06 / 05 / 2024

Optıons Tower Gayrimenkul Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Optıons Tower Gayrimenkul Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Optıons Tower Gayrimenkul Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Tarek Mando tarafından kuruldu.

Mey Tower Gayrimenkul Emlak Limited Şirketi kuruldu!

Mey Tower Gayrimenkul Emlak Limited Şirketi Esenyurt'ta Ercan Todurga tarafından kuruldu.

Güray Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Anonim Şirketi Esenyurt Nidya Tower Şubesi açıldı!

Güray Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Anonim Şirketi Esenyurt Nidya Tower Şubesi Esenyurt'ta Ersin Durgun ve Özdoğan Karagedik ortaklığında kuruldu.

Real Estate Solutıons Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Real Estate Solutıons Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Gülşen Doğantekin ve Ömer Faruk Doğantekin ortaklığında kuruldu.

Norm Solutıons Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Norm Solutıons Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Mahmoud Elsayed  Moustafa Noureldın tarafından kuruldu. 

Business Tower Gayrimenkul Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Business Tower Gayrimenkul Ve Genel Ticaret Limited Şirketi Mohammad Yaser Hasan tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Optıons Tower Gayrimenkul Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Optıons Tower Gayrimenkul Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Tarek Mando tarafından kuruldu.

İstanbul Tower 205, Cityscape Global 2016'da tanıtılıyor!

Gayrimenkul geliştirme ve inşaat sektöründeki 36 yıllık tecrübesiyle, İstanbul’da birçok önemli projeyi hayata geçiren Metal Yapı Konut, iki büyük projesi ‘Blue Lake’ ve ‘İstanbul Tower 205’ ile Cityscape Global 2016’ya katılıyor.

Nurol GYO'dan Nurol Tower açıklaması!

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Para Dergisi'nin Nurol Tower Projesi'nin kaçak kat ve yapı nedeniyle İstanbul Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulunulduğuna ilişkin yayımlanan habere açıklama getirdi. İşte Nurol GYO'nun açıklaması..

Integrated Business Solutıons Gayrimenkul İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Integrated Business Solutıons Gayrimenkul İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi, Khaled Mohamed tarafından 100 bin TL sermaye ile 9 Mayıs'ta Başakşehir, Ayazma Mevkii 0-3 K.Yan Yol'da kuruldu.

Gayrimenkul sektörü SHARE7'de buluşuyor!

Sektörel göstergelerin, gelişmelerin ve stratejilerin tartışıldığı, gayrimenkul sektörünün profesyonellerini samimi bir ortamda buluşturan SHARE, 4 Haziran'da 7. kez gerçekleşecek. SHARE7, Tekfen Tower'da gerçekleşecek.

ONS İncek, 10. Gayrimenkul Fuarı'nda tanıtıldı!

Gayrimenkul sektöründeki yatırımları artırmayı hedefleyen 10. Gayrimenkul Fuarı Arap- Türk Zirvesi’nde yerini alan ONS İnşaat, Ankara'nın gözde projelerinden ONS İncek'i Körfez yatırımcılarına tanıttı.

Eyfel Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Eyfel Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi, Köksal Damlıca tarafından 10 bin TL sermaye ile 14 Nisan'da Esenyurt, Akevler Mahallesi, 1076 Sokak, Crown Tower 'da kuruldu.

Nurol Tower basın toplantısı 3 Mayıs'ta!

İstanbul’a seçkin projeler kazandıran gayrimenkul sektörünün güçlü kuruluşu Nurol GYO, çok önemli bir yeniliğe imza atarak, ilk yeşil binasını tamamlamanın mutluluğunu yaşıyor. Nurol Tower’ın basın toplantısı 3 Mayıs 2016 tarihinde düzenlenecek.

Optıons Tower Gayrimenkul Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Optıons Tower Gayrimenkul Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi


Optıons Tower Gayrimenkul Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Tarek Mando tarafından kuruldu. 


Optıons Tower Gayrimenkul Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak satmak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar İşhanları fabrikalar ve her türlü inşaatlar yapmak satmak kiralamak kiraya vermek. 2.İnşaat ve gayri menkul sektöründe  her türlü malzeme ve hammaddenin alınması satılması. gayri menkulün arsa,bina,fabrika,vb. pazarlanması alımı, satışı.Her türlü inşaat, dekorasyon işleri, tamirat Tadilat ve boya işleri yapmak. 3.İnşaat malzemeleri, demir, bakır, kum, çakıl, mıcır, çimento, kireç, tuğla,kiremit, seramik, çini, fayans, karo,mozaik mamulleri, tuğla, taş, mermer, yer döşemeleri,...