04 / 05 / 2024

onur öngün ankara bulvarı açıklaması

onur öngün ankara bulvarı açıklaması

Yaptıkları yatırımlarla Ankara’nın gelişimine yön veren gayrimenkul uzmanları da yoğun trafiğe sahip Ankara bulvarının kapatılmasını eleştirdi. Onur Öngün: “Yol medeniyet demek, gelişim demek, geçtiği güzergaha değer katmak demektir. " dedi.

Yeşil Deniz Life Kooperatifi ve Çatkaya Gayrimenkul'ün Ankara'daki arsasına 1021 konutluk yeni proje geliyor!

Yeşil Deniz Life Kooperatifi ve Çatkaya Gayrimenkul'ün Ankara'daki arsasına 1021 konutluk yeni proje inşa edilecek. Proje 770 milyon TL'ye mal olacak.

Üstüngün İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üstüngün İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Üstüngün tarafından kuruldu.

Ebebek, 176. Mağazasını Ankara Bilkent Center AVM’de açtı!

Her geçen gün mağazalarına bir yenisini daha eklemeyi sürdüren Ebebek, 176. Mağazasını Ankara Bilkent Center AVM’de açtı.

Ebebek 174. mağazasını Ankara Cepa AVM’de açtı!

Her geçen gün mağazalarına bir yenisini eklemeye devam eden ebebek 174. mağazasını Ankara Cepa AVM’de hizmete açtı...

Etiyopya'nın Ankara'daki yeni Büyükelçilik binası açıldı!

Etiyopya'nın Ankara'daki yeni Büyükelçilik binasının açılışı gerçekleştirildi. Açılışa Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu katıldı...

TOKİ Ankara Beypazarı 2. Etap kuraları bugün çekiliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Beypazarı 2. Etap projesinde yer alan 400 adet konutun kura çekimleri bugün yapılacak.

TOKİ Ankara Sincan 2020 başvuruları bugün sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Sİncan Saraycık 2020 projesi için başvuru dönemi bugün sona eriyor.

Tepe Home, beşinci mağazasını Ankara 365 AVM’de açtı!

Türkiye genelinde açtığı mağazalarıyla şıklığı bir adım ileriye taşıyan Tepe Home, beşinci mağazasını Ankara 365 AVM’de hizmete açtı.

TOKİ 100 bin konut Ankara Saraycık kura çekilişi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Sincan Saraycık 2020 projesinde yer alan konutların kura çekilişi bugün yapılacak.

Emlak Katılım Bankası'nın Ankara Şubesi açıldı!

Türkiye Emlak Katılım Bankasının (EmlakKatılım) Ankara şubesi gerçekleştirilen törenle açıldı. EmlakKatılım'ın sene sonunda 40 şubeye ulaşması ve yaklaşık 700 kişiye istihdam sağlaması planlanıyor.

Enflasyon Raporu yarın Ankara'da açıklanacak!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası TCMB, 2020'nin ilk Enflasyon Raporu'nu yarın Ankara'da açıklayacak.

TOKİ Ankara Sincan Saraycık son başvuru tarihi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Sincan Saraycık 2019 projesi için başvurular bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Kuzey Ankara Kent Girişi 3. Bölge yarın satışa çıkıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Kuzeykent 3. Bölge projesinde yer alan 74 adet konut için başvuru dönemi yarın başlıyor.

onur öngün ankara bulvarı açıklaması Haberi

onur öngün ankara bulvarı açıklaması

Ankara’da son günlerin en önemli yerel gündem maddesi olan Ankara bulvarının kapatılması kararına gayrimenkul yatırım uzmanlarından tepki geldi.


Ankara Bulvarı'nın kapatılması trafiği nasıl etkileyecek?


Özellikle yabancı yatırımcıları Başkent’e getirerek, kentin büyümesine katkı sağlayan gayrimenkul yatırım şirketlerinden Onursal Gayrimenkul Yatırım A.Ş’nin Yönetim Kurulu Başkanı Onur Öngün, sektör temsilcilerinin Ankara’nın doğru ve sağlıklı büyümesi, arsaların değer kazanması için büyük uğraş verdiğini kaydetti.


Onur Öngün, kentlerin büyümesinde yolların büyük önemi olduğunu vurgulayarak, şunları söyledi:

“Yol medeniyet demek, gelişim demek, geçtiği güzergaha değer katmak demektir. Bizler için de büyük önem taşır. Arsanın hemen yakınından bir yolun geçmesi, sadece insanları trafik çilesinden kurtarmakla kalmaz, o bölgenin değerine değer katar. Yeni yolun açılması, sabah sıcak yatakta en az 15 dakika daha fazla zaman geçirme, akşam bir o kadar...