04 / 05 / 2024

ons inşaat

ons inşaat

Ons İnşaat Grubu, Ankara'da dev bir projeye imza attı. Şirket, 800 kişiyle yüz yüze yapılan görüşmeler ve 1 yıllık hazırlıkla ortaya çıkan projeyi lansman dönemine özel ödeme şartlanyla satışa sundu.

ONS Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ONS Gıda Tarım Hayvancılık İnşaat Tekstil Sa Ticaret Limited Şirketi, 14 Şubat 2013 tarihinde, 200 bin TL sermaye ile, Hülya Cellat tarafından kuruldu...

Taf Energy Solutıons İnşaat Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Taf Energy Solutıons İnşaat Sanayi Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Faruk Taşbaşı ve Fazlı Metehan Nazlı ortaklığında kuruldu.

Ons İnşaat Enjeksiyon Ve İzolasyon Limited Şirketi Kuruldu!

Ons İnşaat Enjeksiyon Ve İzolasyon Limited Şirketi Kağıthane’de 300.000,00 TL sermaye bedeli ile Nail Karagöl ile Zafer Karcı ortaklığıyla kuruldu.

General Solutıons İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

General Solutıons İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Charıf El Baba ve Visam Hasan ortaklığında kuruldu.

Tf Solutıons İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tf Solutıons İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Taha Harkus, Mohamed Feras Tebane ve Sami Abdulhak ortaklığında kuruldu.

Goldstone Constructıons İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Goldstone Constructıons İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu’nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Vıncent Mıclet tarafından kuruldu.

Advanced Dırectıons İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Advanced Dırectıons İnşaat Ticaret Limited Şirketi Anas Bıtar tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

İngiltere’de inşaat üretimi son 4 yılın en düşüğünde!

İngiltere Ulusal İstatistik Ofisinden (ONS) yapılan açıklamaya göre inşaat sektörü üretimi bu yılın son çeyreğinde bir önceki çeyreğe kıyasla yüzde 1,1 gerileme kaydetti.

İnşaat ekonominin lokomotifi olmaya devam edecek!

Bugün açıklanan TÜİK temmuz ayı sektörel güven endeksi rakamlarını inşaat patronları değerlendirdi. İşte KLK YAPI, Dağ Mühendislik, Gül Proje, ONS İncek, ERA Gayrimenkul, değerlendirmeleri şöyle:

Türk müteahhitlerin Suudi inşaat pazarında olması büyük avantaj!

Türk inşaat sektörünün bilgi ve tecrübesinin 240 milyar dolarlık pazardan pay almak için yeterli olduğunu söyleyen ONS İnşaat Grup Başkanı Tuna Atalay, “Körfez ve çevresi bizi iyi tanıyor, pazardan pay almamız iki taraf için de avantaj” dedi.

ONS İnşaat Turizm Kuyumculuk Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ONS İnşaat Turizm Kuyumculuk Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 5 Mart 2015'te, 500 bin TL sermaye bedeli ile Güngören'de, Şenol Ali, Osman Nuri Aktaş ortaklığında kuruldu.

ONS İnşaat ONS İncek Ankara!

Firma bünyesinde 30 aya kadar sıfır faizle taksitlendirme imkanı sağlanan ONS İnşaat ONS İncek Ankara projesinde daireler 308 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor...

ONS İnşaat ONS İncek nerede?

Toplamda 992 adet daireden oluşan ONS İnşaat ONS İncek nerede sorusuna Ankara İncek bölgesinde cevabı veriliyor. Projede, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 2 oda 1 salon dubleks ve 3 oda 1 salon dubleks daireler yer alıyor...

Ons İnşaat Ons İncek fiyat listesi!

Ons İnşaat Ons İncek fiyat listesine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Toplam 992 adet konuttan meydana gelen Ons İncek Residence'ta daire fiyatları 308 bin liradan başlayarak yükseliyor...

ons inşaat Haberi

ons inşaat


Ons İnşaat Grubu, Ankara'da dev bir projeye imza attı. Şirket, 800 kişiyle yüz yüze yapılan görüşmeler ve 1 yıllık hazırlıkla ortaya çıkan projeyi lansman dönemine özel ödeme şartlarıyla satışa sundu. Toplam 992 daireden oluşan, Opis Şirketler Grubu bünyesindeki Ons İnşaat tarafından gerçekleştirilen proje, 2014'ün son çeyreği olarak planlanan lansman dönemini yoğun ilgi sebebiyle mayıs ayma çektiklerini ifade eden Ons İnşaat Grubu'ndan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Tuna Atalay, 992 rezidence ve 41,43,45 katlı toplam 3 bloktan oluşan Ons İncek Recidence'ta 1+1 ve 2+1 daire seçenekleri bulunduğunu söyledi. 15 Haziran'a kadar 1+1 daire tipinde, 40 bin lira peşinatla, ara ödeme yapılmadan aylık 1900 lira taksitle ev sahibi olmanın mümkün olduğu belirtildi. 



Türkiye...