05 / 05 / 2024

İBB teknoloji fuarında göz doldurdu!

İBB teknoloji fuarında göz doldurdu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Bilgi İşlem Daire Başkanlığı, Ulaşım Daire Başkanlığı, İETT, İSKİ ile İSPARK, İSBAK, BELBİM, ULAŞIM AŞ, ISTIME MEDYA AŞ, İGDAŞ şirketleriyle katıldığı ICT Summit Eurasia – Bilişim Zirvesi’nde göz doldurdu....




Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen ICT Summit Eurasia – Bilişim Zirvesi’ne katılan yerli ve yabancı konuklar İstanbul Büyükşehir şirketlerinin stantlarını gezdi. Stant yetkililerinden bilgi alan fuar katılımcıları İBB’nin çağa ayak uyduran teknolojik alt yapısını çok beğendi.


İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi 2. Başkan Vekili Göksel Gümüşdağ’ın da konuşmacı olarak katıldığı ICT Summit Eurasia – Bilişim Zirvesi açılışına, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı  Köksal Tandıroğlu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Daire Başkanı Hakkı Tok, İSKİ Bilgi İşlem Dairesi Başkanı Çetin Çibuk ile birlikte İstanbul Büyükşehir Belediye şirketlerinin yetkilileri katıldı.


İnterpromedya tarafından 24 - 26 Eylül tarihleri arasında Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen Summit Eurasia – Bilişim Zirvesi bilişimin önde gelen yerli yabancı firma ve isimlerine ev sahipliği yapıyor.  İstanbul Büyükşehir Belediyesi’de Bilgi İşlem Daire Başkanlığı, Ulaşım Daire Başkanlığı, İETT, İSKİ ile İSPARK, İSBAK, BELBİM, ULAŞIM AŞ, ISTIME MEDYA AŞ, İGDAŞ şirketleriyle katıldı.


İstanbul Büyükşehir Belediyesi şirketlerinin geniş bir alanda kurduğu stantta “Akıllı Şehir” uygulamaları yerli ve yabancı ziyaretçilere sergileniyor. BELBİM A.Ş tarafından bu yıl içerisinde aktif olarak hizmete alınacak Cep Telefonu ile Akbil Uygulaması ziyaretçilerin büyük ilgisini çekiyor. Ayrıca “Akıllı Şehir” stantında ayrıca İBB'nin Cep Trafik, Akıllı Yol Bilgilendirme Sistemi ve Akıllı Duraklar gibi projeleri de tanıtıyor.


İBB



Geri Dön