06 / 05 / 2024

Onka Dekorasyon Hizmetleri Yapı ve İnşaat

Onka Dekorasyon Hizmetleri Yapı ve İnşaat

Onka Dekorasyon Hizmetleri Yapı ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Fadime Düğüncü tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 14 Şubat'ta Beykoz, Yenimahalle, Küçüksu Caddesi'nde kuruldu.

Akabey Demir Çelik Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Dekorasyon Hizmetleri Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Akabey Demir Çelik Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Dekorasyon Hizmetleri Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Beylikdüzü'nde 750 bin TL sermaye bedeli ile Yeşim Koç tarafından kuruldu.

Şehirlioğlu Mimarlık Ve Dekorasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şehirlioğlu Mimarlık Ve Dekorasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Melik Güder tarafından kuruldu.

Sayar Dekorasyon İnşaat Ve Emlakçılık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sayar Dekorasyon İnşaat Ve Emlakçılık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhlis Sayar tarafından kuruldu.

Th Home Emlak Dekorasyon Danışmanlık Hizmetleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Th Home Emlak Dekorasyon Danışmanlık Hizmetleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Tara Afzalı tarafından kuruldu.

Cento Mimarlık Dekorasyon Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cento Mimarlık Dekorasyon Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Cengiz Topal tarafından kuruldu.

Koch Seyahat Acenteliği Turizm İnşaat Ve Dekorasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koch Seyahat Acenteliği Turizm İnşaat Ve Dekorasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da Burak Koç tarafından kuruldu.

Axis Studio İnternational Danışmanlık Ve Dekorasyon Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Axis Studio İnternational Danışmanlık Ve Dekorasyon Hizmetleri Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Maher Darwısh tarafından kuruldu.

Alzen Gayrimenkul Dekorasyon Yazılım Hizmetleri İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alzen Gayrimenkul Dekorasyon Yazılım Hizmetleri İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Raafat Zen Alaabdeen tarafından kuruldu.

Cep İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Mimari Dekorasyon Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Cep İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Mimari Dekorasyon Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Güngören'de Vedat Rüzgar tarafından kuruldu.

Mertçe Demir Çelik Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Dekorasyon Hizmetleri Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Mertçe Demir Çelik Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Dekorasyon Hizmetleri Sanayi Ticaret Ltd.Şti. Zeytinburnu'nda Mert Tekçe tarafından kuruldu. 

Ss Studıo Desıgn Tasarım Ve Dekorasyon Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Ss Studıo Desıgn Tasarım Ve Dekorasyon Hizmetleri Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Azız Sohrabı ve Saeıd Veısy ortaklığında kuruldu.

Yaşar Mimarlık Ve Dekorasyon Hizmetleri İnşaat Sanayi Limited Şirketi Yenibosna Şubesi açıldı!

Yaşar Mimarlık Ve Dekorasyon Hizmetleri İnşaat Sanayi Limited Şirketi Yenibosna Şubesi bugün 2 milyo 230 bin TL sermaye bedeli ile Erdinç Yaşar tarafından açıldı.

Studıo 212 Mimarlık Dekorasyon Ve Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi Bahçelievler Şubesi açıldı!

Studıo 212 Mimarlık Dekorasyon Ve Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi Bahçelievler Şubesi Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Yağız tarafından açıldı.

Onka Dekorasyon Hizmetleri Yapı ve İnşaat Haberi

Onka Dekorasyon Hizmetleri Yapı ve İnşaat

Onka Dekorasyon Hizmetleri Yapı ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Fadime Düğüncü tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 14 Şubat'ta kuruldu.


Onka Dekorasyon Hizmetleri Yapı ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat malzemelerinin alım satımını ithalat ve ihracatını yapmak.


Onka Dekorasyon Hizmetleri Yapı ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi adres: Beykoz, Yenimahalle, Küçüksu Caddesi,...