25 / 07 / 2024

Opera Gayrimenkul. ECE Türkiye

Opera Gayrimenkul. ECE Türkiye

200 milyon dolar yatırım hacmine sahip MaviBahçe, 14 Kasım, Cumartesi günü İzmir-Karşıyaka’da kapılarını açıyor.MaviBahçe, yaklaşık 3.500 kişiye istihdam yaratarak şehrin sosyo-ekonomik gelişimine de fayda sağlıyor.

Ksf Grup Gayrimenkul İnşaat Oto Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ksf Grup Gayrimenkul İnşaat Oto Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Elif Çalık, Fatma Ece Kosif, Gökhan Şaban Kosif, Hürrem Kosif, Hüsna Kosif ve Şuheda Akyıldız ortaklığında kuruldu.

Ece İnvest Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ece İnvest Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da Cünety Baltacı ve Eren Doğan ortaklığında kuruldu.

Queens 2022 Gayrimenkul Hizmetleri Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Queens 2022 Gayrimenkul Hizmetleri Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Rabia Ece Uzun tarafından kuruldu.

Line Gayrimenkul Proje Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Line Gayrimenkul Proje Pazarlama Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Al Malkı ve Ece coşkun ortaklığında kuruldu.

2022'de gayrimenkul yatırımları hızlanacak!

Pandemi nedeniyle iki seneyi durgun geçiren gayrimenkul sektörü, 2022'de yeni yatırımlara hazırlanıyor. Sektör temsilcileri bu yıl içerisinde yeni projelerin hayata geçeceğini söylüyor.

İzmir'de gayrimenkul yatırımları artıyor!

İzmir Karşıyaka'da faaliyet gösteren Coldwell Banker Life’ın sahibi Uğur Sezginer, İzmir'de gayrimenkul yatırımların arttığını 2022 senesinin de hareketli geçeceğini dile getirdi.

Yabancıya gayrimenkul satışında yapay zeka dönemi!

Kakıcı - Şimşek Hukuk Bürosu kurucularından Av. Elvan Kakıcı Şimşek, yabancıya gayrimenkul satışında yapay zekanın hilelerin önüne geçeceğini söyledi.

Ece Ct Turizm Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ece Ct Turizm Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ece Erdem tarafından kuruldu.

Koronavirüs İzmir gayrimenkul sektörünü nasıl etkiledi?

Tüketicilerin gayrimenkul alımında tercihlerinin değişeceği gelecekte, İzmir’de müstakil gayrimenkul sektöründe yaşanacak muhtemel değişimler ve beklentiler herkes tarafından merak ediliyor. Gayrimenkul PR, İzmir’deki müstakil konutların ekonomik analizini ve geleceğini inceledi...

Gayrimenkul tercihleri koronavirüsle değişecek!

Özak Global Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akbalık, gayrimenkul tercihlerinin kotornavirüsle değişeceğini vurguladı. Akbalık, konut tipi tercihlerinin yön değiştireceğini söyledi...

Kalme Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Kalme Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ece Doğan ve Esra Demirhan tarafından açıldı.

Gayrimenkul sektörü teknoloji ile dönüşecek!

Endeksa Kurucu Ortağı ve CEO’su Görkem Öğüt, gayrimenkul sektörünün Türkiye’de her zaman lokomotif sektörlerden biri olduğuna vurgu yaparak, "Sektör, teknoloji ile dönüşeceği için biz de buna katkı sunmak istiyoruz" diye konuştu...

İzmir'in merkezi gayrimenkul sektörüyle değişiyor!

Gayrimenkul alanındaki hareketlilikle birlikte İzmir’in merkezinin değişeceğini söyleyen Prof. Dr. Atilla Sezgin, “Bugün merkez konumundaki Konak artık eski şehir. Alsancak’ta hareketlilik var, ama trafik ve otopark sorunu bulunuyor. Onun için yeni merkezin Halkapınar olacağını düşünüyorum.” dedi.

Opera Gayrimenkul. ECE Türkiye Haberi

Opera Gayrimenkul. ECE Türkiye

200 milyon dolar yatırım hacmine sahip MaviBahçe, 14 Kasım, Cumartesi günü İzmir-Karşıyaka’da kapılarını açıyor. 60.000 m2 kiralanabilir alana sahip alışveriş merkezinde, 4 kat üzerinde 200’den fazla mağaza, 47 restoran ve kafe, 2.000 kişi oturma kapasiteli yeme-içme alanı, İzmir’in en geniş çocuk katı ve eğlence alanları ile IMAX teknolojisini İzmirlilerle ilk kez buluşturacak olan 11 salonlu sinema yer alıyor. Teraslı restoran ve kafelerin, palmiye ağaçları ve Ege’ye özgü çiçekler ile bezenmiş havuzlu ferah bahçelerin çevrelediği meydanı, geniş rekreasyon alanları, ziyaretçileri benzersiz bir alışveriş ve eğlence deneyimine davet ediyor. 2.000 araç kapasitesine sahip otopark da ziyaretçilerin hizmetine sunuluyor. MaviBahçe’nin yatırımcısı, Favori Kuyumculuk tarafından kurulan Opera Gayrimenkul. ECE Türkiye, Alışveriş Merkezi’nin uzun dönemli yönetimini üstleniyor. MaviBahçe, yaklaşık 3.500 kişiye istihdam yaratarak şehrin...