02 / 05 / 2024

Asus yine göz doldurdu! Bu PC oyun tutkunlarından tam not aldı

Asus yine göz doldurdu! Bu PC oyun tutkunlarından tam not aldı

 Dünyaca ünlü ve kalitesini kanıtlamış bilgisayar üreticisi ASUS, CES 2023 tüketici elektroniği fuarında, tamamen oyuncular yönelik yeni tasarladığı dizüstü bilgisayarlarını tanıttı.  Ekran gücünü NVIDIA GeForce RTX 40 serisinden alan cihaz, inanılmaz oyun performansı sunuyor.



Dünyaca meşhur bilgisayar imalatçısı ASUS, teknoloji fuarı CES 2023 kapsamında gerçekleştirdiği “Cesaret Edenler İçin: Limitini Aş” sanal lansman programında, performansa dayalı ürünlerini ilan etti. ASUS’un en yeni jenerasyon işlemcilere ve en kuvvetli grafik kartlarına sahip dizüstü bilgisayarları, oyun canavarlarından tam not aldı.

Asus yine göz doldurdu! Bu PC oyun tutkunlarından tam not aldı

Bu sene ROG, performansı sınırların ilerisine taşımak için oyun serisini her zamankinden daha fazla ilerletti. Etkinlik anında sunulan ivonasyon arasında 16, 17 ve 18 inç jenerasyonları bulunan Strix Scar ve Strix G serisi oyun dizüstü bilgisayarlar yer alıyor. Bu yeni kuvvet merkezleri, en yüksek performans için AMD Ryzen™ 9 Zen 4 ve 13. Nesil Intel Core™ işlemciler ile dizüstü bilgisayarda önceden hiç görülmemiş performansı sunmak için NVIDIA Advanced Optimus desteği içeriyor.

ASUS ROG, ROG Nebula HDR ve AniMe Matrix™ ekranlara malik yeni Zephyrus M16 (GU604) ile Zephyrus G16 (GU603) ve Zephyrus G14 (GA402) modellerini tanıtırken, çok yönlülük açısından tümü ROG XG Mobil harici GPU ile uyumlu olan ürünler ROG Flow X16 (GV601), Flow X13 (GC33) ve Flow Z13’ü (GZ301) de yenilediğini duyurdu.  Ultra çok yönlü ve kompakt yeni dizüstü PC'ler, performans ve taşınabilirliği beraber sunacak şekilde dizayn edildi.

 


Geri Dön