+1 dairelerin büyüklükleri 94 ile 133 metrekare arasında, 3+1 dairelerin büyüklükleri ise 139 ile 147 metrekare arasında değiştiği proje İnsay Yapı imzasını taşıyor.


Ondörtüç Pendik fiyatları

1+1 daireler 261 bin TL
2+1 daireler 363 bin TL 
3+1 daireler 498 bin TL

Ondörtüç Pendik projesi Teknokent'e komşu konumda, Sabiha Gökçen Havalimanı ile hızlı feribota 15 dakika uzaklıkta...