03 / 05 / 2024

opet çevre ödülü

opet çevre ödülü

OPET, Akdeniz Üniversitesi Çevre Sorunları Araştırma ve Uygulama Merkezi ile Mühendislik Fakültesi'nin ortaklaşa düzenlediği "17. Akdeniz Üniversitesi Çevre Hizmet Ödülleri" kapsamında uyguladığı sosyal sorumluluk projeleri ile ödüle layık görüldü...

ÇİMKO'nun üç üretim tesisi çevre ödülü aldı

SANKO Holding firmalarından ÇİMKO Çimento ve Beton’un Kahramanmaraş, Altınşehir ve Osmaniye tesisleri Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) tarafından düzenlenen 6’ncı ‘Çevre Ödülleri'nde ödül kazandığı açıklandı. İşte haberin ayrıntıları...

Karadağ Peyzaj Fidancılık Çevre Düzenleme İnşaat Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karadağ Peyzaj Fidancılık Çevre Düzenleme İnşaat Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdulselam Karadağ tarafından kuruldu.

Eyüpsultan Pirinççi Rezerv Yapı Alanı 1/100.000 ölçekli çevre düzeni planı değişikliği askıda!

İstanbul İli Eyüpsultan İlçesi Pirinççi Mahallesi Rezerv Yapı Alanı 1/100.000 Ölçekli İstanbul İli Çevre Düzeni Planı Değişikliği 1/5000 Ölçekli Revizyon + İlave Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Revizyon + İlave Uygulama İmar Planı askıda...

Avrupa Yakası Rezerv Yapı Alanı 1/100.000 ölçekli Çevre Düzeni Planı değişikliği askıya çıktı!

İstanbul İli Avrupa Yakası Rezerv Yapı Alanı 1/100.000 Ölçekli Çevre Düzeni Planı Değişikliği askıya çıktı.

Avrupa Yakası Rezerv Yapı Alanı 1/100.000 ölçekli Çevre Düzeni Planı değişikliği askıya çıktı!

İstanbul İli Avrupa Yakası Rezerv Yapı Alanı 1/100.000 Ölçekli Çevre Düzeni Planı Değişikliği askıya çıktı.

Erzurum Şehir Hastanesi'nin alt yapı ve çevre düzenlemesi çalışmaları yapılıyor!

Türkiye'nin en büyük sağlık kuruluşlarından biri olan Erzurum Şehir Hastanesi etrafında alt ve üst yapı ile çevre düzenleme çalışmaları sürüyor. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, hastaneyle ilgili açıklamalarda bulundu...

Uzungöl'ün çevre düzenlenmesi için proje çalışması başlatıldı!

Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Kolçak yaptığı açıklamada Uzungöl'ün çevre düzenlenmesi için proje çalışması başlatıldığını söyledi.

Kağıthane 1/100.000 Ölçekli Çevre Düzeni Planı Değişikliği askıda!

İstanbul İli Kağıthane İlçesi Arıcılar Mevkii Gecekondu Önleme Bölgesine İlişkin 1/100.000 Ölçekli Çevre Düzeni Planı Değişikliği askıya çıktı.

Avrupa Yakası Rezerv Yapı Alanı 1/100.000 Ölçekli Çevre Düzeni Planı Değişikliği askıda!

İstanbul İli Avrupa Yakası Rezerv Yapı Alanı 1/100.000 Ölçekli Çevre Düzeni Planı Değişikliği askıya çıktı.

Malatya'nın 1/50.000 Ölçekli Çevre Düzeni Planı kabul edildi!

İmar ağırlıklı konuların masaya yatırıldığı meclis toplantısında Malatya ili il bazında  1/50.000 Ölçekli Çevre Düzeni Planı kabul edildi. 

NEF’e Sosyal Sorumluluk ve Çevre Bilinci ödülü!

İş dünyasının Oscar'ı kabul edilen Londra merkezli European Business Awards tarafından NEF'e, ‘Sosyal Sorumluluk ve Çevre Bilinci’ kategorisinde ödülü layık görüldü.

Malatya'nın 1/1000 ölçekli çevre düzeni planı onaylandı!

Malatya-Elazığ-Bingöl ve Tunceli illerini kapsayan 1/1000 ölçekli çevre düzeni planı onaylandı.

Malatya'nın 1/50.000 ölçekli Çevre Düzeni Planı'nda sona gelindi!

Malatya Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı tarafından sürdürülen 1/50.000 ölçekli Çevre Düzeni Planı ile ilgili olarak bir toplantı yapıldı.

opet çevre ödülü Haberi

opet çevre ödülü


OPET, Akdeniz Üniversitesi Çevre Sorunları Araştırma ve Uygulama Merkezi ile Mühendislik Fakültesi'nin ortaklaşa düzenlediği "17. Akdeniz Üniversitesi Çevre Hizmet Ödülleri" kapsamında uyguladığı sosyal sorumluluk projeleri ile ödüle layık görüldü.


OPET açıklamasına göre, Akdeniz Üniversitesi Çevre Hizmet Ödülleri, 22 Nisan tarihinde Akdeniz Üniversitesi’nde düzenlenen törenle sahiplerine verildi.


Çevre değerlerinin korunması ve kalitesinin yükseltilmesine katkı sağlayan kurum ve kuruluşları desteklemek amacıyla verilen ödüller kapsamında Türkiye ölçeği kategorisinde OPET ödüle layık görüldü.


OPET adına ödülü alan Kurucu Yönetim Kurulu Üyesi Nurten Öztürk, OPET’in kurulduğu ilk günden bu yana sosyal sorumluluğa önem veren ve bu konuda önemli çalışmalar yürüten bir marka olduğunu belirterek, şunları kaydetti:


"Bilinçli toplum projelerimizle 2000 yılından bu yana toplumu çevre, doğa, sağlık ve turizm gibi pek çok alanda bilinçlendirmeyi ve bilgilendirmeyi amaçladık. Önce...