13 / 05 / 2024

oneplus telefon

oneplus telefon

OnePlus Nord 2T'nin tasarımı belli oldu! İşte OnePlus Nord 2T ve OnePlus 10 Pro'nun 2022 Mart fiyat listesi...

OnePlus 12'nin özellikleri ortaya çıktı: Snapdragon 8 Gen 3 işlemci ve daha fazlası!

Akıllı telefon sektörünün önde gelen isimlerinden OnePlus, merakla beklenen yeni amiral gemisi OnePlus 12 için sızdırılan özellikleriyle gündemi sallıyor. İddialara göre OnePlus 12, rakiplerine meydan okuyacak güçlü özelliklerle donatılmış olacak.

Amiral gemisi OnePlus 12R ile performans ve görsel deneyimde sınırları zorluyor!

Akıllı telefon üreticisi OnePlus, iddialı cihazlarına bir yenisini ekliyor. OnePlus 12R modeli, güçlü Snapdragon 8 Gen 3 işlemcisi ve etkileyici 120Hz AMOLED ekranıyla yüksek performansı ile gelecek.

Yurtdışı telefon kullananlara müjde! OnePlus 10R'nin fiyatı düşüyor! 

MediaTek Dimensity 8100-Max SoC tarafından desteklenen OnePlus 10R 5G, geçen yıl Nisan ayında Hindistan'da piyasaya sürüldü . 40.000 kategori. Artık cep telefonu Amazon üzerinden ülkede indirimli fiyattan satın alınabiliyor.

OnePlus Nord 3 teknik özellikler ve tasarımı

OnePlus Nord 3'ü söylentiler arasında görmeyeli uzun zaman oldu. Telefon geçen sene bekleniyordu ama gelmedi. Bunun yerine OnePlus , OnePlus Nord 2 için başka bir varyantı piyasaya sürmeye karar verdi. Bu yıl, görünüşe göre nihayet OnePlus Nord 3'ü tüm görkemiyle görüyoruz.

OnePlus Ace 2V satışta! 7 Mart 2023 fiyat listesi...

OnePlus, birinci sınıf akıllı telefonu Ace 2V'yi duyurdu. Etkileyici özellikleri ile bu telefon, makul bir fiyatla dikkatleri üzerine çekebilecek gibi görünüyor. Telefonun Türkiye'ye ulaşıp ulaşmayacağını bilinmiyor.

Katlanabilen OnePlus telefon müjdesi geldi! Üstelik OnePlus 11 Concept de tanıtıldı! 1 Mart 2023 fiyat listesi...

OnePlus, bu ay ikinci kez, bu yılın sonlarında çıkacak olan ilk katlanabilir akıllı telefonu üzerinde çalıştığını söyledi.

OnePlus Ace 2`nin tanıtımı gerçekleşti! 7 Şubat 2023 fiyat listesi...

OnePlus Ace 2, şirketin ana pazarı olan Çin'de resmi olarak piyasaya sürüldü. Hindistan'da OnePlus 11R olarak lanse edilen telefon, özellikleri ve fiyatları tüm detaylarıyla birlikte haberimizde.

OnePlus yeni ürününü piyasaya sürüyor! 7 Şubat'ta tanıtılacak

 Çinli akıllı telefon üreticisi OnePlus , en son ürünü olan OnePlus Ace 2'yi piyasaya sürmeye hazır. Ace 2'nin performansının birinci  sınıf kalmasını sağlamak için yeni ve geliştirilmiş bir soğutma aksesuarı olan 27W donma noktalı soğutma arka klipsini de piyasaya sürüyor.

OnePlus'tan iki katlanabilir telefon!

OnePlus'tan iki katlanabilir akıllı telefon Çin'e ulaştı. İşte ilk bilgiler.

Akıllı telefonlarda yeni dönem! OnePlus katlanır telefonlara geçiyor

Merakla beklenen OnePlus 11'in yapılacak olan lansmanı yaklaşırken, 7 Şubat lansman etkinliğine bir haftadan biraz daha uzun bir süre kaldı. Ancak görünen o ki bu amiral gemisi, firmanın planlarındaki tek heyecan verici yeni akıllı telefon değil.

Amiral gemisi katili OnePlus 11 çıktı! İşte fiyatı ve özellikleri... 05 Ocak 2023 fiyat listesi

Çinli telefon üreticilerinin merakla beklenen OnePlus 11 serisi sonunda tanıtıldı. Tam bir fiyat performans ürünü olan OnePlus 11'in özellikleri ve fiyatı heyecanla bekleniyordu. Peki OnePlus 11'in fiyatı ve özellikleri nedir? Detaylar haberimizde...

Dumankaya Ritim İstanbul telefon!

Dumankaya Ritim İstanbul telefon numarası haberimizin içinde yer alıyor. Dumankaya Ritim İstanbul kapsamında yer alan 2+1 dairelerin fiyatları 447 bin lira ile 669 bin lira arasında değişiyor

Brandium Ataşehir telefon!

Brandium Ataşehir telefon numarası haberimizin içinde yer alıyor. Anadolu Yakası'nda Ataşehir'de yer alan Brandium Evleri projesi kapsamında 1+1 dairelerin satış fiyatları 605 bin liradan başlıyor...

oneplus telefon Haberi

oneplus telefon

Yakın zaman içerisinde tanıtılması beklenen OnePlus Nord 2T'nin tasarım özellikleri belli oldu.

Bütçe dostu ve şık tasarımıyla ilgi çeken OnePlus Nord 2T'nin içeriği sızdırıldı. Söylentilere göre telefonda 4 kamera yer alacak. 80 watta kadar hızlı şarj destekleyecek ve 4500 mAh pil desteği de bulunacak.

50 MP kameraya sahip olacağı söylenen cihazın ön kamerası ise 32 MP olacak. 128 GB depolama kapsitesi bulunacak telefonun 8 GB belleği buluhnacağı da söylentiler arasında.

403-515 dolar aralığında olacağı da diğer söylentilerden birisi.

Nord 2T'nin OnePlus'ın yılın başında tanıtmış olduğu OnePlus 10 Pro ile benzer niteliklere sahip olacağı da iddia ediliyor.

OnePlus 10 Pro 6,7 inç AMOLED LTPO ekrana sahip. Ayrıca arka kamerası 50 Megapiksel olan cihazın işlemcisi ise Snapdragon 8 Gen 1. Corning Gorilla...