17 / 05 / 2024

Ongül Yapı Malzemeleri İnşaat iletişim

Ongül Yapı Malzemeleri İnşaat iletişim

Ongül Yapı Malzemeleri İnşaat Ve Temizlik Hizmetleri Limited Şirketi Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Ongül tarafından kuruldu.

Meksa Taşımacılık Yapı Malzemeleri Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meksa Taşımacılık Yapı Malzemeleri Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Önder Sadıç tarafından kuruldu.

Riva Grup Yapı Malzemeleri İnşaat Hırdavat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Riva Grup Yapı Malzemeleri İnşaat Hırdavat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tufan Erat tarafından kuruldu.

Hanönü Yapı Malzemeleri Maden Kimya Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hanönü Yapı Malzemeleri Maden Kimya Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Er tarafından kuruldu.

Eftal Yapı Malzemeleri Elektrik Ve İnşaat Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eftal Yapı Malzemeleri Elektrik Ve İnşaat Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 520 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Kuşdemir tarafından kuruldu.

Gathe Yapı Malzemeleri İnşaat Elektrik Taşımacılık Kimya Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Gathe Yapı Malzemeleri İnşaat Elektrik Taşımacılık Kimya Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Ümraniye'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Özkan tarafından kuruldu.

Mendiva İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mendiva İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Ayşegül Demirkol tarafından kuruldu.

Ongül Hafriyat Nakliyat İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ongül Hafriyat Nakliyat İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Şeyhmus Öngül tarafından kuruldu.

Kalkavanlar Yapı Malzemeleri İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Kalkavanlar Yapı Malzemeleri İnşaat Limited Şirketi bugün ÜSküdar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Onur Akgül tarafından kuruldu.

Karsanlık Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karsanlık Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bayram Bölük tarafından kuruldu.

Yapı Yapı Time İnşaatçılık Hırdavat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yapı Yapı Time İnşaatçılık Hırdavat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Davut Köle tarafından kuruldu.

Üründül Çelik Konstrüksiyon İmalat Montaj Yapı Malzemeleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üründül Çelik Konstrüksiyon İmalat Montaj Yapı Malzemeleri Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Halil Üründülcü tarafından kuruldu.

Şehzadem Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Taşımacılık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şehzadem Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Taşımacılık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Özcan Yavuz tarafından kuruldu.

Kazna Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kazna Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kartal'da Göksel Sünbül ve Zavur Akhverdiyev ortaklığında kuruldu.

Ongül Yapı Malzemeleri İnşaat iletişim Haberi

Ongül Yapı Malzemeleri İnşaat iletişim

Ongül Yapı Malzemeleri İnşaat Ve Temizlik Hizmetleri Limited Şirketi Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Ongül tarafından kuruldu.

Ongül Yapı Malzemeleri İnşaat Ve Temizlik Hizmetleri Limited Şirketi konusu:
YAPI MALZEMELERİ a. Taş kırma işleri ve taştan kum imal edilmesi, bunlarla ilgili makine ve teçhizatın kurulması, satın alınması, satılması. b. Hazır beton ve elemanlarının imalatı, satışı, hazır beton taşıma, kurulan hazır beton santrallerini kiraya vermek ve kiralamak. c. Her türlü beton boru, künk, konik, bordur taşı, baca halkası ve briket imalatı, bunların üretiminde kullanılan yarı mamul, mamul maddelerin alım satımı, ithalatı ve ihracatı ile pazarlamasını yapmak. d. Her türlü taş, kum, kireç, toprak, kil, mıcır alıp satmak, e. İnşaat malzemelerinin ve özellikle tuğla, kiremit, asmolen, ateş tuğlası, fırınlanmış kum,...