18 / 05 / 2024

ibb teknoloji fuarı

ibb teknoloji fuarı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Bilgi İşlem Daire Başkanlığı, Ulaşım Daire Başkanlığı, İETT, İSKİ ile İSPARK, İSBAK, BELBİM, ULAŞIM AŞ, ISTIME MEDYA AŞ, İGDAŞ şirketleriyle katıldığı ICT Summit Eurasia – Bilişim Zirvesi’nde göz doldurdu....

CES 2023'e TCL damgası! Fuarın en ilgi çekeni o oldu

 Teknoloji devi TCL CES duarına katılarak yeni ürünlerini tanıttı. Fuarın en ilgi gören markası olan TCL 2023'de yeni ürünlerinin reklamını yaparak girdi.

CES 2023'te BMW rüzgarı! Öyle bir ürün gösterdi ki herkesi büyüledi

Dünyanın en büyük teknoloji fuarı CES 2023'te her marka kendi ürünlerini tanıtırken BMW'de gelecekten gelmiş edasındaki yeni arabasını tanıttı. BMW i Vision Dee fuarın en gözde arabası olmayı başardı

MSI'a büyük ilgi! Bu bilgisayar çok konuşulacak

5 - 8 Ocak tarihleri arasında yapılacak , dünyanın en büyük teknoloji fuarı CES 2023'te her firma kendi yeni ürününü tanıtacak. Bu firmalardan biri de MSI. Yeni tanıtılacak olan dizüstü modeline şimdiden rağbet çok fazla.

Türkçimento sektörün ilk sanal konferans ve fuarını gerçekleştiriyor!

Yeni teknoloji kullanımı ve dijitalleşme alanında öncülük etmeyi hedefleyen Türkçimento, 20-21 Nisan 2021 tarihleri arasında sektörün ilk sanal konferans ve fuarı “DIGITALCEM”i yapılıyor.

İBB'nin Akıllı Şehir projeleri Teknofest 2019'da!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin “Akıllı Şehir İstanbul” vizyonu çerçevesinde hayata geçirdiği teknolojik uygulamalar, TEKNOFEST- İstanbul Havacılık Uzay ve Teknoloji Fuarı’nda tanıtıldı.

ETO TÜYAP Fuar Merkezi ve Vehbi Koç Kongre Merkezi açıldı!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, ETO TÜYAP Fuar Merkezi ve Vehbi Koç Kongre Merkezi ile Eskişehir Kitap Fuarı'nın açılışına katıldı. Açılışta konuşan Varank, "Bu merkez 50 yıllık bir özlem. Elbette bu merkeze kavuşuyor olmamız bir tesadüf değil'' dedi.

Gaziantep’te Emlak, Konut Projeleri ve Finansman Fuarı açıldı!

İnşaatın kalbi Gaziantep’te attı. Gaziantep’te eşzamanlı olarak Yapı, İnşaat, Dekorasyon Malzemeleri ve Teknoloji Fuarı ile Emlak, Konut Projeleri ve Finansman Fuarı düzenlendi...

11. Uluslararası İnşaat Fuarı Ankara'da açıldı!

11. Uluslararası İnşaat Malzemeleri Yapı Yenileme Fuarı Ankara'da kapılarını açtı. Sektör temsilcileri, son teknoloji ürünlerini görücüye çıkardı.

Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul’a 110 bin 430 ziyaretçi katıldı!

39. Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul, bu yıl da yoğun ilgi görerek 100 bin metrekarelik 14 salon ve açık alanda, 1.250 üretici firmanın en yeni malzemelerini, teknoloji ve hizmetlerini 110 bin 430 ziyaretçiyle buluşturdu.

Kaleseramik 2016 Yapı Fuarı'na katılıyor!

Çanakkale Seramik, Kalebodur, Kale ve İtalyan markaları Edilcoughi ve Edilgres ile uluslararası seramik pazarının en önemli oyuncularından biri olan Kaleseramik; tasarım ve teknoloji odaklı ürünleri ile Yapı Fuarı’nda fark yaratıyor.

Ideal Standard tasarımlarıyla 39.Yapı Fuarı’nda!

200 yıllık köklü bir geçmişe sahip dünyanın lider banyo markası Ideal Standard, bu yıl 39.’su düzenlenen Yapı Fuarı’na, yeni teknoloji ve tasarımlarıyla en son banyo trendlerini sergileyeceği 300’e yakın ürün ile damgasını vuracak.

ISK-SODEX 2016 Fuarı açıldı!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sn. Fikri Işık’ın açılışını yaptığı, alanında Avrasya'nın en büyük fuarı, ISK-SODEX Istanbul 2016, 4 Mayıs’ta CNR EXPO Fuar Merkezi'nde açıldı.

10. Asansör Fuarı İzmir'de kapılarını açtı!

Türkiye'nin en büyük fuar kompleksi 10. Asansör Fuarı İzmir'de 10 Nisan 2016 tarihine kadar sürecek sektörün dev buluşmasında son teknoloji ürünler vizyonda olacak.

ibb teknoloji fuarı Haberi

ibb teknoloji fuarı


Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen ICT Summit Eurasia – Bilişim Zirvesi’ne katılan yerli ve yabancı konuklar İstanbul Büyükşehir şirketlerinin stantlarını gezdi. Stant yetkililerinden bilgi alan fuar katılımcıları İBB’nin çağa ayak uyduran teknolojik alt yapısını çok beğendi.


İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi 2. Başkan Vekili Göksel Gümüşdağ’ın da konuşmacı olarak katıldığı ICT Summit Eurasia – Bilişim Zirvesi açılışına, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı  Köksal Tandıroğlu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Daire Başkanı Hakkı Tok, İSKİ Bilgi İşlem Dairesi Başkanı Çetin Çibuk ile birlikte İstanbul Büyükşehir Belediye şirketlerinin yetkilileri katıldı.


İnterpromedya tarafından 24 - 26 Eylül tarihleri arasında Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen Summit Eurasia – Bilişim Zirvesi bilişimin önde gelen yerli yabancı firma ve isimlerine ev sahipliği yapıyor.  İstanbul Büyükşehir Belediyesi’de Bilgi İşlem Daire...