29 / 04 / 2024

One Towe kampanya

One Towe kampanya

"BAŞKENT'İN zirvesi" olarak bilinen One Tower projesinde 24 ay 0 faiz kampanyası devam ediyor. Özçelik, "Konut almak isteyenler ellerini çabuk tutmalı. Fırsatı kaçırmayın" diye konuştu.

One Tower Diplomatique'de hemen teslim avantajı!

Ankara Oran'da 185 metre yüksekliğiyle Ankara'nın en yüksek konut kulesi olan One Tower Diplomatique, özel bir kampanya başlattı. Projedeki kampanya Eylül ayı sonuna kadar devam edecek.

One Tower Diplomatique'den peşinatsız kampanya!

185 metre yüksekliğiyle Başkent Ankara’nın en yüksek konut kulesi olan One Tower Diplomatique, yaşamın başlamasına kısa süre kala zirvede olmak isteyenlere özel bir kampanya başlattı.

Ankara One Tower Diplomatique'den çifte kampanya!

Tamamlandığında Başkent Ankara’nın en yüksek konut kulesi olacak 185 metre yüksekliğindeki One Tower Diplomatique, zirvede yaşam isteyenlere özel 2015’in son günlerini çifte kampanyayla tamamlıyor.

SofaLoca'dan annelere özel kampanya!

126 milyon liralık bir yatırımla Ankara'nın en değerli projelerinden biri olarak One çıkan SofaLoca, sadece 10 Mayıs Anneler Günü'ne özel olarak düzenlenen kampanya kapsamında tüm annelere ekstra indirim avantajı sunuyor.

One Tower'da 24 ay sıfır faiz!

48 katlı One Tower Kule Konut projesi, özel bir kampanya başlattı. Mart ayının sonuna kadar devam edecek kampanyaya göre One Tower'da ev sahibi olmak isteyenler, yüzde 25 peşin, 24 ay 0 faizli kredi olanağından yararlanabilecek.

One Tower Kule'de 24 ay 0 faiz fırsatı! Yüzde 25 peşinatla!

Tamamlandığında Ankara’ nın en yüksek kulesi olacak 48 katlı One Tower Kule Konut projesi, ayrıcalıklı bir yaşam düşleyenlere özel kampanya başlattı. Projede yüzde 25 peşinatla 24 ay 0 faiz fırsatından yararlanılabiliyor.

One Life Rezidans'ta 200 bin TL'ye 3+1! Hemen teslim!

Teslimlerin hemen gerçekleştiği One Life Residence projesinde yer alan dairelerin fiyatları 150 bin TL'den başlayıp, 299 bin TL'ye kadar yükseliyor...

Park One Sarıyer 'de 795 bin dolara tripleks! Mayıs'ta teslim!

Park One Sarıyer 'de satışlar devam ediyor, teslimlerinin Mayıs 2013'te gerçekleşmesi planlanan projede fiyatlar 421 bin dolardan başlangıç gösteriyor

Zekeriyaköy Park One'da 525 bin dolara bahçe dubleksi!

Park One Evleri'nde 41 konut bulunuyor, fiyatların 421 bin dolardan başladığı proje Mayıs 2013'te teslim edilecek

Ortaköy One Rezidans'ta 950 bin dolara: 3 oda 1 salon!

Bilgili Holding One Ortaköy'de 95 konut bulunuyor, banka kredisi ile konut sahibi olunabilen projede fiyatlar 850 bin dolardan başlıyor

Eroğlu Gayrimenkul'ün 4 projesinde büyük kampanya! 0 faiz!

Yeni yıla özel başlattığı kampanya ile Eroğlu Gayrimenkul’ün Platform Merter, Bursa Harmony Towers, İstanbul Lounge ve İstanbul Lounge 2 projelerinden ev sahibi olmak için kaçırılmayacak fırsat!

One Life Residence Büyükçekmece'de 150 bin liraya 1+1!

Büyükçekmece Beykent bölgesinde yer alan One Life Residence'ta fiyatlar 150 bin liradan başlıyor. One Life Residence'ta dairelerin teslimleri hemen yapılıyor...

Çilek Mobilya yarış arabalı yataklarında kampanya düzenledi!

Çilek Mobilya, yarış arabalarından esinlenerek tasarladığı BiTurbo, Racer ve Speedy serileri için kampanya düzenledi

One Towe kampanya Haberi

One Towe kampanya

İTO Yatırım ortaklarından Özkan Özçelik, 31 Mart'ta sona erecek kampanya sonrası döviz kurunun etkisiyle fiyatların yüzde 20 civarında artacağını tahmin ettiklerini açıkladı. Piyasadaki belirsizlik nedeniyle konut fiyatlarının önümüzdeki 2-3 ay içerisinde ciddi şekilde artacağını bildiren Özçelik, "2014'ün ilk günleri döviz kurları açısından oldukça hareketli geçti. Döviz kurundaki artış, birikimini bu yönde yapanları konut alımına yöneltti. Ama bu dönem sona ermek üzere. Konut almayı düşünenler için bu fırsatlarla en fazla 2-3 ay kaldı diyebiliriz" dedi. Özçelik, "Konut almak isteyenler ellerini çabuk tutmalı. Fırsatı kaçırmayın" diye konuştu. 



Sabah...