10 / 05 / 2024

ONS İncek yatırımcıları yönlendiriyor

ONS İncek yatırımcıları yönlendiriyor

ONS İncek, ev sahibi olmak isteyenleri uzman danışmanlar eşliğinde en doğru tercihe yönlendiriyor. Emlak ve gayrimenkul alanında uzmanlaşmış danışmanları ile bir ilke imza atan ONS İncek, Ankara’nın konfor anlayışını, hizmet kalitesi ile zirveye taşıyor.

Altında ters dalga! Düşüyor! Altın yatırımcıları endişeleniyor! 15 Nisan 2024 altın fiyatları

Altın, bayramın ardından haftanın yeni işlem gününe düşüşle başladı. Ons altın 2354 dolara, gram altın ise 2.587 liraya kadar gerilerken yatırımcılar endişelenmeye başladı. İşte 15 Nisan 2024 altın fiyatları.

Altın yatırımcıları dikkat! 1 gram altın bugün ne kadar oldu? 10 Aralık 2023 Pazar canlı altın fiyatları 

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından takip ediliyor. Altının ons fiyatı bugün 2005 dolardan işlem görüyor. Peki 1 gram altın, çeyrek altın, yarım altın kaç lira oldu? 10 Aralık 2023 canlı altın fiyatları. 

Canlı altın fiyatları: Gram, çeyrek, yarım, tam altın ne kadar? Yatırımcılar dikkat! 14 Kasım Salı altın fiyatları

Altında sert düşüş haftanın ikinci işlem gününde de  yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Ons altın bugün 1949 dolardan işlem görüyor. Peki gram, çeyrek, yarım ve tam altın ne kadar? 14 Kasım Salı altın fiyatları.

Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! Yatırımcılar bu tablo karşısında hayrete düşecek! 1 Kasım 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları yatırımcıları tarafından yakından takip ediliyor. Ons altın hafta sonu 2000 dolar geçerken son günlerde 1980 seviyelerinde işlem görüyor. Yükselişe geçen altında rüzgar tersine döndü. Altın fiyatları bugün ne kadar? Gram altın, çeyrek altın, yarım altın kaç lira? 1 Kasım 2023 canlı a

Altında fren patladı! Gram altın rekora gidiyor! Yatırımcılar hemen bakın! 22 Ekim Pazar altın fiyatları

Altın fiyatları hafta sonunun  ikinci gününde yatırımcılar tarafından takip ediliyor. Altının ons fiyatı 1981 dolara yükseldi. Altında adeta fren patladı, gram altın rekora gidiyor. Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? 22 Ekim 2023 Pazar altın fiyatları.

Gram altın yatırımcılarına tam bu kadar kazandırdı! Altında şok düşüş sürecek mi? Yatırımcılar şimdi bakın!

Gram altın ve ons altında düşüş devam ediyor. Peki altın yatırımcılarına ne kadar kazandırdı? İşte detaylar...

Yatırımcılar dikkat, dibi görebilir: Altın fiyatları 7 ayın en düşük seviyesine indi! 

Altın yatırımcılarını tedirgin edecek gelişmeler gündemde yer almaya devam ediyor. ONS Altın 7 ayın en düşük seviyesine indi. Peki, altın fiyatları ne kadar olacak? İşte detaylar...

Ons altın  kritik seviyede! Gram altın kan ağlıyor! Yatırımcılar acil baksın! 26 Eylül 2023 Salı altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın ikinci gününe düşüşle başladı. Ons altın 1914 ile kritik seviyede işlem görürken grama altın kan ağlıyor. Yatırımcılar acil basksın. 26 Eylül 2023 Salı altın fiyatları.

Altında ibreler kırmızıya döndü! Tehlike çanları çalıyor! Altın yatırımcıları dikkat! 15 Ağustos altın fiyatları

Altın almak isteyenler güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Altının ons fiyatı dün 1912 dolarken bugn 1904 dolara geriledi. Altında ibreler kırmızıya döndü. Tehlike çanları çalıyor. Altın yatırımcıları dikkat! 15 Ağustos 2023 canlı altın fiyatları.

Altın fiyatları ne kadar oldu? Son dakika altın fiyatları! Yatırımcılar hemen baksın!

Güncel altın fiyatları haftanın ilk günü ne kadar olduğu yatırımcıların takibinde. Global piyasalarda doların güç kazanması ile beraber ons altın hafif düşüş gösterdi. Fed'in paylaşacağı faiz kararı öncesi gram altın ise paralel bir seyir izliyor. Peki, altın fiyatları ne kadar oldu?

Altın yine göklerde! Altın yatırımcılarının ayakları yerden kesilecek! Bugün gram, çeyrek, Cumhuriyet altını ne kadar?

Altın fiyatların haftanın ikinci işlem gününde  de yine göklerde işlem görüyor. Altının ons fiyatı 1930 dolardan işlem görürken gram altın, çeyrek ve cumhuriyet altını ne kadar oldu? Altın yatırımcılarının ayakları yerden kesilecek. 11 Temmuz 2023 canlı altın fiyatları.

Gram altının 2.000 TL olacağı tarih açıklandı! Yatırımcılar kemerlerinizi bağlayın! O gün yer yerinden oynayacak

Dolar kurundaki rekor yükseliş ve ons altındaki ters dalga sonrası altın fiyatlarının ne olacağı merak konusu olurken son dakika açıklaması geldi. Gram altının 2.000 TL olacağı tarih açıklandı! Yatırımcılar kemerlerinizi bağlayın! O gün yer yerinden oynayacak.

Altın fiyatları rekor kırdı! Uzmanlar o rakamı işaret etti! Yatırımcılar tetikte bekliyor

Altının ons fiyatı dün yüzde 4'e yakın artışla 1989 dolara ulaşarak 11 ayın rekorunu kırdı. Gram altın 1216 TL olurken uzmanlar o rakamı işaret etti! Yatırımcılar tetikte bekliyor!

ONS İncek yatırımcıları yönlendiriyor Haberi

ONS İncek yatırımcıları yönlendiriyor

Ankara’ya ilkleri getiren ONS İnşaat, farklı bir kampanya ile adından söz ettiriyor. Geleceğin rezidansı ödülü ile uluslar arası platformda ülkemizi temsil eden ONS İncek, ev sahibi olmak isteyenleri uzman danışmanlar eşliğinde en doğru tercihe yönlendiriyor. Emlak ve gayrimenkul alanında uzmanlaşmış danışmanları ile bir ilke imza atan ONS İncek, Ankara’nın konfor anlayışını, hizmet kalitesi ile zirveye taşıyor.


Yatırım danışmanlığı alanında uzmanlığını misafirlerine en doğru hizmet kalitesi ile sunan ONS İncek, bir ilke imza attığı kampanyasında gerçek satış personeli ile güven esaslı hizmet kalitesini Ankaralıların beğenisine sunuyor. Tüm şehrin görebildiği kampanyada danışmanlar, uzmanlık alanları ile birlikte ev sahibi olmak isteyenlere sesleniyor. En değerli yatırım alternatiflerini fırsata çevirmek isteyenlerin adresi ONS İncek, kalitesi, sosyal yaşam olanakları ve şehre değer katan mimarisi ile isminden...