06 / 07 / 2024

Onikişubat Kentmar Yapı Kooperatifi Evleri kura sonucu

Onikişubat Kentmar Yapı Kooperatifi Evleri kura sonucu

Kahramanmaraş Onikişubat Belediyesi, 3 ayrı noktada inşa edilecek dairelerin hak sahiplerini kura ile belirledi. 

Değerli konut vergisinde son tarih 20 Şubat! Değerli konut vergisi nasıl, nereye ve kim tarafından beyan edilir?

Emlak Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı, 2024 yılına ilişkin değerli konut vergisinin beyanı için son gün 20 Şubat Salı günü iken, ilk taksit ödemelerinin 29 Şubat’ta yapılacağını belirtti.

Faizsiz evlilik kredisi başvuruları 15 Şubat'ta yapılacak! Yeni evlenecek gençler şimdi detaylara bakın! 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, ilk kez deprem bölgesinde uygulanacak Aile ve Gençlik Fonu başvurularının 15 Şubat'ta alınacağını açıkladı. İşte o kredi ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Milli Emlak'tan Şubat 2024 fırsatı! Ankara ve Balıkesir'de KDV'den muaf arsa-arazi satılacak!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve Balıkesir'de yer alan arsa ile araziyi satışa çıkardı. Milli Emlak tarafından paylaşılan detaylara göre arsa ve arazilerin satış ihaleleri 8 Şubat ve 13 Şubat'ta yapılacak.

Kahramanmaraş'taki Vali Saim Çotur Kaplıcası 3 yıllığına kiraya verilecek!

Kahramanmaraş İli Onikişubat Belediye Başkanlığı, Kahramanmaraş'taki Vali Saim Çotur Kaplıcası'nı 3 yıllığına kiraya verecek. Söz konusu kiralama ihalesi 20 Aralık tarihinde yapılacak.

Onikişubat Belediyesi'nden Kahramanmaraş'ta konut imarlı arsa!

Kahramanmaraş İli Onikişubat Belediye Başkanlığı, Kahramanmaraş'ta yer alan konut imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 14 Aralık'ta yapılacak.

Kahramanmaraş'ta konut imarlı arsa satılıyor! İhalesi 6 Aralık'ta!

Onikişubat Belediye Başkanlığı, Kahramanmaraş'ta yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 6 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

Kahramanmaraş Onikişubat'ta konut imarlı 2 arsa satılıyor! 

Kahramanmaraş Onikişubat Belediyesi, Kavlaklı Mahallesi'nde yer alan 2 adet konut imarlı arsayı satıyor. Peki söz konusu arsaların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Kahramanmaraş’ta açık otoparkı bulunan bir dükkan satılacak!

Kahramanmaraş ili, Onikişubat ilçesinde yer alan bir dükkanın ihaleyle satılacağı öğrenildi. Açık artırma yoluyla satılacak dükkanın ihalesinin 21 Kasım 2023 Salı günü saat 10’da yapılacağı öğrenildi.

Kahramanmaraş Büyükşehir 5 taksitle imarlı arsalar satacak!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kahramanmaraş Dulkadiroğlu ve Onikişubat'ta yer alan arsaları satışa çıkardı. Söz konusu arsaların satış ihaleleri 31 Ekim tarihinde yapılacak.

Belediye o ilçede arsa satacak! İhalesi 11 Ekim'de!

Onikişubat Belediye Başkanlığı 907 metrekare alana sahip arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 11 Ekim 2023 tarihinde yapılacak.

Belediye sağlık tesis alanı imarlı gayrimenkul satacak! 

Kahramanmaraş İli Onikişubat Belediye Başkanlığı, sağlık tesis alanı imarlı gayrimenkul satacak. Söz konusu satış ihalesi 16 Ağustos 2023 tarihinde yapılacak.

Belediye 4 bin 275 metrekarelik arsa satacak! İhalesi 9 Ağustos'ta!

Kahramanmaraş İli Onikişubat Belediye Başkanlığı, Önsen Mahallesi'nde yer alan 4 bin 275 metrekarelik arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 9 Ağustos'ta yapılacak.

Onikişubat Belediyesi Kahramanmaraş'ta 4 gayrimenkul satacak! 

Kahramanmaraş İli Onikişubat Belediye Başkanlığı, Kahramanmaraş Onikişubat ilçesinde yer alan dört adet gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor. 

Onikişubat Kentmar Yapı Kooperatifi Evleri kura sonucu Haberi

Onikişubat Kentmar Yapı Kooperatifi Evleri kura sonucu

Kahramanmaraş Onikişubat Belediyesi önceki aylarda Kentmar Yapı Kooperatifi için müracaat başvurularını almış ve inşa edeceği 3 ayrı noktada yapılacak 5 blok için 147 daire sahibi belirlemişti. Kahramanmaraş Belediyesi'nde yer alan habere göre; ev çekilişleri noter huzurunda belirlendi. 

Önceki yıllarda 7 ayrı bölgede 854 aileyi ev sahibi yapan  Kahramanmaraş Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, “Vatandaşımızın kira öder gibi ev sahibi olmaları için, toplu konut projemizi devam ettiriyoruz. Son yapacağımız evlerle birlikte toplam 1.001 daireye ulaşıyoruz” dedi ve sözlerine şu şekilde devam etti: 

“Ülkemizde bir imar sorunu var. Gecekondular yapılıyor daha sonra tetkikler yapıldığında buraların deprem bölgesinde olduğu belirleniyor ve kentsel dönüşüme gidiliyor. Devletimiz bu kadar zengin değil. Bizler bu işleri en başında yapmalıyız. İmar planlarımızla bu devlete yük olan işlerin önüne geçeceğiz.

Evlerimizi son sistemle...