05 / 07 / 2024

OPPO Find X2 özellikleri

OPPO Find X2 özellikleri

Oppo'nun amiral gemisi modelleri arasında yer alan Find X2 özellikleri, tasarımı ve fiyatıyla dikkat çekiyor. Oldukça yüksek teknik özelliklere ve şık bir tasarıma sahip olan OPPO Find X2 başarılı bir model olarak karşımıza çıkıyor.

Oppo'nun katlanabilen telefonu Find N3 Flip sahneye çıktı! 

400 bin katlanma garantili Oppo Find N3 Flip modeli tanıtıldı. Özellikleri ve fiyatı şok etkisi yarattı...

Oppo’nun katlanabilir telefonu Find N3 Flip tanıtımına günler kaldı!

Oppo, katlanabilir telefonu Oppo Find N3 Flip için resmi çıkış tarihini duyurdu. Bu yeni model, 16 GB RAM kapasitesi ile kullanıcıların karşısına çıkacak.

Oppo'nun yeni katlanabilir telefonu Find N3 teknik özellikleriyle geliyor!

Yakın zamanda ortaya çıkan bilgilere göre, Galaxy Z Fold 5 ile rekabet etmesi beklenen Oppo Find N3 modelinin özellikleri gün yüzüne çıktı.

OPPO'nun Yeni Modelleri Find X6 Pro ve Find X6 Tanıtıldı: Özellikleri ve Fiyatı!

Oppo kısa süre önce Find X6 Pro ve Find X6 amiral gemisi modellerini resmen tanıttı. Yeni Find X6 serisi, özellikle kamera tarafında tasarım ve donanım açısından oldukça güçlü.  

Oppo Find X6 ve X6 Pro modelleri 21 Mart'ta geliyor! 16 Mart 2023 fiyat listesi...

Oppo, uzun süredir beklenen Find X6 ve X6 Pro modellerinin tanıtım tarihini açıkladı. Şirket, 21 Mart'ta gerçekleşecek etkinlikte iki farklı modeli piyasaya sürecek.

Oppo Find N2 Flip'e ilk bakış! 28 Şubat 2023 fiyat listesi...

Oppo, Galaxy Z Flip 4'e rakip olacak bir model geliştirdi. Oppo Find N2 Flip sahne ışıkları altında.

 OPPO Find N2 Flip duyuruldu! Galaxy Z Flip 4`e dişli rakip geldi! 17 Şubat 2023 fiyat listesi...

Samsung Galaxy Z Flip 4 ile yarışan katlanabilir akıllı telefon modeli OPPO Find N2 Flip dün resmen duyuruldu. İşte 17 Şubat 2023 tarihli fiyat listesi...

Oppo Find N3 tanıtıldı! İşte Oppo Find N3 özellikleri

Başarılı bir ilk yinelemenin ardından Oppo , katlanabilir telefon serisini Oppo Find N2 serisi altında iki telefonla yeniledi. Bunlardan biri olan Oppo Find N2 Flip , çok yakında küresel pazarlara ulaşmaya hazırlanıyor. 

Oppo Find N2 Flip’in tanıtım tarihi belli oldu! 14 Şubat 2023 fiyat listesi...

Çinli akıllı telefon şirketi Oppo tarafından bir süre önce Çin’de satışa sunulan Find N2 Flip’in global pazar için tanıtım tarihi duyuruldu.

Oppo Find N2 Flip'in küresel lansman tarihi öğrenildi! 11 Şubat 2023 fiyat listesi...

Uzun zamandır beklenen Oppo Find N2 Flip'in dünya çapındaki çıkış tarihi belli oldu. Telefon, Galaxy Z Flip 4 ile rekabet edebilmek için neler sunuyor? Daha fazlasını öğrenin...

OPPO Find X6 serisinin teknik özellikleri belli oldu!

Gelecek ay tanıtılması beklenen Oppo Find X6 serisinin teknik özellikleri belli oldu! Akıllı telefonların özellikleri için işte detaylar...

Katlanabilen Oppo telefon: Oppo Find N2! 25 Ocak 2023 fiyat listesi...

Akıllı telefon dünyasındaki yerini üst basamaklara taşımayı hedefleyen ve hızlı bir yükseliş gösteren Oppo Find N2, kullanıcıların beğenisini kazandı. İşte 25 Ocak 2023 fiyat listesi...

Fiyat performans ürünü Oppo Reno 5 Lite MediaMarkt'ta! 5 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Türkiye'nin en çok tercih edilen teknoloji marketleri arasında yer alan MediaMarkt, Oppo'nun en beğenilen akıllı cep telefonlarından biri olan Oppo Reno 5 Lite'ı satışa çıkardı! Peki, MediaMarkt'ta Oppo Reno 5 Lite fiyatları ne kadar? İşte 5 Temmuz 2022 fiyat listesi...

OPPO Find X2 özellikleri Haberi

OPPO Find X2 özellikleri

Yeni bir akıllı telefon almak isteyenler gelişmiş teknolojili, uygun fiyatlı ve şık tasarımlı telefon modellerini araştırıyorlar. 8 mm kalınlığa ve 209 gramlık bir ağırlığa sahip olan OPPO Find X2, Siyah (Seramik) renk seçeneği ile satışa sunuluyor. OPPO Find X2 modelinin camı Gorilla Glass 6 ile korunurken cihazın arkası ise seramik olarak tasarlandı. 

Ekrana gömülü bir parmak izi sensörüne de sahip olan OPPO Find X2 modeli, sol üst kısmında ise hole-punch tasarımına sahip bir ön kamera kullanıyor. OPPO Find X2 çok yönlü üçkü kamera sistemine de sahip. 

Find X2, Sony IMX586 48MP ana kamera ile donatılmıştır. Fotoğrafları en karanlık ortamlarda bile canlı ve net çekebilmenize imkan tanır. Ultra Gece Modu algoritmaları her üç merceğe de uygulayabiliyor ve böylelikle her mesafeden...