05 / 07 / 2024

öner inşaat

öner inşaat

Teslimlerin hemen gerçekleştiği Saklı Vadi Villaları'nda fiyatlar 650 bin dolar olarak belirlendi...

İnşaat girdi maliyeti kontrol altına alınırsa çarklar yeniden döner!

İnşaat sektöründeki maliyet artışının Ekim'de de sürdüğünü söyleyen İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık, gerekli uygulamalar devreye alınır, inşaat ve gayrimenkul sektörü tekrar canlandırılırsa çarkların yeniden döneceğini söyledi.

Cmr Güner İnşaat Temizlik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cmr Güner İnşaat Temizlik Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Birgül Batur ve Harun Güner ortaklığında kuruldu.

Öner İnşaat Petrol Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Öner İnşaat Petrol Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Beşiktaş'ta 2 milyon 170 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Cem Öner tarafından açıldı.

İnşaat Yüksek Mühendisi Bayram Baysan Altıner vefat etti!

İnşaat Yüksek Mühendisi 1968 KTÜ mezunu Bayram Baysan Altıner vefat etti. Merhum Altıner'in ailesi taziye ilanı yayınladı. 

Kefalet sigortasına en çok talep inşaat sektöründen!

Euler Hermes Türkiye CEO'su Özlem Özüner, "Kefalet sigortası, sigorta sistemimize girmesinden bu yana, özellikle inşaat, enerji, savunma sanayi, imalat, alt yapı ve lojistik projelerinde kullanılıyor." dedi.

İnşaat sektörü stoku doğru kredi yöntemleriyle eritiyor!

Euler Hermes’in Türkiye CEO’su Özlem Özüner, sektörlere ilişkin açıklamalarda bulundu. Özüner’e göre inşaat sektörü iyi dayandı. Çok stok var ve bunu doğru kredi yöntemleri ile eritmeye çalışıyor.

Aydıner İnşaat'ın acı günü! Altıngül Arman vefat etti!

Aydıner İnşaat A.Ş.'ye bağlı Ayen Enerji A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Fahrettin Amir Arman'ın annesi Altıngül Arman vefat etti.

Yakup Sarı, Bingöl Yeşilyurt Ortaokulu inşaatını inceledi!

Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı’ya Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Rasim Buluç ve Şube Müdürü Serhat Aran eşlik etti. Sarı, 24 derslikli Yeşilyurt Ortaokulu ve 32 derslikli Vali Güner Orbay Ortaokulu inşaatını yerinde inceledi.

Emi İnşaat'ın acı günü: Caner Güner vefat etti!

Emi İnşaat Genel Müdürü Caner Güner vefat etti. Cenazesi 17 Mart Salı günü (bugün) defnedilecek olan Güner'in cenazesi için Emi İnşaat taziye ilanı yayınlattı...

Hetma Öner İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hetma Öner İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 500 bin TL sermaye ile, 3 Şubat 2015'te, Mahmut Öner Müdürlüğü'nde, Küçükçekmece Kanarya Mahallesi'nde kuruldu.

Gülşen Salmanova vefat etti! Aydıner İnşaat'ın acı günü!

Aydıner İnşaat A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Ali Aydıner'in eşi Güler Aydıner'in annesi Gülşen Salmanova vefat etti. Gülşen Salmanova'nın cenazesi Bakü'de defnedilecek

Meral Okay için Aydıner İnşaat'tan taziye!

Aydıner İnşaat 10 Nisan 2012 tarihinde İstanbul Bebek Camisi'nden cenazesi kaldırılacak olan Meral Okay için taziye ilanı yayınladı

YEM Yayından İngilizce-Türkçe İnşaat Mühendisliği sözlüğü!

Y. İnşaat Mühendisi Güner Ünalın 50 yılı aşkın inşa etme deneyim ve birikiminden süzülerek hazırlanan Açıklamalı İngilizce-Türkçe İnşaat Mühendisliği Sözlüğü inşaat sektöründe bulunanların karşılaşacakları İngilizce sorunlarına çok kapsamlı yanıtlar sunuy

öner inşaat Haberi

öner inşaat

İstanbul Anadolu yakası Çekmeköy Reşadiye'de yükselen Saklı Vadi Villaları, toplam 8 adet müstakil villadan meydana geliyor.



7 adet villanın satışta olduğu Çekmeköy Saklı Vadi Villaları, Öner İnşaat projesi olarak yaşama geçirildi.


Villaların oturuma hazır hemen teslim edildiği Reşadiye Saklı Vadi Villaları'nın satışları Century 21 Sahra tarafından gerçekleştiriliyor.


Toplam 16 dönüm arazi üzerinde inşa edilen Saklı Vadi Evleri Konakları'nda banka kredisi ile villa sahibi olma imkanı sağlanıyor.




Villaların net alanlarının 400 metrekare olarak belirlendiği Saklı Vadi Villaları Reşadiye'de, villaların fiyatlar 650 bin dolardan başlıyor.


Telefon :0216 327 76 16

Web Adresi: www.century21sahra.com

Merve...