18 / 05 / 2024

ibb cep trafik

ibb cep trafik

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Bilgi İşlem Daire Başkanlığı, Ulaşım Daire Başkanlığı, İETT, İSKİ ile İSPARK, İSBAK, BELBİM, ULAŞIM AŞ, ISTIME MEDYA AŞ, İGDAŞ şirketleriyle katıldığı ICT Summit Eurasia – Bilişim Zirvesi’nde göz doldurdu....

Trafik cezaları peş peşe açıklandı! Hız sınır, kırmızı ışıkta geçme, emniyet kemeri takmamak...

Yeni yılın gelmesiyle birlikte trafik cezaları güncellendi. Peki, Hız sınır cezası, kırmızı ışıkta geçme cezası, emniyet kemeri takmamak, cep telefonu kullanmanın cezası ne kadar?

Trafik kazasında kağıtla tutanak tutma devri bitti! Cep telefonuyla hasar bildirimi yapabilirsiniz

Trafik kazası esnasında sürücülerin en çok başını ağrıtan kağıt kalemle tutanak tutma işlemi sona eriyor. Eğer bir trafik kazasına karışırsanız ve yanınızda trafik kazası tutanak formu yoksa ne yapacağım diye endişelenmeyin çünkü sorun artık "Alo Tutanak" adı verilen mobil uygulama ile çözülüyor.

Bayrampaşa'nın trafik sorunu tarih oluyor!

İstanbul Büyükşehir ve Bayrampaşa Belediyesi işbirliğiyle E-5’te yürütülen yan yol çalışması ile Bayrampaşa ilçe merkezine bir giriş-çıkış daha açılıyor. Böylece ilçe merkezindeki trafik sorunu da tarih oluyor.

Çin'den trafik sorununa ilginç çözüm!

Çin 1,5 milyara yakın nüfusu ile dünyanın en kalabalık ülkesi. Hal böyle olunca trafik de bu durumla paralellik gösteriyor. Çin'de trafik çilesi arttıkça çözümleri bulmak da zorlaşıyor ve nihayetinde karşımıza ilginç çözümler çıkıyor.

İstanbul'a 5 yeni cep otogarı geliyor!

İstanbul’a yapılacak 5 yeni cep otogarının yerleri belli oldu. Trafiği rahatlatacak yeni duraklar Sultangazi, Avcılar, Ümraniye, Tuzla ve Ataşehir'e yapılacak. İşte o projenin detayları....

Bayrampaşa'nın trafik sorunu tarih oluyor!

Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, Bayrampaşa’nın en büyük sorunlarının başında gelen trafik sorununa ‘üstü park, altı otopark’ projeleriyle kalıcı çözüm üretmeye devam ettiklerini belirtti...

Serik Kız Deresi Projesi’nde sona gelindi!

Antalya Serik’e bisiklet yolları, cep otoparkları, geniş kaldırımları ile yeni bir prestij cadde kazandıracak ve trafik sorununa köklü bir çözüm getirecek Kız Deresi Projesi artık gün sayıyor.

İz Trafik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İz Trafik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ömer Kervan ve Furkan Eryiğit ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 3 Mart'ta Maltepe, Feyzullah Mahallesi, Şehit Hikmet Alp Caddesi'nde kuruldu.

Beylikdüzü Barış mahallesine cep park!

Park sayılarının giderek arttığı ilçede Beylikdüzü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Barış Mahallesi Akdeniz Caddesi ile Sakarya Caddesi kesişimine yeni bir cep park kazandırıyor.

Melikgazi'de imar planlarındaki yollarla trafik sorunu çözülecek!

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayseri'de araç sayısı 2015 yılında bir önceki yıla göre 17 bin 911 adet artış olduğunu söyledi. Büyükkılıç "Melikgazi'de imar planlarındaki yollarla trafik sorunu çözülecek"dedi.

İstanbul'a 11 cep otogarı geliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Esenler Otogarı'nın sözleşmesini yenilemeyecek. Otogar yerine Alibeyköy, Ataşehir, Pendik, Kurtköy, Çamlıca, Avcılar, Silivri gibi belirli noktalara 11 tane cep otogarı yapılacak.

Marsis Trafik Malzemeleri Turizm İnşaat Taahhüt Nakliyat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Marsis Trafik Malzemeleri Turizm İnşaat Taahhüt Nakliyat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Raziye Yalçın Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 100 bin TL sermaye ile 26 Ocak'ta Fatih, Hobyar Mahallesi'nde kuruldu.

Kız Deresi Serik’in prestij caddesi olacak!

Serik’e bisiklet yolları, cep otoparkları, geniş kaldırımları ile yeni bir prestij cadde kazandıracak ve trafik sorununa köklü bir çözüm getirecek Kız Deresi Projesi tüm hızı ile devam ediyor.

ibb cep trafik Haberi

ibb cep trafik


Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen ICT Summit Eurasia – Bilişim Zirvesi’ne katılan yerli ve yabancı konuklar İstanbul Büyükşehir şirketlerinin stantlarını gezdi. Stant yetkililerinden bilgi alan fuar katılımcıları İBB’nin çağa ayak uyduran teknolojik alt yapısını çok beğendi.


İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi 2. Başkan Vekili Göksel Gümüşdağ’ın da konuşmacı olarak katıldığı ICT Summit Eurasia – Bilişim Zirvesi açılışına, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı  Köksal Tandıroğlu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Daire Başkanı Hakkı Tok, İSKİ Bilgi İşlem Dairesi Başkanı Çetin Çibuk ile birlikte İstanbul Büyükşehir Belediye şirketlerinin yetkilileri katıldı.


İnterpromedya tarafından 24 - 26 Eylül tarihleri arasında Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen Summit Eurasia – Bilişim Zirvesi bilişimin önde gelen yerli yabancı firma ve isimlerine ev sahipliği yapıyor.  İstanbul Büyükşehir Belediyesi’de Bilgi İşlem Daire...