09 / 06 / 2024

One Day Suit iletişim

One Day Suit iletişim

One Day Suit Otel Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Cihan Deregözü tarafından kuruldu.

One Day Suit Otel Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

One Day Suit Otel Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Cihan Deregözü tarafından kuruldu.

One Tower Kule Konut projesi, Ankara'nın yeni sanat merkezi oldu!

Tamamlandığında 185 metre yüksekliğiyle Ankara'nın en uzun kulesi olacak 48 katlı One Tower Kule Konut projesi, Ankara'nın yeni sanat merkezi oldu. Türkiye'nin doğal güzelliklerini havadan fotoğrafladığı "Anadolu Desenleri" sergisi düzenlendi...

One Tower sanatseverlerden tam not aldı!

"Anadolu Desenleri" sergisiyle Sanat Günleri etkinliklerine başlayan One Tower, Türkiye Foto Muhabirleri Derneği ile ortaklaşa düzenlediği "30 Yılın Basın Fotoğrafları" sergisiyle de sanatseverlerden tam not aldı.

One Tower, Ankara'nın yeni sanat merkezi oldu!

“Başkent’in zirvesi” olarak da bilinen ve tamamlandığında 185 metre yüksekliğiyle Ankara’nın en uzun kulesi olacak 48 katlı One Tower Kule Konut projesi Ankara'nın yeni sanat merkezi oldu.

One Tower Kule arıtma tesisiyle tasarruf sağlıyor!

Ankara'nın ilk Leed Gold Sertifikalı konut projesi olacak One Tower Kule Konut projesi, sunduğu arıtma sistemiyle, yalnızca sulama konusunda ayda yaklaşık 10 bin 800 lira tasarruf sağlamayı hedefliyor...

One Tower'da arıtmayla ayda 10 bin TL tasarruf!

ANKARA'NIN ilk Leed Gold Sertifikalı konut projesi olacak One Tower Kule, sunduğu arıtma sistemiyle, yalnızca sulama konusunda ayda yaklaşık 10 bin 800 lira tasarruf sağlamayı hedefliyor...

Ntepe Suit 'te 79 bin liraya 1+1!

Ntepe Suit projesi tek blok halinde inşa ediliyor. Bursa Görükle 'de yaşama geçirilen Ntepe Suit projesi kapsamında 1 oda 1 salon daireler yer alıyor.

One Tower "30 Yılın Basın Fotoğrafları" sergisine ev sahipliği yaptı!

Türkiye Foto Muhabirleri Derneği (TFMD) tarafından hazırlanan "30 Yılın Basın Fotoğrafları"sergisi, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kapsamında One Tower Kule Konut ve AVM Projesi'nde Başkentliler ile buluştu.

Next Level'de suit daireler satışa çıktı!

ANKARA'NIN ilk rezidansı Next Level'de suit daireler yüzde 1 KDV avantajıyla satışa sunuldu. Next Level Rezidans'ın 8, 9,10 ve 11. katlarında bulunan, büyüklükleri 100 ile 157 metrekare arasında değişiyor...

30. Yılın Basın Fotoğrafları sergisi One Tower'da!

One Tower, ' 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü ' ve 'Foto Muhabirleri Derneği 'nin 30'uncu kuruluş yıldönümünü ' 30 Yılın Basın Fotoğrafları ' sergisiyle kutlayacak.

One Tower Anadolu Desenleri sergisi büyük ilgi gördü!

Ankara'nın en yüksek konut kulesi olacak One Tower Kule Konut ve AVM projesi tarafından başlatılan "sanat günleri" kapsamında sanatseverlere buluşan "Anadolu Desenleri" fotoğraf sergisi sona erdi.

One Tower Anadolu Desenleri sergisi sona erdi!

Oran'da inşa edilen ve tamamlandığında Ankara'nın en yüksek konut kulesi olacak One Tower Kule Konut ve AVM projesi tarafından başlatılan "sanat günleri" kapsamında sanatseverlere buluşan "Anadolu Desenleri" fotoğraf sergisi sona erdi.

Ankara One Tower fiyat listesi! Mayıs 2015'te teslim!

Ankara One Tower fiyat listesi için haberimizinden yararlanabilirsiniz. Özçelik - İmaj - Tan Ortaklığı tarafından yükselen One Tower Ankara projesi Mayıs 2015'te teslim ediliyor...

One Day Suit iletişim Haberi

One Day Suit iletişim

One Day Suit Otel Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Cihan Deregözü tarafından kuruldu.

One Day Suit Otel Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
a) Turizme yönelik otel, motel, bar, pansiyon, kamping, tatil köyleri, apart oteller, yeme içme tesisleri, eğlence yerleri kurmak, işletmek, işletmeye vermek, bu yerleri satın almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek. Şirket her türlü bilardo salonu, kahvehane, kafe, çay bahçeleri açar, kiralar, kiraya verir ve işletmesini yapar. b) Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. d) Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına...