22 / 05 / 2024

Ontan Bayraklı kiralık

Ontan Bayraklı kiralık

Teslimlerinin Kasım 2016'da yapılması planlanan Ontan Bayraklı projesinde yeni bir kampanya başlatıldı. İşte, Ontan Bayraklı'da kampanya detayları...

İnşaat sektörünü neler bekliyor? Satılık ve kiralık ev fiyatları düşecek mi?

Bornova ve Bayraklı Müteahhitler ve İşadamları Derneği Başkanı Caner Tan, inşaat sektöründeki son durum ile kiralık ve satılık konut fiyatlarını değerlendirdi. İşte Caner Tan'ın o açıklamaları...

Ontan İnşaat Ontan Bayraklı satılık!

Ontan İnşaat Ontan Bayraklı satılık daire tipleri 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı. Teslimlerin 2016 yılı Kasım ayında gerçekleşeceği projede banka kredisiyle ödeme yapılabiliyor.

Ontan Bayraklı projesinin tanıtımı yapıldı!

2006 yılından beri hizmet veren Ontan İnşaat, Bayraklı'da yapımına başlayacağı yeni projesi Ontan Bayraklı'yı, düzenlediği kokteylle müşterilerine tanıttı. Ontan Bayraklı'da 1+1 ve 2+1 dairelerin yanı sıra 15. katta yer alan körfez manzaralı havuz mevcu

Ontan İnşaat, İzmir Ontan Bayraklı projesine imza attı!

Yatay yükselen mimarisi, çatı ve kat bahçeleri, körfez manzarası, sosyal tesisleri ve rezidans hizmetiyle 30 dönümlük inşaat alanında yükselen sıradışı bir proje Ontan Bayraklı, Ontan İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.

Pendik Oto World Asya kiralık dükkan!

Pendik Oto World Asya kiralık dükkan bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Toplam 365 adet galeriden meydana gelen Oto World Asya projesinde teslimlerin 2015 yılı içerisinde yapılması planlanıyor...

Oto World Asya kiralık dükkan!

Oto World Asya kiralık dükkan fiyatı 4 bin TL'den başlıyor. 365 adet dükkandan meydana gelen proje banka kredisi kullanılabiliyor. Proje 170 milyon TL yatırım bedeline sahip.

Vakıflar'dan kiralık 67 gayrimenkul!

İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü tarafından kiralık 67 gayrimenkul 31 Aralık 2015 tarihi saat 10:30'da ihale ediliyor. Bahse konu olan taşınmazların yüzölçümleri 20 metrekareden başlayarak 237 metrekareye kadar çıkıyor.

Hatay Antakya'da 1.6 milyon TL'ye yapım karşılığı kiralık sosyal tesis!

Hatay Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından, Antakya Cumhuriyet Mahallesi'nde yapımı karşılığı 30 yıl süreyle kiralık Konaklama Sosyo-Kültürel Tesis alanı 1 milyon 656 bin 791 TL bedelle ihaleye çıkarıldı...

Kiralık evde aile konutu şerhi!

Aile konutu, resmi olarak evli olan ailelerin yaşamını sürdürdükleri mekan olup, tapu üzerine aile konutu şerhi konulabiliyor. Peki, kiralık evde aile konutu şerhi olur mu? Aile konutu ile ilgili kira sözleşmesi nasıl feshedilir?

Kiralık evde köpek beslemek yasak mı?

Apartmanda, hayvan beslemek ile ilgili kanunen herhangi bir yasak bulunmuyor. Ancak, bu yasağı koyma hakkı kat maliklerine veriliyor. Peki, kiralık evde evcil hayvan beslenir mi? Kiralık evde köpek beslemek yasak mı?

Kiralık evde emlakçı komisyonu ne kadar?

Taşınmaz kiralamak için bir emlakçıya danıştığınızı ve emlakçı aracılığı ile kiralık bie ev bulduğunuzu farz edelim. Bu durumda emlakçıya komisyon vermeniz gerekiyor. Peki, kiralık evde emlakçı komisyonu ne kadar?

Kiralık evde kombi arızası kime aittir?

Mesken kiralamalarında evin içerisinde yapılan giderlerden hangilerinin ev sahibine hangilerinin ise kiracıya ait olduğu, merak edilen hususlar arasında yer alıyor. Peki, kiralık evde kombi arızası kime aittir?

Konya'da satılık daire sayısı artarken, kiralık daire sayısı düşüyor!

Konya'da satılık daire sayısı artarken, kiralık ev sayısı da düşüyor. İnşaat sektörünün her geçen gün geliştiği Konya'da, birçok bina yükselse de kiralık daire bulma oranı her geçen düşüyor...

Ontan Bayraklı kiralık Haberi

Ontan Bayraklı kiralık

Ontan İnşaat tarafından İzmir Bayraklı'da hayata geçirilen Ontan Bayraklı projesinde toplam  261 daire, 51 ofis ve 17 ticari yer alıyor.


Projede teslimlerin Kasım 2016'da yapılması planlanıyor. Ontan Bayraklı'da yer alan daireler 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. 


Ontan Bayraklı'da kampanya!

Ontan Bayraklı'da kampanya kapsamında, 0.99 faiz oranı ile 120 aya kadar veya vade farksız seçenekleriyle konut sahibi olunabiliyor.


21 katlı tek bloktan meydana gelen Ontan Bayraklı Residence'nin 10. katında fitness, 15. katında yüzme havuzu, 18. katında çocuk oyun alanı yer alıyor. 


Ontan Bayraklı satış ofisi iletişim

Tel: 444 67 31

Web: www.ontanbayrakli.com

Öznur...