16 / 05 / 2024

Ontan Bayraklı inşaat alanı

Ontan Bayraklı inşaat alanı

Geliştirdiği projelerde profesyonellik ve mühendislik mimarisini ön plana çıkaran Ontan İnşaat; İzmir'in yeni merkezi Bayraklı'da 30 bin metrekare inşaat alanı üzerinde yeni projeye başlıyor..

İzmir'e Sabancı kulesi geliyor! Dev inşaat için kollar sıvandı!

Sabancı Holding'e ait Bayraklı Salhane'deki parsellerin imar planları askıya çıkarıldı sonrasında yapılan pşna değişikliği ile birlikte dev inşaatın önü açılmış oldu.

İnşaat sektörünü neler bekliyor? Satılık ve kiralık ev fiyatları düşecek mi?

Bornova ve Bayraklı Müteahhitler ve İşadamları Derneği Başkanı Caner Tan, inşaat sektöründeki son durum ile kiralık ve satılık konut fiyatlarını değerlendirdi. İşte Caner Tan'ın o açıklamaları...

İzmir Bayraklı'da 34 blokun kaba inşaatı tamamlandı!

İzmir depremi sonrasında Bayraklı Şehir Hastanesi yanında inşa edilen 5 katlı 34 bloğun kaba inşaatı tamamlandı. 

Maaşlarını alamayan İzmir Şehir Hastanesi inşaat işçileri grev yaptı!

İzmir Bayraklı 'da inşa edilen İzmir Şehir Hastanesi inşaat işçileri maaşlarını alamadıklarını söyleyerek grev yaptı.

İzmir Deprem Konutları'nın inşaatı yükseliyor!

İzmir'de 30 Ekim tarihinde yaşanan 6,6 büyüklüğündeki depremde evleri yıkılan ve ağır hasar gören depremzedeler için Bayraklı ilçesinde hayata geçirilecek olan 3 bin 500 konuttan ilk etabı olan 397'sinde inşaat çalışmaları sürüyor.

Bayraklı Şehir Hastanesi inşaatının yüzde 30'u tamam!

Bayraklı Şehir Hastanesi inşaatının yüzde 30'unun tamamlandığını ifade eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, hastane inşaat çalışmalarının hızla devam ettiğini, çalışmaların birçok şeyi gösterdiğini söyledi.

Türkiye'nin 3'üncü büyük hastanesinin inşaatına kadın eli değdi!

Türkiye'nin 3'üncü büyük hastanesi olan İzmir Bayraklı Entegre Sağlık Kampüsü inşaatına kadın eli değdi. Projede mimar olarak görev yapan Seda Girişen Sömek, çalışma azmi ve disipliniyle herkesin dikkatini çekiyor.

İzmir Bayraklı'da 10.9 milyon TL'lik inşaat ihalesi!

İzmir Bayraklı Belediyesi, Soğukkuyu Mahallesi'nde 10.9 milyon TL'lik kat karşılığı inşaat yaptırıyor. İhale için 17 Mayıs'a kadar başvurulabilecek..

Ontan İnşaat yurtdışında büyüyor!

İzmir’de nitelikli projeler inşa eden Ontan İnşaat, yurtdışında büyüyor. Cezayir, Mozambik, Fildişi, Sri Lanka gibi ülkelerde farklı ölçeklerdeki projelerle büyüyen Ontan, inşaat şirketinden bir yatırım grubuna dönüşmeyi hedefliyor.

Ontan İnşaat yurtdışında büyüyor!

İzmir'de nitelikli projeler inşa eden Ontan İnşaat, yurtdışında büyüyor. Cezayir, Mozambik, Fildişi, Sri Lanka gibi ülkelerde farklı ölçeklerdeki projelerle büyüyen Ontan, inşaat şirketinden bir yatırım grubuna dönüşmeyi hedefliyor.

İzmir Bayraklı'da bina inşaatında kaza: 1 ölü!

İzmir'in Bayraklı ilçesindeki inşaat halindeki 43 katlı binanın cam montajı sırasında, kopan demir ve cam parçaları işçilerin üzerine düştü. Olayda 1 işçi hayatını kaybetti, 1 işçi ise ağır yaralandı.

İzmir Bayraklı'da inşaat işçilerinden eylem!

ADALET Bakanlığı'nın Bayraklı İlçesi'nde yapımı devam eden İzmir Bölge İdare Mahkemesi Binası inşaatında çalışan işçiler taşeron firmanın maaşlarının ödemediğini öne sürerek eylem yaptı.

Ontan Bayraklı'da son 5 konut!

Ontan İnşaat'ın İzmir Bayraklı'da hayata geçirdiği Ontan Bayraklı projesinde son 6 konut kaldı. 329 adet bağımsız bölümün yer aldığı projede fiyatlar 315 bin TL'den başlıyor.

Ontan Bayraklı inşaat alanı Haberi

Ontan Bayraklı inşaat alanı
Geliştirdiği projelerde profesyonellik ve mühendislik mimarisini ön plana çıkaran Ontan İnşaat; İzmir'in yeni merkezi Bayraklı'da 30 bin metrekare inşaat alanına sahip, yatay yükselen mimarisi, çatı ve kat bahçeleri, körfez manzarası, sosyal tesisleri ve residence hizmeti ile sıradışı bir projeye imza atıyor. Fark yaratan mimari konsepti, kişisel tercihlere göre tasarlanabilen özgün mekanları ile ONTAN, yenilikçi ve özgür bir iş, aynı zamanda yaşam alanı yaratacak. Ontan Yönettim Kurulu Üyesi Sait Tiğin Özmeydan; "Ontan İnşaat olarak global bir firma olabilme vizyonu ile 2006 yılında şirketimizi kurduk. İstikrarlı ve güçlü büyüme trendiyle gayrımenkul geliştirme ve taahhüt alanlarında her yıl ortalama yüzde 100 büyüme performansı gösterdik. Sektörde trendleri takip eden değil, kendi trendlerini yaratan bir şirket olma hedefimiz için önemli olan bu projelerimize İzmir...