25 / 07 / 2024

Öner Yalçın Yılmaz

Öner Yalçın Yılmaz

Kono Yapı Taahhüt ve Bilgi Teknolojileri Limited Şirketi, Öner Yalçın Yılmaz tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 9 Haziran'da Kadıköy, Demircioğlu İş Hanı'nda kuruldu.

Borbey Beton Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Borbey Beton Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yalçın Yılmaz tarafından kuruldu.

Byy Altyapı Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Byy Altyapı Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Burak Yalçın Yılmaz tarafından kuruldu.

Cem Yılmaz Emel Sayın'ın villasını satın aldı!

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, Emel Sayın'ın Yalıköy'deki villasını satın aldı. Yılmaz dekorasyon işlemlerinden sonra yeni villasına taşınacak. 

Synfy İnşaat Tadilat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Synfy İnşaat Tadilat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yalçın Yılmaz tarafından kuruldu.

Soner Yalçın iki yıldır emlak vergisi ödememiş!

Sit alanına kaçak köşk diken Soner Yalçın iki yıldır emlak vergisini de ödemediği ortaya çıktı. Çıkan haberler yüzünden panikleyen Soner Yalçın, dün borcunu apar topar yatırmış...

Yılmaz Özdil, Bodrum'daki kaçak villasının yıkımı için yürütmeyi durdurma kararı aldırdı!

Dün Yılmaz Özdil'in Bodrum Bitez'deki kaçak villasının yıkımı için ekipler bölgeye gitti. Kiremitler tek tek istiflenirken mahkemeye giden Özdil, 'yürütmeyi durdurma kararı' aldırdı...

Yılmaz Özdil'in komşularının villaları da mühürlendi!

Muğla'nın Bodrum ilçesinde yazar Yılmaz Özdil'in eşi Hülya Özdil'in satın aldığı, imara uygun olmayan yapılaşmayla 142 metrekareden 310 metrekareye ulaşan villada, eklentilerin yıkılması amacıyla verilen süre doldu. Belediye ekipleri bu villaları mühürledi.

Villasını büyüten Yılmaz Özdil'e suç duyurusu!

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, yazar Yılmaz Özdil'in eşi Hülya Özdil'in satın aldığı ve imara uygun olmayan yapılaşma nedeniyle mühürlenen villayla ilgili yeni gelişmeler meydana geldi. Muğla Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nce yalan beyanla yapı kayıt belgesi aldığı kaydedilen Hülya Özdil ile ilgili

Yılmaz Özdil'in villasındaki kaçak kısımların yıkılması için tebligat gönderildi!

Bodrum'da yazar Yılmaz Özdil'in eşi Hülya Özdil’in satın aldığı, imara aykırı yapılaşmayla 142 metrekareden 310 metrekareye çıkarılan villanın kaçak kısımlarının yıkılması için tebligat gönderildi.

Cevdet Yılmaz: Belediyeler esnafların kira ödemelerinde kolaylık sağladı!

AK Parti Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında belediyelerin, esnafların kira ödemelerinde kolaylık sağladığını belirtti...

Erel İnşaat'ın acı günü! Yılmaz Öney vefat etti!

Erel otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Ergun Işıkel'in kayınpederi Yılmaz Öney vefat etti.

Volkan Yılmaz'dan İBB'de kentsel dönüşüm çağrısı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ocak ayı 1.oturumunda konuşan MHP Grup Başkanvekili, Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, “Artık konuşmaktan öteye geçip öncelikli ilçeler belirlenerek bir strateji dâhilinde Deprem Eylem Planı’nı hayata geçirmeliyiz.” dedi.

Yalı Ataköy'deki 43 konut ve 8 iş yeri bugün satışa çıkıyor!

Özyazıcı İnşaat - Karadeniz Örme’nin Toplu Konut İdaresi Başkanlığı güvencesiyle, Ataköy sahilinde hayata geçirdiği Yalı Ataköy'ki 43 konut ve 8 iş yeri satışa çıktı.

Öner Yalçın Yılmaz Haberi

Öner Yalçın Yılmaz
Kono Yapı Taahhüt ve Bilgi Teknolojileri Limited Şirketi, Öner Yalçın Yılmaz tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 9 Haziran'da kuruldu. 


Kono Yapı Taahhüt ve Bilgi Teknolojileri Limited Şirketi iş konusu; a) İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak,resmi ve özel inşaatlar yapmak. b) Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri tüneller,limanlar,fabrikalar,yollar,köprüler,bentler,barajla r,lojmanlar,idare binaları gibi yapılar,resmi kurum ve hizmet binaları,beton,asfalt,karayolu,liman binaları,iş hanları,ticari yapılar,atölyeler,imalathaneler ile her türlü toplu konut,kooperatif meskenleri,kara ve demir yolları hava meydanları istasyonlar otogarlar,otoparklar garajlar çarşı mağaza Pazar, işyeri,otel, motel, villa, pansiyon,hastane,cami,dispanser,sağlık merkezleri ,ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık tesisleri,tatil köyleri,okul inşaatı,eğitim merkezleri,öğrenci yurtları,gölet ve iskele turistik konaklama,uçuş pistleri,sportif ve tamamlayıcı tesisler ve petrol doğalgaz boru hatları,kanal içme suyu su kanalları ,drenaj tesisleri sulama ve...