17 / 07 / 2024

Onur Ünlü ve Hazar Ergüçlü ev

Onur Ünlü ve Hazar Ergüçlü ev

Aynı eve çıkmayı planlayan Hazar Ergüçlü ile Onur Ünlü Cihangir’de ev ararken görüldü.

Volvo xc40 fiyat listesi: Volvo xc40'a mayısta zam geldi mi? Volvo xc40 fiyatı ne kadar? Mayıs 2024 Volvo xc40 fiyatı

Akıllı, çok yönlü ve etkileyici özellikleriyle dikkatleri üzerine çeken  Volvo'nun en sevilen modeli olan XC40'ın 2024 fiyat listesi açıklandı. Volvo xc40 ne kadar? Volvo xc40 fiyatı kaç lira? Volvo xc40 2024 fiyat listesi.

Tuzla'da 8 adet gayrimenkul satılıyor! 

Tuzla Belediye Başkanlığı, Tuzla'da İçmeler, Aydınlı ve Postane mahallelerinde yer alan 8 adet gayrimenkulü satıyor, iki adet gayrimenkulü de kiraya veriyor. İşte ayrıntılar...

Tuzla Aydınlı ve Kocaeli Şekerpınar 2 mahallelerindeki 828 bin 300 metrekarelik alanın imar uygulaması askıda!

İstanbul ili, Tuzla ilçesi, Aydınlı Mah. ve Kocaeli ili, Çayırova ilçesi, Şekerpınar 2 Mahallesi'nde yer alan muhtelif parselleri kapsayan alanda 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulamasına İlişkin Askı Tutanağı yayımlandı.

Aura Grup Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aura Grup Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Onur Kuzu ve Uluhan Onur Toma ortaklığında kuruldu.

Vesta Yenilenebilir Enerji Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Vesta Yenilenebilir Enerji Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Barış Altuğ Sezerol, Turgut Öztürk, Onur İnan ve Şahin Kızılaslan ortaklığında kuruldu.

Osf Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Osf Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Furkan Kaleli, Mete Onur Merdemert ve Sadık Sazdağı ortaklığında kuruldu.

Gis Teknik Mühendislik Otomotiv Elektronik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gis Teknik Mühendislik Otomotiv Elektronik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mahmut Onur Ok ve Sema Güvenç ortaklığında kuruldu.

O markette ayçiçek yağına çılgın indirim yapıldı! 4 Litre teneke ayçiçek yağı 119 TL'ye düştü

Ayçiçek yağında bomba indirim Onur marketten yapıldı. 4 litre teneke ayçiçek yağının satış ücreti 119 TL'ye kadar geriledi. İşte ayçiçek yağında indirim yapan Onur market ve indirimin ayrıntıları.

Geniş iç mekanıyla popüler Skoda Sacala Mart zammı ne kadar oldu? 24 Mart 2023 fiyat listesi

SKODA Scala, çeşitli motor seçenekleri, geniş bir iç mekan ve iyi bir ekipman seviyesi ile pratik ve güvenilir bir kompakt hatchback'tir. Günlük kullanım için çok yönlü ve ekonomik bir araç isteyenler için iyi bir seçenektir. Peki 24 Mart 2023 fiyat listesi nedir?

Online etkinlik platformu depremzedeler için istihdam ve kira yardımı yapacak!

Ünlü ve popüler bir online etkinlik platformu, depremzedeler için yapacağını duyurduğu yardım ile internet aramalarında ön sıraya çıktı. 

Asus yine göz doldurdu! Bu PC oyun tutkunlarından tam not aldı

 Dünyaca ünlü ve kalitesini kanıtlamış bilgisayar üreticisi ASUS, CES 2023 tüketici elektroniği fuarında, tamamen oyuncular yönelik yeni tasarladığı dizüstü bilgisayarlarını tanıttı.  Ekran gücünü NVIDIA GeForce RTX 40 serisinden alan cihaz, inanılmaz oyun performansı sunuyor.

Tuzla Aydınlı ve Kocaeli Şekerpınar'daki 828 bin metrekarelik alanın imar uygulaması askıda!

İstanbul İli Tuzla İlçesi Aydınlı Mahallesi ve Kocaeli İli Çayırova İlçesi Şekerpınar 2 Mahallesinde 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. Maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulamasına İlişkin Askı Tutanağı yayımlandı.

Chicco bebek arabalarında yüzde 20 indirim! İşte 26 Eylül 2022 Chicco fiyat listesi!

Güvenli, kullanışlı, çok yönlü ve hassas Chicco pusetler online satış kanalı chicco.com.tr’ye özel yüzde 20 indirim kampanyasına girdi. İşte 26 Eylül 2022 Chicco bebek arabası fiyatları

Onur Ünlü ve Hazar Ergüçlü ev Haberi

Onur Ünlü ve Hazar Ergüçlü ev

Kendisinden 20 yaş büyük yönetmen Onur Ünlü ile yaşadığı aşkla gündeme gelen Hazar Ergüçlü Cihangir’de ev ararken görüldü.

Posta gazetesinde yer alan habere göre, aynı eve çıkmayı planlayan Hazar Ergüçlü ile Onur Ünlü Cihangir’de el ele görüntülendi.

Aynı eve çıkmayı planlayan çiftin ev arayışlarına Cihangir’den başladığı belirtildi.

AŞK SETTE BAŞLADI

Hazar Ergüçlü, Blu TV'de Onur Ünlü'nün yönettiği 'Dudullu Postası'nda başrolde oynuyor. İkilinin aşkı da sette başladı. Daha önce de 'Gerçek Kesit/Manyak filminde birlikte çalışmışlardı.