18 / 05 / 2024

ICT Summit Eurasia – Bilişim Zirvesi

ICT Summit Eurasia – Bilişim Zirvesi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Bilgi İşlem Daire Başkanlığı, Ulaşım Daire Başkanlığı, İETT, İSKİ ile İSPARK, İSBAK, BELBİM, ULAŞIM AŞ, ISTIME MEDYA AŞ, İGDAŞ şirketleriyle katıldığı ICT Summit Eurasia – Bilişim Zirvesi’nde göz doldurdu....

Tiny Home Show ve Karavan Show Eurasia kapılarını açtı!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen yeni karavan modelleri ve tekerlekli mobil evlerin lanse edildiği Tiny Home Show ile Karavan Show Eurasia 27 Eylül'de kapılarını açtı.

Yeni karavanlar ve mobil evler İstanbul Fuar Merkezi'nde görücüye çıktı! 

Yeni karavan modelleri ve tekerlekli mobil evlerin görücüye çıktığı Tiny Home Show ile Karavan Show Eurasia 27 Eylül itibari ile İstanbul Fuar Merkezi’nde kapılarını açtı.

SPK, 4 şirketin halka arzını onayladı!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Sermaye Piyasası Kurulu, "A1 Capital Yatırım Menkul Değerler AŞ", "Forte Bilgi İletişim Teknolojileri ve Savunma Sanayi AŞ", "Pasifik Eurasia Lojistik Dış Ticaret AŞ" ve "Katılımevim Tasarruf Finansman AŞ"nin halka arzı için onay verdi.

Hırdavat sektörü Hardware Eurasia’da buluştu!

Avrasya’nın Hırdavat Fuarı Hardware Eurasia kapılarını bugün açtı. İşte detaylar...

Hafele 6 yeni ürünüyle Hardware Eurasia Fuarı’nda!

Häfele, yeni ürün ve konseptlerle Hardware Eurasia Fuarı’nda yerini alıyor. İşte konuyla ilgili detaylar...

ZeroBuild Summit 22-Uluslararası Sıfır Enerji Binalar Zirvesi 23 Mart'ta TÜYAP'ta!

Merakla beklenen ZeroBuild Summit’22-Uluslararası Sıfır Enerji Binalar Zirvesi, 23 Mart 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

İstanbul'daki 2 yeni metro hattında çalışmalar başladı!

Eurasia Rail'de konuşan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, İstanbul ve Türkiye'de yapılan ulaşım yatırımları hakkında açıklamada bulundu. 

Uluslararası Sıfır Enerji Binalar Zirvesi ZeroBuild Summit 23 Mart 2022'de! 

Sıfır enerji binalara dönüşümü desteklemek için bu yıl ikincisi düzenlenen ZeroBuild Türkiye’21 Sıfır Enerji Binalar Forumu 22-26 Eylül tarihleri arasında yapıldı. Sektör paydaşları 23-26 Mart 2022’de ZeroBuild Summit etkinliğinde bir araya gelecek.

Summit Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret  Limited Şirketi kuruldu!

Summit Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret  Limited Şirketi  Başakşehir’de  125 bin TL sermaye bedeli  ile  Dilan Kaçan  tarafından kuruldu.

Özak GYO'ya özel sektörün en yüksek kredi notu!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu JCR-Eurasia Rating, Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nın ulusal ve uluslararası düzeyde yatırım yapılabilir kategorisindeki notunu yükseltti.

Özak GYO'nun uzun vadeli kredi notu AA!

JCR Eurasia Rating tarafından Özak GYO'nun uzun vadeli kredi notu "AA (Trk)", Kısa Vadeli Ulusal Notu "A-1+ (Trk)" olarak belirlendi.

EurAsia Proptech Webinar'ı 26 Ocak'ta!

EurAsia Proptech Initiative'in 2021 yılı ilk etkinliği olan Proptech Webinarı GYODER ve Ulı desteği ile  26 Ocak'ta düzenlenecek.

JCR: Sur Yapı sektörün üzerinde büyüdü!

JCR-Eurasia Rating, derecelendirme notlarının periyodik incelemesini tamamlayarak, Sur Yapı ve Sur Enerji’nin bu yıl da ulusal ve uluslararası ölçekte yatırım yapılabilir kategoride olduğunu açıkladı.

ICT Summit Eurasia – Bilişim Zirvesi Haberi

ICT Summit Eurasia – Bilişim Zirvesi


Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen ICT Summit Eurasia – Bilişim Zirvesi’ne katılan yerli ve yabancı konuklar İstanbul Büyükşehir şirketlerinin stantlarını gezdi. Stant yetkililerinden bilgi alan fuar katılımcıları İBB’nin çağa ayak uyduran teknolojik alt yapısını çok beğendi.


İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi 2. Başkan Vekili Göksel Gümüşdağ’ın da konuşmacı olarak katıldığı ICT Summit Eurasia – Bilişim Zirvesi açılışına, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı  Köksal Tandıroğlu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Daire Başkanı Hakkı Tok, İSKİ Bilgi İşlem Dairesi Başkanı Çetin Çibuk ile birlikte İstanbul Büyükşehir Belediye şirketlerinin yetkilileri katıldı.


İnterpromedya tarafından 24 - 26 Eylül tarihleri arasında Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen Summit Eurasia – Bilişim Zirvesi bilişimin önde gelen yerli yabancı firma ve isimlerine ev sahipliği yapıyor.  İstanbul Büyükşehir Belediyesi’de Bilgi İşlem Daire...