12 / 05 / 2024

Onur Zübarioğlu

Onur Zübarioğlu

Nelsa İnşaat Yapı ve Ticaret Limited Şirketi 23 Şubat 2015'te, 50 bin TL sermaye ile Yenibosna Merkez Mahallesi 'nde, Onur Zübarioğlu Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Nelsa İnşaat Yapı ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Nelsa İnşaat Yapı ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Onur Zübarioğlu tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 19 Mart 2014 tarihinde Bahçelievler, Merkez Mahallesi'nde kuruldu.

Dam Desıgn Studıo Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Dam Desıgn Studıo Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Anonim Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Alper Tüzünoğlu ve Dicle Aslan ortaklığında kuruldu.

Dam Desıgn Studıo Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Dam Desıgn Studıo Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Anonim Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Alper Tüzünoğlu ve Dicle Aslan ortaklığında kuruldu.

Aremisa Hafriyat İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aremisa Hafriyat İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Sergen Kırmızıelmaoğlu tarafından kuruldu.

Göltaş Otomotiv İnşaat Taşımacılık Gıda Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göltaş Otomotiv İnşaat Taşımacılık Gıda Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Medeni Kırmızıelmaoğlu tarafından kuruldu.

Göltaş Otomotiv İnşaat Taşımacılık Gıda Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göltaş Otomotiv İnşaat Taşımacılık Gıda Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Medeni Kırmızıelmaoğlu tarafından kuruldu.

Global 61 Metal İnşaat Hırdavat Ve Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global 61 Metal İnşaat Hırdavat Ve Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Onur Özçelik tarafından kuruldu.

Rönesans Rezidans'ın yapı denetim sorumlusu tutuklandı!

Kahramanmaraş merkezli olarak gerçekleşen ve asrın felaketi olarak nitelendirilen depremlerde Hatay'da yıkılan Rönesans Rezidans'ın yapı denetim sorumlusu Ali Onur Çinçinoğlu tutuklandı.

Öz Alioğlu Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Alioğlu Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Alioğlu tarafından kuruldu.

Biva Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Biva Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Kızıoğlu tarafından kuruldu.

Öz Şahinoğlu Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Öz Şahinoğlu Mimarlık Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Sıracettin Alma tarafından kuruldu.

Mtn Hafriyat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mtn Hafriyat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Derya Kızıloğlu tarafından kuruldu.

Satsuma Gayrimenkul Geliştirme Yapı İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Satsuma Gayrimenkul Geliştirme Yapı İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Onur Orakçıoğlu, Ayhan Kerem Ülgen, Kemal Aydoğan , Mehmet Cem Demir, Naci Emirhan Cünbüş ve  Ekoda Dayanıklı Tüketim Malzemeleri İnşaat Turizm tarafından kuruldu.

Melih Tavukçuoğlu, Büyük Kulüp'ün İkinci Başkanı oldu!

140 senedir sanatçı, iş insanı, bürokrat ve devlet insanlarını bünyesinde bir araya getiren Büyük Kulüp'te seçim sonucu belli oldu, Gündüz Kaptanoğlu Başkan, Melih Tavukçuoğlu da İkinci Başkan olarak seçildi.

Onur Zübarioğlu Haberi

Onur Zübarioğlu

Nelsa İnşaat Yapı ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile 23 Şubat 2015'te, Onur Zübarioğlu Müdürlüğü'nde kuruldu.


Nelsa İnşaat Yapı ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;İkamet amaçlı binaların inşaatı (müstakil konutlar, birden çok ailenin oturduğu binalar, gökdelenler vb.nin inşaatı) (ahşap binaların inşaatı hariç) 


Nelsa İnşaat Yapı ve Ticaret Limited Şirketi adres: Yenibosna, Merkez Mahallesi, Değirmenbahçe Caddesi, Airporthill Sitesi D Blok...