05 / 05 / 2024

ons inşaat ankara projeleri

ons inşaat ankara projeleri

Ons İnşaat Grubu, Ankara'da dev bir projeye imza attı. Şirket, 800 kişiyle yüz yüze yapılan görüşmeler ve 1 yıllık hazırlıkla ortaya çıkan projeyi lansman dönemine özel ödeme şartlanyla satışa sundu.

Taf Energy Solutıons İnşaat Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Taf Energy Solutıons İnşaat Sanayi Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Faruk Taşbaşı ve Fazlı Metehan Nazlı ortaklığında kuruldu.

Ons İnşaat Enjeksiyon Ve İzolasyon Limited Şirketi Kuruldu!

Ons İnşaat Enjeksiyon Ve İzolasyon Limited Şirketi Kağıthane’de 300.000,00 TL sermaye bedeli ile Nail Karagöl ile Zafer Karcı ortaklığıyla kuruldu.

General Solutıons İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

General Solutıons İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Charıf El Baba ve Visam Hasan ortaklığında kuruldu.

Tf Solutıons İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tf Solutıons İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Taha Harkus, Mohamed Feras Tebane ve Sami Abdulhak ortaklığında kuruldu.

Söğüt İnşaat Ankara Eryaman'da 2 bin 104 konut yapacak! Yeni proje!

Söğüt İnşaat, Ankara'nın Etimesgut İlçesi'ne bağlı Eryaman Mahallesi'nde 2.104 konutluk proje yapacak. Proje, 9 blok halinde yükselecek..

Goldstone Constructıons İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Goldstone Constructıons İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu’nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Vıncent Mıclet tarafından kuruldu.

Advanced Dırectıons İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Advanced Dırectıons İnşaat Ticaret Limited Şirketi Anas Bıtar tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ankara'da inşaat molozları kaçak bölgelere dökülüyor!

Ankara’da, yasak olmasına rağmen inşaat molozları İmrahor, Eymir ve Kekiklikpınarı'na boşaltılıyor. Kaçak dökümün en çok zarar verdiği İmrahor’daki su yatağı hergeçen gün yok oluyor.

Ankara Orman Müdürlüğü inşaat ihalesi 11 Ocak'a ertelendi!

Ankara Orman Bölge Müdürlüğü, Etimesgut ve Keçiören parsellerine karşılık Çankaya'da ve Antalya'da çeşitli inşaat işleri yaptıracak. İhalesi daha önce 13 ve 27 Aralık'ta gerçekleşen inşaat işi 11 Ocak'ta yeniden ihale edilecek.

Ankara Orman Müdürlüğü inşaat ihalesi 27 Aralık'a ertelendi!

Ankara Orman Bölge Müdürlüğü, Etimesgut ve Keçiören parsellerine karşılık Çankaya'da ve Antalya'da çeşitli inşaat işleri yaptıracak. İhalesi daha önce 13 Aralık'ta gerçekleşen inşaat işi 27 Aralık'ta yeniden ihale edilecek.

Ankara Orman Müdürlüğü'nden 46 milyon TL'lik inşaat ihalesi!

Ankara Orman Bölge Müdürlüğü, Etimesgut ve Keçiören parsellerine karşılık Çankaya'da ve Antalya'da çeşitli inşaat işleri yaptıracak. Yapım işinin ihalesi 13 Aralık'ta gerçekleşecek.

Ankara Büyükşehir, Mamak'ta kat karşılığı inşaat yaptıracak!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Mamak'ta kat karşılığı inşaat yaptıracak. Konut + Ticaret alanı imarlı gayrimenkulün inşaat bedeli 17.9 milyon TL olarak belirlendi.

Ankara Eti Park İş Merkezi'nin inşaatı TBMM gündeminde!

CHP Ankara Milletvekili Necati Yılmaz, Ankara'daki bir AVM inşaatına ilişkin soru önergesi hazırladı. Yılmaz sorularını İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya iletti..

ons inşaat ankara projeleri Haberi

ons inşaat ankara projeleri


Ons İnşaat Grubu, Ankara'da dev bir projeye imza attı. Şirket, 800 kişiyle yüz yüze yapılan görüşmeler ve 1 yıllık hazırlıkla ortaya çıkan projeyi lansman dönemine özel ödeme şartlarıyla satışa sundu. Toplam 992 daireden oluşan, Opis Şirketler Grubu bünyesindeki Ons İnşaat tarafından gerçekleştirilen proje, 2014'ün son çeyreği olarak planlanan lansman dönemini yoğun ilgi sebebiyle mayıs ayma çektiklerini ifade eden Ons İnşaat Grubu'ndan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Tuna Atalay, 992 rezidence ve 41,43,45 katlı toplam 3 bloktan oluşan Ons İncek Recidence'ta 1+1 ve 2+1 daire seçenekleri bulunduğunu söyledi. 15 Haziran'a kadar 1+1 daire tipinde, 40 bin lira peşinatla, ara ödeme yapılmadan aylık 1900 lira taksitle ev sahibi olmanın mümkün olduğu belirtildi. 



Türkiye...