03 / 05 / 2024

One Tower "30 Yılın Basın Fotoğrafları" sergisine ev sahipliği yaptı!

One Tower

Türkiye Foto Muhabirleri Derneği (TFMD) tarafından hazırlanan "30 Yılın Basın Fotoğrafları"sergisi, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kapsamında One Tower Kule Konut ve AVM Projesi'nde Başkentliler ile buluştu.




185 yüksekliği ile "Başkent'in zirvesi" olarak tanımlanan One Tower Kule Konut ve AVM Projesi tarafından başlatılan "Sanat Günleri" etkinlikleri, bu kez kapılarını gazeteciler için araladı. Türkiye Foto Muhabirleri Derneği (TFMD) tarafından hazırlanan "30 Yılın Basın Fotoğrafları"sergisi, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kapsamında One Tower Kule Konut ve AVM Projesi'nde Başkentliler ile buluştu. 


İTO Yatıran ortakları Özkan Özçelik, Ahmet Pelit ve Orhan Tan ev sahipliğinde düzenlenen ve Türkiye Foto Muhabirleri Derneği tarafından hazırlanan "30 Yılın Basm Fotoğrafları" sergisi, sanatsever ve basm mensuplarının katılımıyla açıldı. Özkan Özçelik, açılışta, One Tower satış ofisinde böyle bir etkinliğe ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşadıklarım söyledi. 31 Ocak tarihine kadar gezilebilecek sergi, katılımcılardan tam not aldı. Serginin açılışı sırasından TFMD Başkam Özel, katılmacılara fotoğrafların hikayelerini de anlattı. 


Ankara İl Gazetesi


Geri Dön