28 / 04 / 2024

MSI'a büyük ilgi! Bu bilgisayar çok konuşulacak

MSI'a büyük ilgi! Bu bilgisayar çok konuşulacak

5 - 8 Ocak tarihleri arasında yapılacak , dünyanın en büyük teknoloji fuarı CES 2023'te her firma kendi yeni ürününü tanıtacak. Bu firmalardan biri de MSI. Yeni tanıtılacak olan dizüstü modeline şimdiden rağbet çok fazla.



MSI, Tayvan merkezli bilgisayar donanımı ve tüketici elektroniği üreten çok uluslu bir teknoloji şirketidir. 
Şirket, dizüstü bilgisayarları, masaüstü bilgisayarları, anakartları, grafik kartları, monitörleri ve diğer bilgisayar bileşenleri ile tanınır. MSI aynı zamanda oyuncular arasında yüksek performansları ve şık tasarımları nedeniyle popüler olan dizüstü oyun bilgisayarları da üretmektedir.  MSI, bilgisayar ürünlerine ek olarak dizüstü bilgisayarlar, tabletler ve diğer cihazlar gibi tüketici elektroniği ürünleri de üretmektedir.

CES 2023 fuarı ile birlikte şirketler en yeni teknolojik ürünleriyle boy göstermeye devam ediyor. MSI da bir sürü değişik ürünün yanı sıra üç yeni Stealth Studio dizüstü modelini CES 2023 programına getirdi. Profosyonel kullanıcılara ve oyunculara has olan yeni bilgisayar sundukları yeni jenerasyon donanımlarla dikkat arz ediyor.

MSI a büyük ilgi! Bu bilgisayar çok konuşulacak

MSI, yeni dizüstü bilgisayarları ile ön planda


Stealth 17 Studio A13V, Stealth 16 Studio A13V ve Stealth 14 Studio A13 olarak adlandırılan üç yeni dizüstü bilgisayar modeli sundukları özellikler ile bi hayli iddialı.  Yeni bilgisayarlarını tanıtan MSI özellike 14 inçlik modelini ön plana çıkarark alanındaki en kuvvetli bilgisayar olduğunu iddia etti. Öteki 14 inçlik modellere göre yüzde 33 bazında daha kuvvetli olduğu iddia edilen MSI Stealth 14 Studio, CES 2023 yenilikçi Ödülü’ne de uygun görüldü. 14 inçlik dizüstü bilgisayar,  240 Hz tazeleme hızına, IPS panele ve 16:10 en boy oranına sahip QHD+ ekrana sahip. Intel Core i7-13700H CPU ile beraber sunulan MSI Stealth 14 Studio, Nvidia RTX 4070 ve Nvidia RTX 4060 olmak üzere iki farklı ekran kartı seçeneğine sahip. PCIe Gen 4.0 SSD ve 64 GB DDR5 RAM ile donatılan üründe Thunder 4 bağlantısı da var. Bu kuvvetli özelliklerini ince bir yapıda birleştiren bilgisayar ısınma problemini çözmek için ise buhar odası soğutucusunu kullanıyor.


Geri Dön