15 / 05 / 2024

Onur Sürmeli yalıtım

Onur Sürmeli yalıtım

Ev sahipleri evlerinde bir su yalıtım problemi yaşanması halinde zor bir süreçle karşılaşıyor. Bu sorunları önlemenin en kolay yolu, ev satın alırken su yalıtımı yapılmış binaları tercih etmekten geçiyor...

Garanti BBVA'dan Bireysel Çevreci Bina Yalıtımı alışveriş kredisi için İzocam’la işbirliği!

Garanti BBVA, müşterilerine sunduğu kolay, hızlı ve sorunsuz alışveriş kredisi süreciyle yalıtım yatırımlarını kolaylaştırarak İzocam kalitesi ile binalardaki enerji verimliliğinin artmasına katkı sağlıyor.

ISIDEM Yalıtım pazar payını 3 kat artırdı!

ISIDEM Yalıtım, 2015 yılının ilk çeyreğinde faaliyete aldığı LEED sertifikalı tesislerinde ürettiği ürünleriyle hem yurtiçinde hem de yurtdışında büyüyerek başarısını pekiştirdi.

İzoköpük, ısı köprüsüz yalıtım çözümleri sunuyor!

Yalıtım sektöründe 10 yıldır faaliyet gösteren İzoköpük, sprey poliüretan köpük ile ısı köprüsü oluşturmayan, ek yeri bulunmayan yalıtım çözümleri sunuyor.

Eski binaların ısı yalıtımı zorunluluğu!

Isı yalıtımı uygulaması, imar ve yalıtım mevzuatı gereğince yeni yapılan tüm yapılarda zorunlu oluyor. Peki, eski binaların ısı yalıtımı zorunluluğu var mı? İşte Binalarda Isı Yalıtımı Yönetmeliği esasları..

Isı yalıtımı yönetmeliği 2014!

Binalarda ısı yalıtım yönetmeliği, binalardaki ısı kayıplarının azaltılmasına, enerji tasarrufu sağlanmasına ve uygulamaya dair usul ve esasları düzenliyor. İşte ısı yalıtımı yönetmeliği 2014 tam metni...

Bina ısı yalıtımı ortak gider mi?

Isı yalıtımı, bir ortamdan dışarıya enerji akışını ve ortama dışarıdan gelen enerji akışını en aza indirgemek için yapılıyor. Peki, bina ısı yalıtımı ortak gider mi? Isı yalıtımı masrafını kim öder?

Zemin kat ısı yalıtımı ortak gider midir?

24043 sayılı resmi gazetede yayınlanan Binalarda Isı Yalıtımı Yönetmeliği gereğince binalarda mantolama olarak da bilinen yalıtımın yapılması gerekiyor. Peki, zemin kat ısı yalıtımı ortak gider midir?

Emrullah Eruslu: Faturaları düşürmenin yolu ısı yalıtımı!

XPS Isı Yalıtımı Sanayicileri Demeği Başkanı Emrullah Eruslu: Binalarda doğru ısı yalıtımının, gerek doğalgaz gerekse elektrik faturalarında en az yüzde 50 tasarruf sağladığını dile getirdi

Faturaları düşürmenin yolu ısı yalıtımından geçiyor!

XPS Isı Yalıtımı Sanayicileri Derneği Başkanı Emrullah Eruslu, binalarda doğru ısı yalıtımının, gerek doğalgaz gerek ise elektrik faturalarında en az yüzde 50 tasarruf sağladığını söyledi.

Faturaları düşürmenin yolu ısı yalıtımından geçiyor!

XPS Isı Yalıtımı Sanayicileri Derneği Başkanı Emrullah Eruslu yaptığı açıklamada binalarda doğru ısı yalıtımının, gerek doğalgaz gerekse elektrik faturalarında en az yüzde 50 tasarruf sağladığını söyledi.

Emrullah Eruslu: Zamlarla mücadele için ısı yalıtımı şart!

Emrullah Eruslu, konutlarda ısıtma ve soğutma harcamaları için kullanıldığına dikkat çekerek, binalarda ısı yalıtımının kurallara uygun olarak yapılmasının zamlarla mücadelede en etkin yöntem olduğunu söyledi.

Taşel Yapı Isı Yalıtım Söve Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşel Yapı Isı Yalıtım Söve Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nihal Demirel, Remziye Taşdelen tarafından 300 bin TL'lik sermaye bedeli ile 1 Ekim'de kuruldu.

Isı yalıtımında dikkat edilmesi gerekenler!

Bir ortamdan dışarıya enerji akışı ile ortama dışarıdan gelen enerji akışını en aza indirgemek için yapılan bir uygulama olan ısı yalıtımında dikkat edilmesi gerekenler nelerdir? Isı yalıtımı nasıl yapılır?

Onur Sürmeli yalıtım Haberi

Onur Sürmeli yalıtım

KYK Yapı Kimyasalları Yönetim Kurulu Başkanı Onur Sürmeli, su yalıtımının sağladığı avantajlar nedeniyle, halkın bilinçlendirilmesinin önemli olduğunu belirtiyor.


Daireler arasında ve bodrum katlarda meydana gelen su yalıtım problemleri nedeniyle ev sahipleri hayli zahmetli, üstelik de oldukça masraflı bir tamir ve tadilat sürecine giriyor. Su sızıntısının sebep olduğu rutubet, nem ve küf ise astım, alerjik reaksiyonlar, solunum yolu hastalıkları ve romatizma gibi rahatsızlıkları tetikleyerek insan sağlığını ciddi şekilde tehdit ediyor. Ev sahibi olmak isteyenlerin satın alma aşamasında binanın temelinden çatısına kadar  su yalıtımlı olup olmadığını sorgulamaları ve tercihlerini su yalıtımlı binalardan yana kullanmaları, ileride bu tür problemler yaşamalarını önlüyor. Yalıtımsız binalarda ortaya çıkacak tadilat, onarım masrafı, bina inşa edilirken yapılacak su yalıtım çözümlerine göre çok daha külfetli oluyor.


Binaların inşaatı sırasında toplam...