12 / 05 / 2024

MSI'a büyük ilgi! Bu bilgisayar çok konuşulacak

MSI'a büyük ilgi! Bu bilgisayar çok konuşulacak

5 - 8 Ocak tarihleri arasında yapılacak , dünyanın en büyük teknoloji fuarı CES 2023'te her firma kendi yeni ürününü tanıtacak. Bu firmalardan biri de MSI. Yeni tanıtılacak olan dizüstü modeline şimdiden rağbet çok fazla.



MSI Stealth 16 Studio‘ya geçtiğimizde ise UHD+(3.840 x 2.160) ve 120 Hz yenileme hızına sahip 16 inçlik ekran ile karşılaşıyoruz. Intel Core i9-13900H işlemciye ev sahipliği görevi üstlenen bilgisayarın ekran kartı da 8 GB’lık Nvidia RTX 4070. MSI, 17 inçlik versiyonun detaylarını ise henüz yaymadı. Ancak bu bilgisayarın üstün donanım özellikleri ile  birlikte oyunculara hitap etmesi muhtemel görünüyor. 

MSI a büyük ilgi! Bu bilgisayar çok konuşulacak

Son olarak, dizüstü bilgisayarlarında özellikle performans gerektiren işlemler yapılırken bataryaya oldukça fazla yük düştüğünü hepimiz biliyoruz. Bu sorunu en az indirmek isteyen MSI, yeni bilgisayarlarında anakart üstündeki bir MUX anahtarı yerleştirerek farklı bir grafik moduna yer veriyor. Bu sayede gerekli durumlarda pil ömrünü uzatmak da mümkün oluyor.

MSI henüz yeni dizüstü bilgisayarlarının fiyatlarını paylaşmadı fakat özellike Stealth 14 Studio‘nun sınıfında oldukça dikkat çekici bir cihaz olabileceğini düşünüyoruz. 

Philips Airfryer XXL nerede ne kadar? Kaç paraya satılıyor ? 5 Ocak fiyat listesi

Akıll saatte 2023 kampanyası! CarrefourSA Kart'a Özel yüzde 12 indirim... 5 Ocak fiyat listesi

Ford'dan 2023 Ocak ayına özel harika kampanya! 0 km fırsatını kaçırmayın... 5 Ocak fiyat listesi

 

 

 

 


Geri Dön