07 / 05 / 2024

Öner İnşaat

Öner İnşaat

Crown Park Evleri'nde yüzde 25'lik peşinatı 12 taksite bölen firma, 0 peşinat ile kalan yüzde 75'lik kısım için banka kredisi kullanma fırsatı sunuyor

İnşaat girdi maliyeti kontrol altına alınırsa çarklar yeniden döner!

İnşaat sektöründeki maliyet artışının Ekim'de de sürdüğünü söyleyen İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık, gerekli uygulamalar devreye alınır, inşaat ve gayrimenkul sektörü tekrar canlandırılırsa çarkların yeniden döneceğini söyledi.

Güner Kardeşler Yol Asfaltlama İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güner Kardeşler Yol Asfaltlama İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Habil Güner tarafından kuruldu.

Cmr Güner İnşaat Temizlik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cmr Güner İnşaat Temizlik Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Birgül Batur ve Harun Güner ortaklığında kuruldu.

Öner İnşaat Petrol Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Öner İnşaat Petrol Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Beşiktaş'ta 2 milyon 170 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Cem Öner tarafından açıldı.

Güner 25 İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güner 25 İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Metin Güner tarafından kuruldu.

Mergün İnşaat Gıda Tarım Hediyelik Eşya Kırtasiye Tekstil Kozmetik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mergün İnşaat Gıda Tarım Hediyelik Eşya Kırtasiye Tekstil Kozmetik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Meral Temur ve Güner Kement tarafından kuruldu.

Enka İnşaat'ın kar payı stopaj oranı yüzde 35,714286!

Enka İnşaat, yıl sonu karından dağıtılacak olan brüt 2 milyar TL ner, 1 milyar 700 milyon TL için 1 TL nominal değerli hisseye isabet eden kar payı brüt yüzde 35,714286 net yüzde 30,357143 olup stopaj oranı yüzde 15 uygulanacak.

Fuat Güner: Paris Havalimanı’nın yollarını ben yaptım!

Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Bölümü mezunu olan Fuat Güner, müzik işine girmeden önce bir dönem mühendislik yaptığını söyledi. Güner, “Paris Charles de Gaulle Havalimanı’nın yollarını ben yaptım'' dedi.

Güner Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Güner Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Akgün ve Özcan Aydıner tarafından kuruldu.

Güner Dizayn Mimarlık Tasarım İnşaat ve Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güner Dizayn Mimarlık Tasarım İnşaat ve Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Güner tarafından kuruldu.

İnşaat Yüksek Mühendisi Bayram Baysan Altıner vefat etti!

İnşaat Yüksek Mühendisi 1968 KTÜ mezunu Bayram Baysan Altıner vefat etti. Merhum Altıner'in ailesi taziye ilanı yayınladı. 

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Grüner Baum İnşaat Tekstil Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Grüner Baum İnşaat Tekstil Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Neamat Adham tarafından kuruldu. 

Öner İnşaat Haberi

Öner İnşaat

Sadece 3+1 ve 5+2 konut seçeneklerinden meydana gelen Crown Park, 8 katlı tek ikiz bloktan oluşuyor. Beylikdüzü Beykent'te hayata geçirilen Crown Park, Babacan Yapı imzasını taşıyor.

2 bin 258 metrekare arsa üzerine konumlandırılan Crown Park'ta her blokta 27 daire olmak üzere toplam 54 konut yer alıyor. Haziran ayından bu yana yaşamın devam ettiği projenin yapımına 2009 Ağustos ayında başlandı.

Crown Park'ta 3 oda 1 salon evlerin fiyatları 230 bin TL'den başlayarak 265 bin TL'ye kadar yükseliyor. 5 oda 2 salon evlerin fiyatları 375 bin TL ile 385 bin TL arasında farklılık gösteriyor.

Yüzde 25'lik peşinatı 12 taksite bölen firma, 0 peşinat ile kalan yüzde 75'lik kısım için banka kredisi kullanma fırsatı sunuyor. Yaşamın başladığı...